Почина легенда на Локо Пд
23 ноември 2009 15:53 Размер на шрифта: T- | T | T+
Почина легенда на Локо Пд
Тази сутрин на 70-годишна възраст внезапно почина дългогодишният футболист и треньор в Локомотив Пловдив Васил Анков.
Анков е бивш играч на „смърфовете”, работил е като треньор на мъжкия отбор. За последно водеше една от юношеските формации на Локо Пд.
Екипът на Гонг изказва своите съболезнования на близките и роднините на Васил Анков.
моите съболезнования!
Галя Топалова: Продавам Локомотив Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Boksior4eto
- Контакти:
Re: Галя Топалова: Продавам Локомотив Пд
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
Според мен единственото достоверно нещо е, че се водят преговори. Не знам дали ще се стигне до сделка, но в едно съм сигурен. Галя не е Митьо и няма как да се повтори сагата с Ботев.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- Boksior4eto
- Контакти:
demy26 написа:Според мен единственото достоверно нещо е, че се водят преговори. Не знам дали ще се стигне до сделка, но в едно съм сигурен. Галя не е Митьо и няма как да се повтори сагата с Ботев.
от твоята уста в божиите уши! дано да не стане и при нас това,което се случва с Ботев в момента .
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
Boksior4eto написа:demy26 написа:Според мен единственото достоверно нещо е, че се водят преговори. Не знам дали ще се стигне до сделка, но в едно съм сигурен. Галя не е Митьо и няма как да се повтори сагата с Ботев.
от твоята уста в божиите уши! дано да не стане и при нас това,което се случва с Ботев в момента .
Те, Ботев това са си го заслужили

Е как, всичко сме си заслужили, а вие заслужавате да ви канонизират, толкова години ви тъпче партията, държавата, кмета, правителството, мормоните, масоните, талибаните, нацистите, комунистите, де що има все срещу вас се бори, но вие въпреки това продължавате да съществувате и дори почвате да същестувате и 10 години назад във времето и така до края на светаааа
Не се ли усещате, колко се изтърка плочата - "те Ботев си го заслужават"? Тогава вие с какво сте заслужили 65 години в миманса ? Или 75.. както ви е удобно.. С какво сте ги заслужили?

Не се ли усещате, колко се изтърка плочата - "те Ботев си го заслужават"? Тогава вие с какво сте заслужили 65 години в миманса ? Или 75.. както ви е удобно.. С какво сте ги заслужили?
Flash1912 написа:Е как, всичко сме си заслужили, а вие заслужавате да ви канонизират, толкова години ви тъпче партията, държавата, кмета, правителството, мормоните, масоните, талибаните, нацистите, комунистите, де що има все срещу вас се бори, но вие въпреки това продължавате да съществувате и дори почвате да същестувате и 10 години назад във времето и така до края на светаааа![]()
Вие сте тези, на които всяка втора приказка е "Всичко се връща"
demy26 написа:Flash1912 написа:Е как, всичко сме си заслужили, а вие заслужавате да ви канонизират, толкова години ви тъпче партията, държавата, кмета, правителството, мормоните, масоните, талибаните, нацистите, комунистите, де що има все срещу вас се бори, но вие въпреки това продължавате да съществувате и дори почвате да същестувате и 10 години назад във времето и така до края на светаааа![]()
Объркал си рейса, пич ! Поразгледай малко и виж кой мрънка за комунистите и партията...
- child in time
- Контакти:
Flash1912 написа:demy26 написа:Flash1912 написа:Е как, всичко сме си заслужили, а вие заслужавате да ви канонизират, толкова години ви тъпче партията, държавата, кмета, правителството, мормоните, масоните, талибаните, нацистите, комунистите, де що има все срещу вас се бори, но вие въпреки това продължавате да съществувате и дори почвате да същестувате и 10 години назад във времето и така до края на светаааа![]()
Объркал си рейса, пич ! Поразгледай малко и виж кой мрънка за комунистите и партията...
Какво се джавкате и двата клуба са за мустака погледнете класирането! Срам за Пловдив!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Какво се джавкате и двата клуба са за мустака погледнете класирането! Срам за Пловдив!
Направо нямам думи. Срам за града ни

sokoban написа:Какво се джавкате и двата клуба са за мустака погледнете класирането! Срам за Пловдив!
Направо нямам думи. Срам за града ни
Абсолютно !!! Но докато има такива индивиди като demy26, които вярват в някакви приказки и анекдоти и се изживяват като реваншисти - няма да се оправим. Такива има и от двете страни. Такива хора, които в дни като тези, тежки за пловдивския футбол, биха разменили продажбата на собствения си клуб, стига другия да не бъде продаден. Шопско мислене да го ева!