Локомотив Пловдив - Лудогорец 28.08. Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Лудогорец 28.08. Лаута
Засада къде? Може да пуснете декларация като през оная годинадето ви вкарахме 5 гола на същия стадион. Тъпото беше че после се разбра, че няма нарушение на правилата! Помните нали? Първото полувреме стана точно това от което се опасявах, а именно, че нашите ще играя все едно локото сами ще се бият. Второто полувреме виждаме че има само един отбор!
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:Засада къде? Може да пуснете декларация като през оная годинадето ви вкарахме 5 гола на същия стадион. Тъпото беше че после се разбра, че няма нарушение на правилата! Помните нали? Първото полувреме стана точно това от което се опасявах, а именно, че нашите ще играя все едно локото сами ще се бият. Второто полувреме виждаме че има само един отбор!
Ти май нещо си слънчасал

Е гледай - при втория гол има двама в засада, а да не забравяме, че топката беше насочена към тлъстия румънец който очевадно се опита да играе с топката, а е метър пред защитата. От линията на игрището ще вижда идеално, че и Вандерсон е в засада, макар и с малко. Така че подарена съдийска точка

http://www.img-share.eu/f/images/264/001aweZ7ZP0.jpg
Между другото за сведение на тъпанара-коментатор и при първия гол има засада, защото ФИФА промени правилото за засада и при първия гол имаше футболист на Лудогорец в засада и не беше статичен. Това вече се свири.

Аз също мисля, че 2 гол беше засада, но това което изнервяше беше свиренето на фалове от съдията и как за глупости "нашари" половината ни отбор с жълти картони. Много съм доволен от нашите. Само Локо. Успех на Лудогорец в шампионската лига.
Поздрав към Камбуров - голям ... всичко останало са тъпотии... съдии, подпирания...на Кишада му бяха масажирани пръсците с бутонки , ма нейсе 
Здрав мач за БГ стандартите !

Здрав мач за БГ стандартите !
висша математика:31 ≠ 4 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Стана много здрав мач.Лудогорец имат страхотни футболисти,които са с класи над всички останали в България и това ясно си пролича.За съжаление, снощните комични отсъждания на главния и двамата странични съдии/не говоря за головете на "орлиците"/,ми дойдоха малко в повече.Прибрах се от стадиона,изгледах мача още един път...Лично за мен,от тук нататък "Каузата" е само една - АНТИ-Лудогорец.Няма и как да им пожелая успех в ШЛ.Пожелавам им съдиите в Европа да им свирят така,както онези смешници снощи свириха на нас,пък може и да изкарат някой хикс.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Капитанът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров скоро ще навърши 36 години, но с нищо не показва, че се е запътил към залеза на своята футболна кариера. Дори напротив, започва да бележи все по-важни голове, като последната му жертва беше шампионът Лудогорец.
Срещу разградчани той отбеляза третия си гол този сезон, като другите два са срещу "любимата" му жертва - Левски и Монтана. Така той бавно и полека се е устремил към достигането на истинските легенди в българския футбол във вечната ранглиста на голмайсторите.
Срещу шампионите нападателят наниза своето попадение номер 176 в родния елит. Така се доближи само на 9 гола от почетния президент и истинска легенда на Локомотив Пловдив и България Христо Бонев. В обсега на Камбуров са още Динко Дерменджиев и Наско Сираков.
Единствен недостижим пред него във вечната ранглиста е лидерът по голове в нея Петър Жеков. Бившата легенда на Берое и ЦСКА има 253 гола на сметката си и едва ли скоро някой дори ще се доближи до това негово постижение. Ето и как изглежда Топ 5 на вечната ранглиста при голмайсторите в българския футбол:
1. Петър Жеков - 253 гола
2. Наско Сираков - 196 гола
3. Динко Дерменджиев - 194 гола
4. Христо Бонев - 185 гола
5. Мартин Камбуров - 176 гола
Второто място му е в кърпа вързано на Марто. За съжаление Петър Жеков наистина е далече, освен ако Марто не реши да играе до 40.

alexdb написа:mozart написа:Засада къде? Може да пуснете декларация като през оная годинадето ви вкарахме 5 гола на същия стадион. Тъпото беше че после се разбра, че няма нарушение на правилата! Помните нали? Първото полувреме стана точно това от което се опасявах, а именно, че нашите ще играя все едно локото сами ще се бият. Второто полувреме виждаме че има само един отбор!
Ти май нещо си слънчасал![]()
![]()
Е гледай - при втория гол има двама в засада, а да не забравяме, че топката беше насочена към тлъстия румънец който очевадно се опита да играе с топката, а е метър пред защитата. От линията на игрището ще вижда идеално, че и Вандерсон е в засада, макар и с малко. Така че подарена съдийска точка![]()
![]()
http://www.img-share.eu/f/images/264/001aweZ7ZP0.jpg
Между другото за сведение на тъпанара-коментатор и при първия гол има засада, защото ФИФА промени правилото за засада и при първия гол имаше футболист на Лудогорец в засада и не беше статичен. Това вече се свири.
Вероятно и международният съдия от Пловдив Атанас Узунов е слънчасал! Правилата са такива (и според мен пасивната засада трябва да се премахне. Или има или няма засада) и съдията преценява, след това всеки може да се упражнява с мнение относно правилото. Онзи ден след мача ни с Пилзен същите тези дето сега пишат, че в Пилзен нямало засада, днес пишат,че има. В същоо време играчът на Виктория в засада бе почти до този дето игра с топката и не беше в засада. А сега да видим кой е прав? Аз лично не твърдя, че познавам в детайли правилото и тълкуванието му, затова се доверявам на един от известните ни съдии до съвсем скоро, още повечу че е от Пловдив и бивш деятел на Локомотив. Време е хейтърите да замълчат поне до следващия мач или следващата дискусионна ситуация, но и там знаем до къде ще я докарат. Този който крещи не означава че е прав. Радвайте се че вчера Владо ви подари точката.
Аз съм от Микре Юнайтед
Владо ни подарил точката? По-скоро Пиргов подари вашата при малоумното си излизане при гола на Пластун. 

soccerav написа:Владо ни подарил точката? По-скоро Пиргов подари вашата при малоумното си излизане при гола на Пластун.
Аха, мислех че обвинявате съдията, а грешката била на вратаря! Доста динамично се сменят тезите при вас, ну е за първи път! Познаваме ви вече, но трябва да призная, че този път нямяше заглявия от родя "Съдия закла Локо на Лаута" и подобни като предниь път когато ревахте за засада, а Бонев се изложи максимално с поведението си!
Аз съм от Микре Юнайтед
Мен не ме интересува кой какво казал, аз си имам собствено мнение. И то е че е смешно да говориш как Владо ни бил подарил точката, при условие че спаси някои голови положения, още повече че грешката при гола на Райков не беше негова. И да, гола на Пластун дойде от грешка на Пиргов, ако си беше стоял на вратата вие нямаше да вкарате. Относно съдията, на всички безпристрастни фенове им е ясно, че нас ни шареше като за световно с тия картони, докато на вас ви направи сума ти компромиси. Подобно пак на мачът ви с нас миналата година, когато Моци не играеше футбол ами ръгби. Това е цялата работа, сега дали е некадърен, дали е друго...не знам, факт е че ви спести още 3-4 жълти картона на вас. Спряната ни атака в края на първото въобще не я коментирам, споровете за засада също, спорни положения, там имат реверанс съдиите, всеки може да сбърка. Та те т'ва е цялата приказка. Успех ви желая в ШЛ!