Да де, но ако вие пък бяхте така мили, обичливи и ... как беше ...а, "велики", сега нямаше да се гърчите в сарказъм под темите за Локо, ами щяхте да гоните онзи, дето "разсипва отбора и ги прави за смях на цяла България".
На Галя дните са преброени. Нямам предвид цирозата, която й е в кърпа вързана.
Топалова се излага в интервю
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Топалова се излага в интервю
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
elito_1912 написа:тва локо феновете са странна порада ,тая им разсипва отбора и ги прави за смях на цяла България ,те пак за Ботев мислят и за преките двубой-личи си кое надделява в малките им злобни душици-омразата, към ВЕЛИКИЯ ОТБОР БОТЕВ 1912, е по голяма от т.нар. от тях любов към локо пд.
elito_1912",
Ето на това се казва комплексарщина - повечети ти мнения са във форума на отбора на Пловдив, а пък казваш, че ние сме се занимавали със селското ти отборче, Ботяф бил "велик" пък се изказваш във форума на "не великите", кое сега е странната порода??? кой сега има злобна душица и омразa??? Този който си седи във неговия форум или този който влиза в чуждия и злобее ???
Като сте толкова велики защо те страх толкова от нас, Супершампионите за 2004???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sh8kbW8s8ks[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
- slavia_forever
- Контакти:
elito_1912 написа:ахахахаа Тая по -голям цирк и от селския ,тоя нещастник поне знае имената на футболистите,при нас приказката е към края си ,а при вас тепърва започва драги ми буферчета аххахаха ,като я слушам се едно слушам селския със женски глас ахаха
Преди време те бях предупредил! Продължаваш да се държиш, по същия непристоен начин и се излагаш, дори пред представителите на канарите! Получаваш временна ПОЧИВКА, а ако те видя после пак, да се държиш в същия стил, от почивката ти ще направя константа!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Alternative
- Контакти:
Туше написа:Да де, но ако вие пък бяхте така мили, обичливи и ... как беше ...а, "велики", сега нямаше да се гърчите в сарказъм под темите за Локо, ами щяхте да гоните онзи, дето "разсипва отбора и ги прави за смях на цяла България".
На Галя дните са преброени. Нямам предвид цирозата, която й е в кърпа вързана.
Не съм сигурен дали дните и са преоброени!Да не стане като със селяка...10 години!

- Alternative
- Контакти:
slavia_forever написа:elito_1912 написа:ахахахаа Тая по -голям цирк и от селския ,тоя нещастник поне знае имената на футболистите,при нас приказката е към края си ,а при вас тепърва започва драги ми буферчета аххахаха ,като я слушам се едно слушам селския със женски глас ахаха
Преди време те бях предупредил! Продължаваш да се държиш, по същия непристоен начин и се излагаш, дори пред представителите на канарите! Получаваш временна ПОЧИВКА, а ако те видя после пак, да се държиш в същия стил, от почивката ти ще направя константа!
Можеш да обърнеш внимание и на някои "буфери"които пишат безобразно!Надявам се не взимаш страна по случая!

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Alternative написа:
Не съм сигурен дали дните и са преоброени!Да не стане като със селяка...10 години!
Абе, ти ще престаниш ли да ни цапаш форума с твоите наивни мнения на някой "другар" от преди 89та, имаш си форум с хубав жълт цвят, 'що не си драскаш там.
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Alternative написа: Можеш да обърнеш внимание и на някои "буфери"които пишат безобразно!Надявам се не взимаш страна по случая!
Ще вземе страна ако не напуснеш форума на отбора на Пловдив, ако си пишеше глупостите в жълтия си форум никой няма да ти обръща внимание.Айде сега напусни, че ще извикам Славията.
Alternative написа:slavia_forever написа:elito_1912 написа:ахахахаа Тая по -голям цирк и от селския ,тоя нещастник поне знае имената на футболистите,при нас приказката е към края си ,а при вас тепърва започва драги ми буферчета аххахаха ,като я слушам се едно слушам селския със женски глас ахаха
Можеш да обърнеш внимание и на някои "буфери"които пишат безобразно!Надявам се не взимаш страна по случая!
Как да не взима? Той е известен с "пристрастията" си към нас, хихи. Нали така славистче

- Alternative
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:Alternative написа:
Абе, ти ще престаниш ли да ни цапаш форума с твоите наивни мнения на някой "другар" от преди 89та, имаш си форум с хубав жълт цвят, 'що не си драскаш там.
Хахаха,няма такъв смях!!!Много глупости пишеш...хич те няма с интелекта

- slavia_forever
- Контакти:
Alternative написа:slavia_forever написа:elito_1912 написа:ахахахаа Тая по -голям цирк и от селския ,тоя нещастник поне знае имената на футболистите,при нас приказката е към края си ,а при вас тепърва започва драги ми буферчета аххахаха ,като я слушам се едно слушам селския със женски глас ахаха
Повярвай не взимам страна по случая! Определено! Но въпросната elito_1912, многократно съм я предупреждавал и не съм взимал никакви мерки, както и тя с поведението си! Моите сериозни уважения, към канарите като цяло!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин