Локомотив Пловдив домакин на Славия на стадиона на... Славия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив домакин на Славия на стадиона на... Славия

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 20:40

имало е в Пловдив един отбор един отбор ЛОООКОМОТИВ с играчи страшни,лъвове безстрашни.... един отбоор ЛООКОМОТИВ ееее ЛОООКОМОТИИВ еее пловдивски оотбор. Имало е в Пловдив един играач един играач Христо Боонеев дооонесъл слаава черно-бяла слаава един играач Христо Боонев.. ееее Христо Боонев еее черно - бял геерой ;) ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 24 ное 2009 20:45

drughi написа:
Ние сме Локо Пловдив, брато, трябва да сме навсякъде.Не трябва да има чудя се или не.Който има възможност и не е на работа или училище трбва да е на Овча Купел.
И да запеем пак тази песен......О Локо Плоовдив за НАС СИ ВСИИЧКО, за ТЕБ живеем, за ТЕБЕ пеем, САМО ЛОКО ее.....
http://vbox7.com/play:2b6109f8

Не ми се мисли, ако до мача със Славия се подразбере нещо повече по продажбата какво ще става на Овча Купел.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 20:50

supershampion2004 написа:
drughi написа:
Ние сме Локо Пловдив, брато, трябва да сме навсякъде.Не трябва да има чудя се или не.Който има възможност и не е на работа или училище трбва да е на Овча Купел.
И да запеем пак тази песен......О Локо Плоовдив за НАС СИ ВСИИЧКО, за ТЕБ живеем, за ТЕБЕ пеем, САМО ЛОКО ее.....

Не ми се мисли, ако до мача със Славия се подразбере нещо повече по продажбата какво ще става на Овча Купел.

и какво точно мислиш,че ще стане :)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 ное 2009 20:55

Хайде по леко с елфорията! И аз искам по скоро да се променят нещата .. НО ! Първо трябва от официален източник да се получи информация защото сега гадаем и може да останем излъгани! Мача със Славия ще е труден където и да играем винаги е с мн мъка даже и в шампионската година , а сега ще е адски трудно! Стискаме палци и се надяваме! Галя вън!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 ное 2009 21:00

БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгодна ;) Стана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас :) На теория сме много по-класният отбор и би трябвало да ви бием , особено на нашия стадион , но все пак всичко е възможно :roll: Сигурен съм , че ще се получи здрав и хубав мач , дано всички отбори се отървем от президентите-гробокопачи , футболът ни има нужда от силна Славия , от силни Ботев и Локомотив също :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 21:03

Viktor4o_Rs написа:БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгодна ;) Стана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас :) На теория сме много по-класният отбор и би трябвало да ви бием , особено на нашия стадион , но все пак всичко е възможно :roll: Сигурен съм , че ще се получи здрав и хубав мач , дано всички отбори се отървем от президентите-гробокопачи , футболът ни има нужда от силна Славия , от силни Ботев и Локомотив също :!: :!: :!:

че кои сте вие ? Славия?? :D:D:D:D 1 маршрутка хора ви ходят на домакинските мачове. България се нуждаела от силна Славия? ти чуваш ли се кво приказваш??
запомни едно от мен... БЕЗ ЛОКО НЯМА БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 24 ное 2009 21:05

Boksior4eto написа:
supershampion2004 написа:
drughi написа:

и какво точно мислиш,че ще стане :)

Ми, ще стане 1000 човека на Овча Купел. Малко ли са. ;)
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 ное 2009 21:11

Boksior4eto написа:
Viktor4o_Rs написа:БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгодна ;) Стана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас :) На теория сме много по-класният отбор и би трябвало да ви бием , особено на нашия стадион , но все пак всичко е възможно :roll: Сигурен съм , че ще се получи здрав и хубав мач , дано всички отбори се отървем от президентите-гробокопачи , футболът ни има нужда от силна Славия , от силни Ботев и Локомотив също :!: :!: :!:

че кои сте вие ? Славия?? :D:D:D:D 1 маршрутка хора ви ходят на домакинските мачове. България се нуждаела от силна Славия? ти чуваш ли се кво приказваш??

Ето , аз се опитвам да запазя добрият тон , но се появява някой тъп комплексар , който споделя малоумното си мнение ... Няма да се занимавам с идиоти като тебе , които хабер си нямат от нещата :) Успех на нормалните фенове :)
Изображение

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 21:14

Viktor4o_Rs написа:
Boksior4eto написа:

Ето , аз се опитвам да запазя добрият тон , но се появява някой тъп комплексар , който споделя малоумното си мнение ... Няма да се занимавам с идиоти като тебе , които хабер си нямат от нещата :) Успех на нормалните фенове :)

и аз те обичам.

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 21:15

и какво точно мислиш,че ще стане :)[/quote]

Ми, ще стане 1000 човека на Овча Купел. Малко ли са. ;)[/quote]

даа.. прав си ;). дано да стане така. спомням си 2004-та,като мачкахме наред посещаемостта на Лаута не падаше под 10 хиляди :)

Върни се в “Локо Пловдив”