Стефано, върни се в ЛОКО!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Стефано, върни се в ЛОКО!!!

Мнениеот the_blue_fan » 12 авг 2014 17:00

Техничен е, може и като халф да играе.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 12 авг 2014 17:13

Пловдив1926 написа:Имам против да събираме от кол и въже играчи защото УЖ били локомотивци. Данчо Господинов пази страхотно и ни извади първите 3 мача! Направи една елементарна грешка, каквато може да се случи на всеки с Лудогорец и веднага да го наплюят някои хора.

Като оставим на страни Данчо Господинов, имаме още двама много добри вратари - Божката и Витанов. Ние да не сме Реал Мадрид, че да картотекираме 4ти врата :)

За Данчо лоша дума не съм казал и няма да кажа. Още в първите му мачове в "Нефтохимик" на "Лазур", които съм гледал на живо, бях сигурен в това, че ще стане голям вратар, какъвто и в момента е! Бях изключително доволен, когато пристигна при нас, и сега е така. Дори се съмнявам в това, в което го обвиняваха миналата година или ми се иска да е така. Просто няма вратар, който да не прави по някоя и друга фрапантна грешка за един сезон! Данчо не е изключение, просто се надявам да е направил тези за сезона!
А Стефано има качества да го замести повече от достойно когато се наложи - контузия или почивка в някои мачове.
Надявам се да чуя и коментара на Niko за него и мястото ме на "Лаута"!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 12 авг 2014 17:18

the_blue_fan написа:Техничен е, може и като халф да играе.

Абсолютно вярно. Плюс това е вратарят с най-много асистенции досега - докато беше в Левски по този показател е пред Гаджев, Бедоя, Сърмов - да не изброявам още.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2014 17:19

kistendil написа:
Пловдив1926 написа:Имам против да събираме от кол и въже играчи защото УЖ били локомотивци. Данчо Господинов пази страхотно и ни извади първите 3 мача! Направи една елементарна грешка, каквато може да се случи на всеки с Лудогорец и веднага да го наплюят някои хора.

Като оставим на страни Данчо Господинов, имаме още двама много добри вратари - Божката и Витанов. Ние да не сме Реал Мадрид, че да картотекираме 4ти врата :)

За Данчо лоша дума не съм казал и няма да кажа. Още в първите му мачове в "Нефтохимик" на "Лазур", които съм гледал на живо, бях сигурен в това, че ще стане голям вратар, какъвто и в момента е! Бях изключително доволен, когато пристигна при нас, и сега е така. Дори се съмнявам в това, в което го обвиняваха миналата година или ми се иска да е така. Просто няма вратар, който да не прави по някоя и друга фрапантна грешка за един сезон! Данчо не е изключение, просто се надявам да е направил тези за сезона!
А Стефано има качества да го замести повече от достойно когато се наложи - контузия или почивка в някои мачове.
Надявам се да чуя и коментара на Niko за него и мястото ме на "Лаута"!

Никленов може да го вземе за Векта :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 12 авг 2014 17:34

Ваш е!

Кунчев за LIVESPORT.BG: Тръгвам си, за да няма ексцесии, искам в Локо Пловдив!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2014 17:35

Тошко, иди до чешмичката на събота пазара да си изплакнеш очите малко, че гурляса неска цял ден да злобееш в нета.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 12 авг 2014 17:45

Пловдив1926 написа:Тошко, иди до чешмичката на събота пазара да си изплакнеш очите малко, че гурляса неска цял ден да злобееш в нета.

Ееееее, това пак ли е тоя! :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 12 авг 2014 18:10

Пловдив1926 написа:Тошко, иди до чешмичката на събота пазара да си изплакнеш очите малко, че гурляса неска цял ден да злобееш в нета.

Не, туй мишлЯнцЕ, живее в Жъ Ръ Тракия. но са интимни с Дряновеца с ТБЦ диагноза.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 12 авг 2014 18:43

Стефано има много качества и е локомотивец. Факт е че направи уникални простотии в Левски , но това е защото не можа да издържи на напрежението там. За съжаление не се оказа достатъчно перде и нямаше нужното време да се аклиматизира на Герена. Софийските публики са отвратителни и не е хич случайно "реанимирането" на Лаута на зачерктнати играчи от София . Това за мен е реалността и не оправдавам Стефано.Смятам че има място в Локомотив , но решението за това е на треньорският щаб. Колкото до глупавите подмятания на един индивид , който понякога показва определена липса на възпитание и усещане , съветът ми към него е да помисли поне малко преди да пише...

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 12 авг 2014 18:46

Хиляди пъти на вратата да седи наше момче, което дори да сгреши да знаем, че е от липса на шанс! Да не говорим, че е и супер талантлив и е още на 23 години, ранна възраст за вратар!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Върни се в “Локо Пловдив”