Христо Бонев: Галя трябва да реши какво ще прави с клуба!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

venconi
Контакти:

Re: Христо Бонев: Галя трябва да реши какво ще прави с клуба!!!

Мнениеот venconi » 05 ное 2009 14:02

L_P_F_C 1936 написа:
polit56 написа:Аз не зная какво е говорил Гочо Василев защото не ме интересува, но ако не вярваш в това което съм написал, питай батковците си или отвори историята(сега е лесно -има интернет) и ще се убедиш поне в резултатите от мачовете за които говоря!!!Ще видиш ,че и равен не ви оправяше защото Славия имяше по добра голова разлика!!!Трябваше непременно да победим и ние го сторихме!!!!!!!!!!
От 1936 до тогава вие нямахте класиране в тройката!!!!!!!!!!!!ФАКТ!!!!!!!!!!!! За първи път благодарение на БОТЕВ!!!
Можехме спокойно да не се напъваме! Този мач беше без значение за нас!!!!!!!!

Благодарение на Локото последните 10 г изпаднахте само 2 пъти. :mrgreen:

ЕЕееееее, ай сега. Основна заслуга има вашия митак и зума разбира се

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 05 ное 2009 14:12

L_P_F_C 1936 написа:
polit56 написа:Аз не зная какво е говорил Гочо Василев защото не ме интересува, но ако не вярваш в това което съм написал, питай батковците си или отвори историята(сега е лесно -има интернет) и ще се убедиш поне в резултатите от мачовете за които говоря!!!Ще видиш ,че и равен не ви оправяше защото Славия имяше по добра голова разлика!!!Трябваше непременно да победим и ние го сторихме!!!!!!!!!!
От 1936 до тогава вие нямахте класиране в тройката!!!!!!!!!!!!ФАКТ!!!!!!!!!!!! За първи път благодарение на БОТЕВ!!!

По-скоро въпреки вашите неистови усилия изпаднахме само 2 пъти. Включително и миналогодишните ви напъни.

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 05 ное 2009 14:19

L_P_F_C 1936 написа:

Аз казвам само факти, а ти се опитваш да дразниш. Аз не се сърдя,защото знам , че благодарение на Велбъжд изпаднахме 1 път. Още два пъти щяхме да изпаднем след поредица от клякания , но се справихме!!! Все пак Велбъжд не са пловдивски отбор и не мога да им се сърдя. Най добре е да помислите за отбора си. Вас със сигурност няма кой да ви спаси!! И Аллах да дойде вие си отивате!!! Нашата е по лесна. Ние и от зоните да почнем, пак ще възкръснем!!!Нас ни крепи Великото име БОТЕВ!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 ное 2009 14:30

Аз не зная какво е говорил Гочо Василев защото не ме интересува, но ако не вярваш в това което съм написал, питай батковците си или отвори историята(сега е лесно -има интернет) и ще се убедиш поне в резултатите от мачовете за които говоря!!!Ще видиш ,че и равен не ви оправяше защото Славия имяше по добра голова разлика!!!Трябваше непременно да победим и ние го сторихме!!!!!!!!!!

Ами аз никъде не съм изразил съмнение по отношение на написаното оттеб!!! Не съм човек, който ще започне да говори за неща, с които не е запознат!!! Може и да си прав!!!

Просто те попитах защото останах с впечатление, че си свидетел на събитията, за които говориш! Надявам се цифрата от ника ти /56/ да не е годината на набора ти, защото спомените на едно 10-12 годишно дете, в детайлите, които описваш не е май най-далновидния аргумент, на който трябва да се доверим!!!!

Та само да ти припомня, някой неща, които явно ти убягват от паметта... Бонев играе в София със същата „радост”, с която Гунди играе при вас!!! Би трпбвало да се сещаш, за какво ти говоря!!!

Думите на Гочо от ималата седмица са по отношение на тази 1966-та година, която те помолих да коментираш!!! Просто наистина ми стана интересно да чуя версията ти, защото такъв „ботевски патриотизъм” съм срещал само в книгите на Антон Петров!!! Ето ги и думите му:
- Имало ли е някога уговорки между двата пловдивски отбора?

- Имаше опит веднъж, но той така и не се получи. Става въпрос за онзи прочут мач, известен като “Лъжливото овчарче“ (б.а. - пролетта на 1966 г.). Дербитотрябваше да завърши хикс, това се знаешев Пловдив седмица по-рано. Даже двата отбора бяхме в един и същ хотел в Пазарджик преди двубоя. Мен ме изкараха от състава, сигурно ги беше страх. Ботев ни биха с 1:0, много тежко го преживяхме, защото постъпиха нечестно. Оттогава тръгна и омразата между двата отбора. Сега съм доволен, че не съм играл в този мач.

Alternative
Какво се занимавате с глупости не мога да разбера?!Какво станало през 1968 година...все едно ботевистите сме искали да ставаме Тракия и Спартак да бъде заличен за няколко години от футбола?!Какво ви е виновен Ботев

:lol: "Ботев" никога неможе да е виновен!!! :) Винаги ВИНОВЕ Е ДРУГ!!! :lol:
Основна заслуга има вашия митак и зума разбира се

А "Ботев" винаги е бил "пич"!!!

По-скоро въпреки вашите неистови усилия изпаднахме само 2 пъти. Включително и миналогодишните ви напъни.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 ное 2009 14:35

Alternative написа:Какво се занимавате с глупости не мога да разбера?!Какво станало през 1968 година...все едно ботевистите сме искали да ставаме Тракия и Спартак да бъде заличен за няколко години от футбола?!Какво ви е виновен Ботев,че партийните акционери са го направили отбор на армията!?Всеки знае за комустическият режим как се налагаше над всички и над всичко!Ботев има история много преди комунистите да дойдат на власт!Не спорете за глупости :!:

А бееее много ви е лесно - не били виновни за това или онова. Че вие кога сте били виновни за нещо?
И днешните нямате вина, дайте да не го чопкаме това, белким се забрави. Моля, моля. Тия не на нас. След като имате наглостта да оспорвате достоверността на факти от нашата история, ще приемате и обратното.

Всеки знае за комустическият режим как се налагаше над всички и над всичко!

Точно така, кажи го на вашия човек silver, щото той продължава да не разбира, че тогава е било така и някак си не приема, че това е било възможно.

И едно допълнение - нормално е вие да не сте виновни, че времената с абили такива. Но заради това, че времената са били такива, други отбори са били в далеч по-неизгодна позиция. Съгласи се, че на тяхно място и ти не би изпитвал кой знае колко топли чувства към облагодетелстваните.
Последна промяна от Irish stout на 05 ное 2009 14:58, променено общо 1 път.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 05 ное 2009 14:43

@plovdivram

Много ми хареса идеята за издаването на футболна книга,била тя и за Локомотив.
Но като ти гледам правописа и начина на изразяване - голяма мъка ще е да се чете.
Силно се надявам преди да издадете книгата,да сте се консултирали с някой,разбиращ от езикови норми,правопис и синтаксис.

И стига с тези митологеми от '68 година.Ботев е шампион и шопите всячески искат това никога повече да не се случи.Тогава партията-закрилница на Левски и ЦСКА се намесва по печално известния начин. И,подчертавам,не за да има един елитен отбор в Пловдив( това се равнява на самоубийство за шопите,)а чрез интригите да се унищожи още в зародиш наличието на могъщ извънсофийски отбор,който да им бърка сметките."Разделяй и владей" в пълния си блясък.Както се вижда - шопите успяха.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 ное 2009 14:53

antonzzzz
Много ми хареса идеята за издаването на футболна книга,била тя и за Локомотив.
Но като ти гледам правописа и начина на изразяване - голяма мъка ще е да се чете.
Силно се надявам преди да издадете книгата,да сте се консултирали с някой,разбиращ от езикови норми,правопис и синтаксис.

С това мога да се съглася с теб на 100%!!! :lol:
Ама ти нали се сещаш, че когато се прави нещо такова като книга си има хора за всичко!!!
Точно затова накрая на книгите има изброен екип от хора, който се занимава с тези неща!!!
Последна промяна от plovdivram на 05 ное 2009 16:40, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 05 ное 2009 14:53

plvidveam,Irish stout-Точно това,че припомняте тези факти-оттам идва комплекса ви към Ботев!Да клубът Ботев няма вина за това,че му е наложено да бъде отбор на армията!След идването на комунистическият режим Ботев изпада заради Цска административно!Какво спечели Ботев от комунизма неразбрах?!Само комплексите ви остават...нищо повече!Ботев е шампион през 1929 година...сигурно и тогава някой "агент" под прикритие ни е спечелил титлата :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 ное 2009 15:00

Alternative написа:plvidveam,Irish stout-Точно това,че припомняте тези факти-оттам идва комплекса ви към Ботев!Да клубът Ботев няма вина за това,че му е наложено да бъде отбор на армията!След идването на комунистическият режим Ботев изпада заради Цска административно!Какво спечели Ботев от комунизма неразбрах?!Само комплексите ви остават...нищо повече!Ботев е шампион през 1929 година...сигурно и тогава някой "агент" под прикритие ни е спечелил титлата :lol:

Прочети ми допълнението към горното мнение.

И, приятелю, от комплекси страда този, който говори за тях. Може би вашият е, че не сте това, което ви се иска да бъдете и признанието от другите някак си го няма. Майна, не сме преди 1989 година и това да ви дойде даром.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 05 ное 2009 15:05

Invader написа:
theprideofplovdiv написа:.... Връх на всичко бяха тези грозни сцени след края на мача. Те показаха, че нашите футболисти не могат да губят. А не можеш да печелиш, ако не се научиш да губиш.

Не, те не показаха, че вашите футбалери не могат да губят! Зума тук се прави леко на ударен, но вече няма значение, тъй като наказанията са ясни. Ако Зума иска (в което не се и съмнявам) лекенцата да станат звезди на Локомотив, а не да позорят фланелата ви, трябваше да излезе като мъж и да ги скастри пред цял Пловдив. Направи ли го? Не!

Не мислиш ли,че си малко нагъл?Или просто това си ви е черта по рождение?Футболистите се извиниха публично пред обществеността,което им прави чест.Вие така и не разбрахте,че извинението е към Пловдив,към цялата футболна общност,а не КОНКРЕТНО към вас!Никой от вашите виновници за боя не успяха да съберат смелост да излезнат като мъже и да кажат "Да,виновни сме и се извиняваме",затова вие най-малко имате право да изисквате от някой да скастри нашите футболисти!

Върни се в “Локо Пловдив”