Припомнете Си Реакцията На Феновете Преди Няколко Месеца, Когато Отново Насрочиха Дербито За Сряда (18+):
Цялата статия:
http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=70
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Припомнете Си Реакцията На Феновете Преди Няколко Месеца, Когато Отново Насрочиха Дербито За Сряда (18+):

tzvetan_22 написа:Същата беше ситуацията и с преишното пловдивско дерби! Гаранция, че ще изместят мача за събота или неделя. СпокойноНо наистина не знам, какви олигофрени са тези дето правят програмата...
Nuke написа:Съгласен съм, че е безумие, ама хайде да не се изхвърляме с "най-голямото в България", че е смешно. Най-много публика може и да събира, но друго "най" в него няма.
sudromanista73 написа:Nuke написа:Съгласен съм, че е безумие, ама хайде да не се изхвърляме с "най-голямото в България", че е смешно. Най-много публика може и да събира, но друго "най" в него няма.
Пич,я дай пак...?Нещо не мога да те разбера...Явно живееш в изолация от доста време?!?
Avanti_Ragazzi написа:Съвсем спокойно можеше първенството да почне другата седмица или най-късно по-другата!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта