Е нашите италианци дето имат мачове за Рома младежите бяха анонимници, а тоя дето ЗА МАЛКО "разбираш ли" да отиде в Рома е талант - хахахахаха.
Непрекъснато чета за Рома по италианските форуми, този играч сефте го чувам.
Трансферна цел на Рома и Лацио в Локо (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- love_hurts
Re: Трансферна цел на Рома и Лацио в Локо (Пловдив)
Първо честито на Локото за новото попълнение. Дано са доволни от футболните му качества. Не се дразнете на феновете на Левски те не нямат никакви нови играчи и никакви трансфери затова всичко ново, което бъде докарано в някои от отборите в А група бива оплювано предварително. Така те са доволни, че все още разполагат с най-добрите футболисти в България.

edit: Вместо да коментирате трансферите на другите отбори, защото не си коментирате вашите. Давам и информация: http://www.novsport.com/news76498_1092.html
Шефът на старозагорския Берое Дамян Георгиев разкритикува остро опитите на Левски да открадне от отбора защитника Иво Иванов. Председателят на Съвета на директорите на заралии обяви, че все още никой от сините не го е търсил за преговори за трансфер на футболиста, но разполага с категорични доказателства, че шампионите осъществяват контакт с Иванов през главата му.
„Явно искат да го вземат без пари, но няма да стане. Постоянно му звънят на момчето, мътят му главата. Знам, че са се виждали и с него, и с мениджъра му Мюмюн Кашмер. Иво сподели вече с мен, а и от други места го разбрах", изтъкна адвокатът.
Той добави, че е възмутен от поведението на човека оркестър в Левски Георги Иванов.
Нали имахте някакви идея за СМС да събирате пари
Отворете една линия СМС 2.40 да съберете 250 хиляди лева да си купите 1 футболист.
„Не знам защо Гонзо се държи като малко дете. За бунаци ли ни смята? Берое има Съвет на директорите, има хора, които подписват документите. Защо не се свързаха с тях, дори с мен лично?", коментира Георгиев по повод твърденията на Иванов, че старозагорци нямат ръководство.
Той беше категоричен, че цената на Иванов е 250 000 лева и който я плати, може да вземе състезателя.
Преди дни от Берое дори разпространиха декларация, в която заплашиха, че ще се оплачат от Левски във ФИФА заради действията им спрямо национала.

edit: Вместо да коментирате трансферите на другите отбори, защото не си коментирате вашите. Давам и информация: http://www.novsport.com/news76498_1092.html
Шефът на старозагорския Берое Дамян Георгиев разкритикува остро опитите на Левски да открадне от отбора защитника Иво Иванов. Председателят на Съвета на директорите на заралии обяви, че все още никой от сините не го е търсил за преговори за трансфер на футболиста, но разполага с категорични доказателства, че шампионите осъществяват контакт с Иванов през главата му.
„Явно искат да го вземат без пари, но няма да стане. Постоянно му звънят на момчето, мътят му главата. Знам, че са се виждали и с него, и с мениджъра му Мюмюн Кашмер. Иво сподели вече с мен, а и от други места го разбрах", изтъкна адвокатът.
Той добави, че е възмутен от поведението на човека оркестър в Левски Георги Иванов.
Нали имахте някакви идея за СМС да събирате пари

„Не знам защо Гонзо се държи като малко дете. За бунаци ли ни смята? Берое има Съвет на директорите, има хора, които подписват документите. Защо не се свързаха с тях, дори с мен лично?", коментира Георгиев по повод твърденията на Иванов, че старозагорци нямат ръководство.
Той беше категоричен, че цената на Иванов е 250 000 лева и който я плати, може да вземе състезателя.
Преди дни от Берое дори разпространиха декларация, в която заплашиха, че ще се оплачат от Левски във ФИФА заради действията им спрямо национала.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- deepblue1963
love_hurts написа:Първо честито на Локото за новото попълнение. Дано са доволни от футболните му качества. Не се дразнете на феновете на Левски те не нямат никакви нови играчи и никакви трансфери затова всичко ново, което бъде докарано в някои от отборите в А група бива оплювано предварително. Така те са доволни, че все още разполагат с най-добрите футболисти в България.![]()
Аз футболните му качества не съм коментирал,макар,че с 10 гола за 5 сезона,определението "голаджия" е меко казано пресилено.Просто цитирах "извънфутболната" информация,която намерих в интернет за него.Ако на някого не му харесва,си е негов проблем.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:love_hurts написа:Първо честито на Локото за новото попълнение. Дано са доволни от футболните му качества. Не се дразнете на феновете на Левски те не нямат никакви нови играчи и никакви трансфери затова всичко ново, което бъде докарано в някои от отборите в А група бива оплювано предварително. Така те са доволни, че все още разполагат с най-добрите футболисти в България.![]()
Аз футболните му качества не съм коментирал,макар,че с 10 гола за 5 сезона,определението "голаджия" е меко казано пресилено.Просто цитирах "извънфутболната" информация,която намерих в интернет за него.Ако на някого не му харесва,си е негов проблем.
Друг е въпроса от къде на къде си се разтърсил из интернет за информации за наши играчи. Аз съм сигурен, че нито един фен на Локомотив няма да седне да си губи времето да чете нещо в интернет за Левски.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- supershampion2004
deepblue1963 написа:love_hurts написа:Аз футболните му качества не съм коментирал,макар,че с 10 гола за 5 сезона,определението "голаджия" е меко казано пресилено.Просто цитирах "извънфутболната" информация,която намерих в интернет за него.Ако на някого не му харесва,си е негов проблем.
Не се обяснявай, като ученичка, ами възирай от темите на Пловдивския Любимец.
Всички разбраха комплекса ти от Локомотив Пловдив!

Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

- bigbonusprize
- Контакти:
Прекалено малко голове има за нападател. 49 мача 9 гола
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- deepblue1963
demy27 написа:deepblue1963 написа:love_hurts написа:Първо честито на Локото за новото попълнение. Дано са доволни от футболните му качества. Не се дразнете на феновете на Левски те не нямат никакви нови играчи и никакви трансфери затова всичко ново, което бъде докарано в някои от отборите в А група бива оплювано предварително. Така те са доволни, че все още разполагат с най-добрите футболисти в България.![]()
Друг е въпроса от къде на къде си се разтърсил из интернет за информации за наши играчи. Аз съм сигурен, че нито един фен на Локомотив няма да седне да си губи времето да чете нещо в интернет за Левски.
Аз,пък,си мислех,че всеки може да търси в интернет каквото си иска.Явно съм се заблуждавал.И,междувпрочем,търся информации за различни играчи от различни отбори.
Последна промяна от deepblue1963 на 21 яну 2010 16:11, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- deepblue1963
supershampion2004 написа:deepblue1963 написа:love_hurts написа:Аз футболните му качества не съм коментирал,макар,че с 10 гола за 5 сезона,определението "голаджия" е меко казано пресилено.Просто цитирах "извънфутболната" информация,която намерих в интернет за него.Ако на някого не му харесва,си е негов проблем.
Не се обяснявай, като ученичка, ами възирай от темите на Пловдивския Любимец.
Всички разбраха комплекса ти от Локомотив Пловдив!
И като "възирам(това на какъв език е) от темите на Пловдивския Любимец",това ще промени ли с нещо фактите?
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
http://en.wikipedia.org/wiki/Garra_Demb%C3%A9l%C3%A9 Вижте по-надолу кой е новият му клуб. 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
demy27 написа:deepblue1963 написа:love_hurts написа:Първо честито на Локото за новото попълнение. Дано са доволни от футболните му качества. Не се дразнете на феновете на Левски те не нямат никакви нови играчи и никакви трансфери затова всичко ново, което бъде докарано в някои от отборите в А група бива оплювано предварително. Така те са доволни, че все още разполагат с най-добрите футболисти в България.![]()
Е как откъде накъде ?! Deepblue живо се интересува от нашия отбор.Пусне ли се тема за нов трансфер в Локо ПД, той веднага изкарва подробна информация "от интернет",гарнирана с неизбежния коментар /често в подигравателно-снизходителен тон/.Ако обаче го накараш да коментира собствения си отбор /т.е. "отбора на народа/,той просто изкарва списъка с титлите и успехите ,без да му пука,че тези "успехи" са постигнати не без подкрепата на определени ведомства,съдийски тройки,БФС-та,крадене на играчи и т.н.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg