Топалова се излага в интервю

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Топалова се излага в интервю

Мнениеот Туше » 10 сеп 2009 13:29

Да де, но ако вие пък бяхте така мили, обичливи и ... как беше ...а, "велики", сега нямаше да се гърчите в сарказъм под темите за Локо, ами щяхте да гоните онзи, дето "разсипва отбора и ги прави за смях на цяла България".

На Галя дните са преброени. Нямам предвид цирозата, която й е в кърпа вързана.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 сеп 2009 14:20

elito_1912 написа:тва локо феновете са странна порада ,тая им разсипва отбора и ги прави за смях на цяла България ,те пак за Ботев мислят и за преките двубой-личи си кое надделява в малките им злобни душици-омразата, към ВЕЛИКИЯ ОТБОР БОТЕВ 1912, е по голяма от т.нар. от тях любов към локо пд.

elito_1912",
Ето на това се казва комплексарщина - повечети ти мнения са във форума на отбора на Пловдив, а пък казваш, че ние сме се занимавали със селското ти отборче, Ботяф бил "велик" пък се изказваш във форума на "не великите", кое сега е странната порода??? кой сега има злобна душица и омразa??? Този който си седи във неговия форум или този който влиза в чуждия и злобее ???
Като сте толкова велики защо те страх толкова от нас, Супершампионите за 2004???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sh8kbW8s8ks[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 сеп 2009 14:22

elito_1912 написа:ахахахаа Тая по -голям цирк и от селския ,тоя нещастник поне знае имената на футболистите,при нас приказката е към края си ,а при вас тепърва започва драги ми буферчета аххахаха ,като я слушам се едно слушам селския със женски глас ахаха

Преди време те бях предупредил! Продължаваш да се държиш, по същия непристоен начин и се излагаш, дори пред представителите на канарите! Получаваш временна ПОЧИВКА, а ако те видя после пак, да се държиш в същия стил, от почивката ти ще направя константа!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 14:25

Туше написа:Да де, но ако вие пък бяхте така мили, обичливи и ... как беше ...а, "велики", сега нямаше да се гърчите в сарказъм под темите за Локо, ами щяхте да гоните онзи, дето "разсипва отбора и ги прави за смях на цяла България".

На Галя дните са преброени. Нямам предвид цирозата, която й е в кърпа вързана.

Не съм сигурен дали дните и са преоброени!Да не стане като със селяка...10 години!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 14:40

slavia_forever написа:
elito_1912 написа:ахахахаа Тая по -голям цирк и от селския ,тоя нещастник поне знае имената на футболистите,при нас приказката е към края си ,а при вас тепърва започва драги ми буферчета аххахаха ,като я слушам се едно слушам селския със женски глас ахаха

Преди време те бях предупредил! Продължаваш да се държиш, по същия непристоен начин и се излагаш, дори пред представителите на канарите! Получаваш временна ПОЧИВКА, а ако те видя после пак, да се държиш в същия стил, от почивката ти ще направя константа!

Можеш да обърнеш внимание и на някои "буфери"които пишат безобразно!Надявам се не взимаш страна по случая!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 сеп 2009 14:43

Alternative написа:
Не съм сигурен дали дните и са преоброени!Да не стане като със селяка...10 години!

Абе, ти ще престаниш ли да ни цапаш форума с твоите наивни мнения на някой "другар" от преди 89та, имаш си форум с хубав жълт цвят, 'що не си драскаш там.

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 сеп 2009 14:45

Alternative написа: Можеш да обърнеш внимание и на някои "буфери"които пишат безобразно!Надявам се не взимаш страна по случая!

Ще вземе страна ако не напуснеш форума на отбора на Пловдив, ако си пишеше глупостите в жълтия си форум никой няма да ти обръща внимание.Айде сега напусни, че ще извикам Славията.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 10 сеп 2009 14:46

Alternative написа:
slavia_forever написа:

Можеш да обърнеш внимание и на някои "буфери"които пишат безобразно!Надявам се не взимаш страна по случая!

Как да не взима? Той е известен с "пристрастията" си към нас, хихи. Нали така славистче :) ?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 14:50

AREA BIANCONERA написа:
Alternative написа:

Абе, ти ще престаниш ли да ни цапаш форума с твоите наивни мнения на някой "другар" от преди 89та, имаш си форум с хубав жълт цвят, 'що не си драскаш там.

Хахаха,няма такъв смях!!!Много глупости пишеш...хич те няма с интелекта :mrgreen: !Хайде Чао и успех с Галка! :mrgreen:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 сеп 2009 14:51

Alternative написа:
slavia_forever написа:

Повярвай не взимам страна по случая! Определено! Но въпросната elito_1912, многократно съм я предупреждавал и не съм взимал никакви мерки, както и тя с поведението си! Моите сериозни уважения, към канарите като цяло!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”