С това клипче правите комплименти към Sven Hills Production, които от 2 години вадят такива. Добре сте го изкопирали, ама може и още

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fire написа:Това шествие, което ще се осъществи за втори, пореден път(като място на сборен пункт) е поредната голяма идея на черно-бялата общност! "Джумаята " е култово за великия ни град място, както е такова и за отбора на Пловдив, а именно Локомотив!
Истинските майни ще потеглят от "сърцето" на Пловдив!
Ще бъде грандиозно и запомнящо се! САМО ЛОКО!
ПП: Гледам, че ония.....от селата продължават да плагиатстват и копират от нашите инициативи, както в същност е откакто се помня и преди това дерби, също ще правят шествие, което е доста странно при положение, че те са домакини, а шествие се прави от гостуващата публика........???
Другото, което завалиите от сдружението ще направят, подобно на нас, което правим преди всяко дерби е да надъхват отбора на последната тренировка!?..............Да не говорим за поредната "порция" песни, които се пеят от нас и с само с едно заместване на името на отбора, жълтите си ги пеят до сущ като нас и без никакъв срам!?
Такива действия бих ги коментирал така: "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак"!.............
svobodni написа:8-)
http://www.zapalqnkovci.com/news/id/156 ... oa2wc.dpbs

[/offtopic]
[/offtopic]Raoul_Duke написа:svobodni написа:8-)
Супер! Тъкмо ще участвате в жълто-черното хорео

svobodni написа:Raoul_Duke написа:svobodni написа:8-)
Супер! Тъкмо ще участвате в жълто-черното хорео
 Или ти ще кажеш: "Ааа не, аз съм от Локото и не ща..."
 Или ти ще кажеш: "Ааа не, аз съм от Локото и не ща..." 
 [/offtopic]
[/offtopic]Безкомпромисен написа:Малко е извън темата , но искам да задам един важен въпрос свързан с град Пловдив и всички пловдивчани, който имах честта да посетя скоро! Искате ли от вашия красив български град да се махне паметника на Альоша който загрозява вашият град и символизира убийства по същият начин , както и в моят град София е загрозен от паметика на съветската пияна сган? Искате ли да се махнат всички комунистически паметници на убийци и терористи и вашият град да придобие още по-красив вид?
Raoul_Duke написа:Така де... Нали и май месец имало мноо ваши в нашите сектори. Кат' гледам клиповете от оня мач, всичко живо вдига жълто-черни картониИли ти ще кажеш: "Ааа не, аз съм от Локото и не ща..."
 Гарант ти давам, че от двете страни на таблото няма да се вдига нищо жълто!
 Гарант ти давам, че от двете страни на таблото няма да се вдига нищо жълто!svobodni написа:Гарант ти давам, че от двете страни на таблото няма да се вдига нищо жълто!

[/offtopic]
[/offtopic]fire написа:Това шествие, което ще се осъществи за втори, пореден път(като място на сборен пункт) е поредната голяма идея на черно-бялата общност! "Джумаята " е култово за великия ни град място, както е такова и за отбора на Пловдив, а именно Локомотив!
Истинските майни ще потеглят от "сърцето" на Пловдив!
Ще бъде грандиозно и запомнящо се! САМО ЛОКО!
ПП: Гледам, че ония.....от селата продължават да плагиатстват и копират от нашите инициативи, както в същност е откакто се помня и преди това дерби, също ще правят шествие, което е доста странно при положение, че те са домакини, а шествие се прави от гостуващата публика........???
Другото, което завалиите от сдружението ще направят, подобно на нас, което правим преди всяко дерби е да надъхват отбора на последната тренировка!?..............Да не говорим за поредната "порция" песни, които се пеят от нас и с само с едно заместване на името на отбора, жълтите си ги пеят до сущ като нас и без никакъв срам!?
Такива действия бих ги коментирал така: "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак"!.............
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта