НЕКА ПРАЗНУВАМЕ!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: НЕКА ПРАЗНУВАМЕ!

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 май 2010 17:27

Botev fur immer:Да заповяда Рама и да си запише в аналите поредния "успех" съшит с позорни методи.

Знам, че ти е много мъчно задето останахме в "А" гр.!Болен си от яд, злоба и завист - диагноза, с която се раждат всички фенове не ботев!Това лято да не пропуснеш да отидеш на наречен, щото през новия сезон нервите ти ще бъдат опънати до скъсване и се съмнявам да оцелееш като виждаш, как Локомотив мачка, а вашия клуб остава в миналото като комунизма!

Най-много се кефя на ядеца, който изпояжда жълтите отвътре!

Останахме защото НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
И недей само да се правиш на светец, щото помним "истинските" ви мачове с "Беласица" и "Пирин"!
Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 17 май 2010 17:38

Botev fur immer написа:
Boksiorcheto написа:.

demy27,по локомотивски,но важното е че постигнахме целта ;).

Да заповяда Рама и да си запише в аналите поредния "успех" съшит с позорни методи.[/quote]

На теб не ти ли писна да пишеш тук?[/quote]
Никой не е по-голям от истината.С какво жителите на Мездра заслужават техния отбор да изпадне не по правилата,би ли ми обяснил.[/quote]

Нормална меганаглост по жълтурски!!!Точно вие да говорите за истината!!!Има по големи от истината и това сте вие кретените в жълто.Когато ви пишат истини във форумчето ви или веднага почвате да пишете глупости и простотии или се намесва палячото модератор и веднага трие всичко , което не е в унисон с идиотските ви бълнувания.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 17 май 2010 17:49

Нико написа:
Botev fur immer написа:
Boksiorcheto написа:.

demy27,по локомотивски,но важното е че постигнахме целта ;).

Да заповяда Рама и да си запише в аналите поредния "успех" съшит с позорни методи.

На теб не ти ли писна да пишеш тук?[/quote]
Никой не е по-голям от истината.С какво жителите на Мездра заслужават техния отбор да изпадне не по правилата,би ли ми обяснил.[/quote]

Нормална меганаглост по жълтурски!!!Точно вие да говорите за истината!!!Има по големи от истината и това сте вие кретените в жълто.Когато ви пишат истини във форумчето ви или веднага почвате да пишете глупости и простотии или се намесва палячото модератор и веднага трие всичко , което не е в унисон с идиотските ви бълнувания.[/quote]
Тези два индивида явно страдат от перманентна мозъчна недоимъчност!!Вижте какво г-да Празни глави хайде обяснете къде видяхте "меганаглост".

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 17 май 2010 18:02

Botev fur immer написа:Тези два индивида явно страдат от перманентна мозъчна недоимъчност!!Вижте какво г-да Празни глави хайде обяснете къде видяхте "меганаглост".
[/quote]

Аджисан за винаги , какво търсиш тук?Форумът е на отбора на Пловдив.Вярно е ,че да се сетиш ,че си излишен тук е нужно поне минимално количество мозък , което ти очевидно нямаш , но направи усилие и се ориентирай.
Последна промяна от Нико на 17 май 2010 18:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 май 2010 18:03

вotev fur immer, празна глава можеш да викаш на майка си или на баща си!
За акъл само няма да говориш, щото папагалът по принцип няма разум, а памет!
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 17 май 2010 18:22

Ванко_Ултраса написа:вotev fur immer, празна глава можеш да викаш на майка си или на баща си!
За акъл само няма да говориш, щото папагалът по принцип няма разум, а памет!

Ти да не би да си орнитолог?При твоите ограничени умствени възможности....едва ли.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 18 май 2010 08:53

Аз мисля, че трябва да благодарим за оставането в А група и на колегите от Ботев. Да, тяхната злоба и омраза спаси Локомотив Пловдив. Миналата година по-това време, те се бяха примирили, че Ботев изпада и смятаха, че не заслужава да е в А група. След мача на Локомотив и Вихрен, всички наскачаха като ужилени - как така Локомотив ще помага на конкурентите ни. Напълниха стадиона, победиха Вихрен и оцеляха, с което само удължиха агонията си с още една година, станахме свидетели на невиждан Българо-Италиански сериал и записаха най-срамните страници във "великата " си история. От друга страна, ако Вихрен не беше изпаднал и Коко Динев нямаше да дойде в Пловдив. Така че, наистина имат право да злобеят и да се ядосват, но те сами спомогнаха за това което се случи с Локомотив. Продължавайте да ни мразите.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 18 май 2010 11:13

demy27 написа:Аз мисля, че трябва да благодарим за оставането в А група и на колегите от Ботев. Да, тяхната злоба и омраза спаси Локомотив Пловдив. Миналата година по-това време, те се бяха примирили, че Ботев изпада и смятаха, че не заслужава да е в А група. След мача на Локомотив и Вихрен, всички наскачаха като ужилени - как така Локомотив ще помага на конкурентите ни. Напълниха стадиона, победиха Вихрен и оцеляха, с което само удължиха агонията си с още една година, станахме свидетели на невиждан Българо-Италиански сериал и записаха най-срамните страници във "великата " си история. От друга страна, ако Вихрен не беше изпаднал и Коко Динев нямаше да дойде в Пловдив. Така че, наистина имат право да злобеят и да се ядосват, но те сами спомогнаха за това което се случи с Локомотив. Продължавайте да ни мразите.

Не знам за каква злоба и омраза бленуваш след като това е ваш приоритет.Всички знаем как виете по време на мач срещу Ботев Пд.Единственото чувство което изпитвам аз и предполагам повечето Ботевисти е безразличие.С една дума- Рома(Столипиново) или вие да играете ни е все тая.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 18 май 2010 11:19

Botev fur immer написа:Не знам за каква злоба и омраза бленуваш след като това е ваш приоритет.Всички знаем как виете по време на мач срещу Ботев Пд.Единственото чувство което изпитвам аз и предполагам повечето Ботевисти е безразличие.С една дума- Рома(Столипиново) или вие да играете ни е все тая.

Айде бе, сериозно ли и от безразличие ли си един от най-активните в почти всичките ни теми
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Локо Пловдив”