Групата на Локомотив Пловдив във фейсбук-нова

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Групата на Локомотив Пловдив във фейсбук-нова

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 юни 2010 22:55

BPFC1912 написа: Гледах репортажа от мача и затова говоря.Иначе не бих го направил.Какво са писали вестниците за публиката на стадиона не мога да кажа , но с ръка на сърцето можеш ли да ми кажеш колко събира този стадион. А и не забравяй че на него нямаше само пловдивчани.Една трета най малко беше от Ихтиман. Знам и защо спря мача , но това няма нищо общо с бройката.Агитката си е агитка.
И понеже предполагам си ходил и на мача с Осъм , пак с ръка на сърцето би ли ми казал дали бяхте повеч от 4000 души. Не те питам колко хора е имало общо на стадиона.Макар че и общата бройка не беше повече от 30000.

Ами аз репортажа не можах да го гледам,за съжаление.По онова време /през 1983г/ бях на 16. Помня головете,помня,че стадиона беше фраш,а доста хора не ги пуснаха да влязат.Точната бройка не мога да преценя,но категорично бяха повече от4000. В пресата тогава писаха различно - 10 000,12000,15 000...На мача с Осъм бях,разбира се.Доколкото си спомням,имаше два сектора празни,а в Ловеч по онова време футбола не беше толкова популярен ;) .Стария капацитет на ст.В.Левски,преди реконструкцията мисля,че беше 50- 60 хил/може и да греша/.Помня,че се прибирахме 4-5 часа в колона до Пловдив.За този мач пресата пак пише различно -30,40 хил.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 13 юни 2010 22:59

Да поздравя жълтите цигани, така и така са в форума на отбора на Пловдив:

Аййййййййййй Металистиииииииии :mrgreen:
Поставихте рекорд.
Ние поне във В група не сме били, да кажете как е там? :mrgreen:
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
stefan0609
Контакти:

Мнениеот stefan0609 » 13 юни 2010 23:01

Lauta-Army написа:КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ ПАК ?!?!? АЗ ЕДИН ПЪТ ИМ ПИСАХ В ТЯХНА ТЕМА И ТЕ ВЕДНАГА МИ ИЗТРИХА ПОСТА. АЙ МАХАЙТЕ ГИ ТИЯ ОТ СОПОТ СЕЛТАЦИТЕ , ОМРЪЗНА МИ В НАШИ ТЕМИ ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРЯКА.
След като закрият форума на сопотските испанци, по цял ден ще киснат тук !

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 13 юни 2010 23:02

Модератор ЛокоПД написа: ...Помня,че се прибирахме 4-5 часа в колона до
Пловдив.

Малей... тая магистрала няма да я забравя никога! Особено като спряхме всички по едно време някъде към Пазарджик... Уникална работа!

Не знам точно колко бяхме, но толкова неподправена радост трудно се преразказва.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 юни 2010 23:13

Туше написа:
Модератор ЛокоПД написа: ...Помня,че се прибирахме 4-5 часа в колона до
Пловдив.

Малей... тая магистрала няма да я забравя никога! Особено като спряхме всички по едно време някъде към Пазарджик... Уникална работа!

Не знам точно колко бяхме, но толкова неподправена радост трудно се преразказва.

Мдааа,това ми се е запечатало в съзнанието.Помня,че на предното стъкло на "сетрата",с която пътуваше отбора, имаше огромна буква "А" и където минеше покрай колоната,ставаше ебати лудницата.А пък във влаковете какво е било.... :roll: Бяха пуснали десет "извънредни".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 юни 2010 23:14

Локо Пловдив - ЦСКА
Ихтиман
Изображение

Локо Пловдив - Осъм Ловеч
Изображение

Няколко дена по-късно
Локо Пловдив - Левски Сф
Изображение
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 13 юни 2010 23:25

Пловдиврам сега ще те обвинят,че са колажи :lol:
Интересно дали наглостта им на измислиците и пропагандата която сътворяват ще преминат нови измерения :)

............................................................................................................................................................
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 13 юни 2010 23:38

Модератор ЛокоПД написа:
BPFC1912 написа: Гледах репортажа от мача и затова говоря.Иначе не бих го направил.Какво са писали вестниците за публиката на стадиона не мога да кажа , но с ръка на сърцето можеш ли да ми кажеш колко събира този стадион. А и не забравяй че на него нямаше само пловдивчани.Една трета най малко беше от Ихтиман. Знам и защо спря мача , но това няма нищо общо с бройката.Агитката си е агитка.
И понеже предполагам си ходил и на мача с Осъм , пак с ръка на сърцето би ли ми казал дали бяхте повеч от 4000 души. Не те питам колко хора е имало общо на стадиона.Макар че и общата бройка не беше повече от 30000.

Ами аз репортажа не можах да го гледам,за съжаление.По онова време /през 1983г/ бях на 16. Помня головете,помня,че стадиона беше фраш,а доста хора не ги пуснаха да влязат.Точната бройка не мога да преценя,но категорично бяха повече от4000. В пресата тогава писаха различно - 10 000,12000,15 000...На мача с Осъм бях,разбира се.Доколкото си спомням,имаше два сектора празни,а в Ловеч по онова време футбола не беше толкова популярен ;) .Стария капацитет на ст.В.Левски,преди реконструкцията мисля,че беше 50- 60 хил/може и да греша/.Помня,че се прибирахме 4-5 часа в колона до Пловдив.За този мач пресата пак пише различно -30,40 хил.

Пак ти казвам , не ме интересува какво пише пресата , а каква е била бройката на вашите фенове според теб ? Защото когато се напише , че сте били 40000 души на ст. Васил Левски се има на пред вид 40000 майни , а не общата бройка на стадиона. А този който го е написал си няма и представа какво значи да се преселят 10000 души от един град в друг/ визирам нашия финал в Благоевград/ , а да не говорим за 40000. Добре е когато се пише нещо , да е реално , а не плод на болни амбиции.Никой от това не печели.
Лека вечер и успех в новия шампионат !

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 юни 2010 23:49

Няма проблеми да водим дискусия или дори спор с жълтите, но да има защо!
Аз сега не мога да разбера жълтите на какво основание се чепкат с нас ?!
Президент ли имат жълтите? Ръководство ли имат? Треньори ли имат? Да не би да имат отбор вече?
Водим ги и с повече победи в дербитата! Къде сме ние, къде са те? Че жълтите дори нямат и рейс!!!
На тренировки идват с градския транспорт, а когато трябва да пътуват извън Пловдив ползват услугата: "случаен превоз"!
Купиха им една косачка наскоро и пак наддигнаха глави!
Ние сме отбора на Пловдив, след като имаме повече победи от тях в дербитата, и след като ние играем в елита, а жълтите ще ритат при аматьорите! Те да си говорят, че били създадени през 1912 и били отбора на Пловдив.Подиграваха ни нас за Велбъжд, а пък какво стана сега - за да се окаже първа помощ на жълтия труп, който изпадна в клинична смърт трябва да го възкресяват с "електрошок" внесен от Сопот! Искат да си бъдат Ботев, но нямат куража да наследят Ботев с тежестите на Христолов! Какви ботевисти са?! Къде е ботевисткото в тях? Ако обичаха отбора си задълженията на Христолов нямаше да ги спрат!!! Иначе много се тупат по гърдите и парадират с любов и привързаност към клуба си! Ама не им стиска, хем Христолов им подаряваше акциите!
Цял живот жълтите са научени да търсят лекото и мекото...затова прегърнаха сопотската идея!
Парадират по телевизии, радиа, преса и интернет, че са повече от нас локомотивците, пък като стане въпрос жълтите да съберат пари за отбора си не могат да намерят и 200 човека!

Колко жалки са жълтите - смеят се на нас, а пък не виждат, че всички се смеят на тях!

Сега последно ще имат ли отбор? Как ще се казва? И къде ще играят?
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 юни 2010 23:53

BPFC1912 написа: Пак ти казвам , не ме интересува какво пише пресата , а каква е била бройката на вашите фенове според теб ? Защото когато се напише , че сте били 40000 души на ст. Васил Левски се има на пред вид 40000 майни , а не общата бройка на стадиона. А този който го е написал си няма и представа какво значи да се преселят 10000 души от един град в друг/ визирам нашия финал в Благоевград/ , а да не говорим за 40000. Добре е когато се пише нещо , да е реално , а не плод на болни амбиции.Никой от това не печели.
Лека вечер и успех в новия шампионат !

Виж,същата преса отразяваше и вашите мачове с Барса и Байерн,мачове на които също съм бил.Във вашите сайтове вие цитирате същите източници и им вярвате.Значи,няма причини да се съмнявате в данните изнесени от тези източници за нас.Апропо,също мога да кажа че на мачовете с Барса и Байерн не са присъствали само канари.Да се "преселят" 10 000 души от Пловдив в Бургас,примерно, е нищо работа,правили сме го ;) ,не е толкова трудно.Защо мислиш,че е невъзможно 30-40 хил. да отидем до София,която е три пъти по-близо ? Още повече,в края на 70-те и началото на 80-те се пътуваше сериозно за гостуванията,не както сега.
Мерси за пожеланията,успех и на вас.И се връщайте по-бързо ;)

Върни се в “Локо Пловдив”