sokoban написа:Айде буферетковци почнаха ви .....5:0 хахахаха
Селски,ходи си там да мразиш Селския .Не се занимавай с нас.Глей си пичонетата.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sokoban написа:Айде буферетковци почнаха ви .....5:0 хахахаха
whitesnake написа:sokoban написа:Айде буферетковци почнаха ви .....5:0 хахахаха
birabecks написа:Пичове,играем без 10 души от титулярите.И играем срещу Литекс - за мен това е най-добрия отбор в момента.Какво сте очаквали? Като прибавим и факта,че нашата "русалка" е "вързана" с Ганчев и му виси с много кинти,а и нашите момчета не са взимали заплати от 3 месеца...Работата е ясна.
staria написа:whitesnake написа:sokoban написа:Айде буферетковци почнаха ви .....5:0 хахахаха
Какво да им гледа, те са живия леш. И докато при нас има потенциал да се оправим, те нямат никаква надежда и злобеят на момента. Аграр, има ли сделка?До 3 дни? До 5? А може би, приказката.....
staria написа:birabecks написа:Пичове,играем без 10 души от титулярите.И играем срещу Литекс - за мен това е най-добрия отбор в момента.Какво сте очаквали? Като прибавим и факта,че нашата "русалка" е "вързана" с Ганчев и му виси с много кинти,а и нашите момчета не са взимали заплати от 3 месеца...Работата е ясна.
И аз така мисля. Дано не продължат да вкарват. Децата ми харесват, имаме потенциал за Б група. Догодина източната Б група е 25% от Пловдив, хихи.
sokoban"[quote="sokoban написа:Айде буферетковци почнаха ви .....5:0 хахахаха
birabecks написа:staria написа:birabecks написа:Пичове,играем без 10 души от титулярите.И играем срещу Литекс - за мен това е най-добрия отбор в момента.Какво сте очаквали? Като прибавим и факта,че нашата "русалка" е "вързана" с Ганчев и му виси с много кинти,а и нашите момчета не са взимали заплати от 3 месеца...Работата е ясна.
И аз така мисля. Дано не продължат да вкарват. Децата ми харесват, имаме потенциал за Б група. Догодина източната Б група е 25% от Пловдив, хихи.
Стария,имаш много кофти чувство за хумор.Не ,че не си прав де,ама...
пп Обади се,като се прибереш в БГ.
Модератор ЛокоПД написа:sokoban"[quote="sokoban написа:Айде буферетковци почнаха ви .....5:0 хахахаха
Не знам, но ти си най-големия нещастник в този форум дъртак хахаха
sokoban написа:Модератор ЛокоПД написа:sokoban"[quote="sokoban написа:Айде буферетковци почнаха ви .....5:0 хахахаха
Не знам, но ти си най-големия нещастник в този форум дъртак хахаха
Сокчо,сам ли ще си ходиш,или...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта