Христо Колев Бащата напусна Локо!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Христо Колев Бащата напусна Локо!

Мнениеот fire » 22 сеп 2015 16:02

Бащата е и ще бъде уважаван до гроб, че и след това, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде сменен!
Олигофренията с подкрепата за това той да остане на поста е пълна и ако това наистина стане, стадиона отново ще се изпразни!
С този треньор сме обречени на загуби в дербито и срещу Славия, за това всичките дето го подкрепят са пълни малоумници!
В отбора няма никакъв колектив, никакъв игрови облик и пълна пародия на футбол! "Звездите" си го подиграват Бащата като някакъв измекяр и от там идват всичките проблеми :!: :idea:
В момента ни трябва стар и опитен треньор, който да въведе ред в съблекалнята и разни "звезди" в нея да бъдат поставени на местата им...... :!:
Дано Колев утре да им откаже категорично да остане иначе оставането му ще е пагубно за отбора, клуба и не на последно място, за самия него!
ХОРА, ОПОМНЕТЕ СЕ! СМЕНЕТЕ ХРИСТО КОЛЕВ С АДЕКВАТЕН ТРЕНЬОР! КАТО ГО ОСТАВИТЕ САМО ЩЕ МУ НАВРЕДИТЕ :idea:
Никой привърженик на отбора не иска да остане и вижда безобразната игра на отбора, а сдружението писали че "хиляди" стояли зад треньора :mrgreen:
Пълни глупости!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2015 21:14

Колкото повече стои Колев,толкова повече ще става резил!Позволете му да си тръгне поне с малко достойнство!
Същото стана и при нас,когато футболистът Г.Иванов се изложи като треньор.По други причини...

Потребителски аватар
Romanisti
Контакти:

Мнениеот Romanisti » 23 сеп 2015 11:11

Искате ли да се "хванем на приятелски бас" , че който и да дойде нищо конкретно няма да се подобри откъм игра?Искам да си пазите мненията си когато запсувате и следващия треньор!Ако има треньор в България в момента който може с тези играчи да постигне 3-4 поредни победи, аз лично ще призная, че съм некомпетентен за футбола като цяло.
[rimg]http://www.romanisti.it/images/romanisti_logo.jpg[/rimg][rimg]http://image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/6d0/632930575_395060.gif[/rimg][rimg]http://bgsupporters.net/images/smilies/f19.gif[/rimg][rimg]http://yildizliaslanlar.com/haber/data/upimages/acab.gif[/rimg]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 23 сеп 2015 11:32

Мача за купата в Панагюрище е много "интересен",Бащата може не случайно да си е подал оставката.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

NAPOLI_86
Контакти:

Мнениеот NAPOLI_86 » 23 сеп 2015 17:48

puf-paf написа:Мача за купата в Панагюрище е много "интересен",Бащата може не случайно да си е подал оставката.

Kakво имаш в предвид по точно...?

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 23 сеп 2015 18:44

Ще е хубаво ако наемат Стефан Грозданов за треньор на Локомотив Пловдив.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 24 сеп 2015 12:20

Сега чета,че Бащата се бил завърнал. Този цирк го разиграват за втори път. Ако от "ръководството" толкова държат на него да вземат тогава да стъпят на вратовете на "тарторите", защото е очевидно,че в момента те командват парада и правят каквото си искат. Ако не им се тренира и играе да си заминават.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 24 сеп 2015 12:38

Пълни циркове, иди ми дойди ми.Постъпката на Бащата ме разочарова.Ако е търсел подкрепа от ръководството е трябвало да проведе разговори и да обясни какви проблеми вижда и ако не срещне подкрепа за решаването им да си тръгне .Не може да си тръгваш и да се връщаш без да кажеш нищо.Детска градина е този клуб.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 24 сеп 2015 12:43

Ако ще взимат разни гроздановци,кокали и тем подобни "специалисти", Бащата е в пъти по-добре.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 24 сеп 2015 21:29

Ще видим сега срещу жълтите мача колко е по-добре.

Върни се в “Локо Пловдив”