Локо(Пловдив) -Сливен 24окт. (събота) от 16,00ч.-прогнози!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord VOODOO
Локо Пд. - Сливен 0:2 до 6-тата минута??!
Кво по ангелите става бе майни?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Re: Локо Пд. - Сливен 0:2 до 6-тата минута??!
На тоя Деян Христов просто му е ден.Като чета кви голове е вкарал е ясно, че днеска му е късмета 

-
- Контакти:
добър ден!!!!това от 1 седмица се знаеше.рано се застраховаха,защото видяхме какво стана на мача им с вихрен и какви циркове бяха.познайте как ще завърши мача напролет?????
- jembajemba
- Контакти:
Е затова ще сме най - отдолу на лайвскора, а и в очите на европейците. Заради мачове като този. Но аз вчера прочетох в Топспорт че ще е уреден и го заложих 2-ка 

plovdivesamona6 написа:добър ден!!!!това от 1 седмица се знаеше.рано се застраховаха,защото видяхме какво стана на мача им с вихрен и какви циркове бяха.познайте как ще завърши мача напролет?????
Тихо някои да играе еврофутбол

- Lord VOODOO
jembajemba написа:Е затова ще сме най - отдолу на лайвскора, а и в очите на европейците. Заради мачове като този. Но аз вчера прочетох в Топспорт че ще е уреден и го заложих 2-ка
Що не каза по-рано бе пич? Аз го играх 1-ца и ако сега фиша изгори само заради Локото..... да речем, че доста ще ме е яд...

Едит: Греда за Локо Пд....
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

По гонг ли го слушате или го дават някъде ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- jembajemba
- Контакти:
Lord VOODOO написа:jembajemba написа:Е затова ще сме най - отдолу на лайвскора, а и в очите на европейците. Заради мачове като този. Но аз вчера прочетох в Топспорт че ще е уреден и го заложих 2-ка
Що не каза по-рано бе пич? Аз го играх 1-ца и ако сега фиша изгори само заради Локото..... да речем, че доста ще ме е яд...
Едит: Греда за Локо Пд....
То ще е по -реалистичен резултата сигурно - 1:2 или 2:3

- локофанатик
- Контакти:
Meto_1912 написа:Буферите ги е страх, колко и да е зле Ботев те винаги ще треперят от нас![]()
Тука намирисва някаква схема. Локото би Монтана сега падат от Сливен и забатачват Ботев още повече. Типично по цигански както винаги.
Слушай, бе, палячо... Що не си гледаш смотания отбор... И не ми говори как ще ви забатачим, щото вече ми омръзна да ви мачкаме където ви хванем, не сте ми интересни вече, ама хич...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!