Васил Божков преговаря за Локо Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Васил Божков преговаря за Локо Пловдив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 сеп 2009 17:21

plovdivram написа:waranty
1 приятел ми каза че локто е продаден за 10 000 000 верно ли е тва чел е в някав весник пък в никои сайт го няма ако някои зн да каи

Пичове, по-сериозно бе майна!!!
Ако имаше изобщо някаква дори и идея за преговори между ГТ и Божков щеше да се знае бе майна... Пловдив и България като цяло са толкова малки, че инфо от този сорт, при което обществения интерес е достатъчно голям нямаше как да не се разчуе!!! Само ми е много интересно как досега никой журналист не се сети да "удари една шайба" на офисите на Божков за мнение по отношение на информацията в "Топспорт"?!!!
Но!!! Докато не излезе кака ти Галка заедно с евентуален купувач /който и да е той/ и да дадат ОФИЦИАЛНА пресконференция, на която да кажат, че за Локомотив Пловдив ИМА СДЕЛКА, аз лично на такива неща НЕ ВЯРВАМ!!!... и по-добре да не им обръщаме внимание!!!

Мммдаа...Няма смисъл да се превръщаме в "Дружество за разпространение на слухове"/имаше такова в зората на демокрацията ;) /.Макар че,ако такъв слух се пусне за някой от двата "гранда",някои журналисти ще "ударят" не една,а петдесет и три шайби...Може и повече,до изясняване на ситуацията. :)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

puffer
Контакти:

Re: Васил Божков преговаря за Локо Пловдив

Мнениеот puffer » 15 сеп 2009 18:18

Тази статия за мен си е чиста партенка!Ден преди да се появи където и да е, беше пусната под една от статиите в нюз4000 след това Пловдив24(пусната от човек с анонимен ник) и малко по късно се появи и в Официалния ни .След ден излезна в тъп спорт.Сами решете дали е истина или лъжа :roll:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”