Аз не зная какво е говорил Гочо Василев защото не ме интересува, но ако не вярваш в това което съм написал, питай батковците си или отвори историята(сега е лесно -има интернет) и ще се убедиш поне в резултатите от мачовете за които говоря!!!Ще видиш ,че и равен не ви оправяше защото Славия имяше по добра голова разлика!!!Трябваше непременно да победим и ние го сторихме!!!!!!!!!!
От 1936 до тогава вие нямахте класиране в тройката!!!!!!!!!!!!ФАКТ!!!!!!!!!!!! За първи път благодарение на БОТЕВ!!!
Можехме спокойно да не се напъваме! Този мач беше без значение за нас!!!!!!!!
Ами аз никъде не съм изразил съмнение по отношение на написаното оттеб!!! Не съм човек, който ще започне да говори за неща, с които не е запознат!!! Може и да си прав!!!
Просто те попитах защото останах с впечатление, че си свидетел на събитията, за които говориш! Надявам се цифрата от ника ти /56/ да не е годината на набора ти, защото спомените на едно 10-12 годишно дете, в детайлите, които описваш не е май най-далновидния аргумент, на който трябва да се доверим!!!!
Та само да ти припомня, някой неща, които явно ти убягват от паметта... Бонев играе в София със същата „радост”, с която Гунди играе при вас!!! Би трпбвало да се сещаш, за какво ти говоря!!!
Думите на Гочо от ималата седмица са по отношение на тази 1966-та година, която те помолих да коментираш!!! Просто наистина ми стана интересно да чуя версията ти, защото такъв „ботевски патриотизъм” съм срещал само в книгите на Антон Петров!!! Ето ги и думите му:
- Имало ли е някога уговорки между двата пловдивски отбора?
- Имаше опит веднъж, но той така и не се получи. Става въпрос за онзи прочут мач, известен като “Лъжливото овчарче“ (б.а. - пролетта на 1966 г.). Дербитотрябваше да завърши хикс, това се знаешев Пловдив седмица по-рано. Даже двата отбора бяхме в един и същ хотел в Пазарджик преди двубоя. Мен ме изкараха от състава, сигурно ги беше страх. Ботев ни биха с 1:0, много тежко го преживяхме, защото постъпиха нечестно. Оттогава тръгна и омразата между двата отбора. Сега съм доволен, че не съм играл в този мач.
Alternative
Какво се занимавате с глупости не мога да разбера?!Какво станало през 1968 година...все едно ботевистите сме искали да ставаме Тракия и Спартак да бъде заличен за няколко години от футбола?!Какво ви е виновен Ботев
"Ботев" никога неможе да е виновен!!! :) Винаги ВИНОВЕ Е ДРУГ!!!
Основна заслуга има вашия митак и зума разбира се
А "Ботев" винаги е бил "пич"!!!По-скоро въпреки вашите неистови усилия изпаднахме само 2 пъти. Включително и миналогодишните ви напъни.