Фен тема - Емил Велев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
- Странджата
- Контакти:
Re: Фен тема - Емил Велев
Мисля, че Емил Спасов хвана някого за гушата, но мелето стана, след като Кокала изрита някого от цесекато и край тъч линията се видя кръвта по крака му (на този от цесекато). Кокала беше куче - достоен заместник на Дълга Мара .... Ама беше отдавна ....
- фифи перото
Странджата написа:Мисля, че Емил Спасов хвана някого за гушата, но мелето стана, след като Кокала изрита някого от цесекато и край тъч линията се видя кръвта по крака му (на този от цесекато). Кокала беше куче - достоен заместник на Дълга Мара .... Ама беше отдавна ....
Еееех Странджа...Много помниш...
А кръвта на цесекара,червена ли беше?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- lokomotiv4o
- Контакти:
Кокала е дисциплиниран и има правилни схващания за играта. Който говори против него значи нищо не разбира от футбол, а най-малко имат право да говорят неблагодарните левскари, тъй като този "неразбиращ нищо треньор" им донесе последната шампионска титла. В Славия нямаше какво да направи при положение, че там няма един качествен футболист от доста дълго време, но въпреки всичко игра финал за Купата.
- фифи перото
lokomotiv4o написа:Кокала е дисциплиниран и има правилни схващания за играта. Който говори против него значи нищо не разбира от футбол, а най-малко имат право да говорят неблагодарните левскари, тъй като този "неразбиращ нищо треньор" им донесе последната шампионска титла. В Славия нямаше какво да направи при положение, че там няма един качествен футболист от доста дълго време, но въпреки всичко игра финал за Купата.
познаваш ли го?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Не е лош тренер,но трябва да накара момчетата да не им пука от никой отбор,прави ми впечатление ,че отбора играе нервно и греши много когато мача е много важен.Друго -трябва да успокои момчетата,да им обясни някак си ,че това е само игра и трябва като излезат на терена просто да се забавляват и да играят за удоволствие,да имат злоба и хъс-това мисля че липсва ,липсваше и предния сезон на отбора.Инъче доста е постигнал с дисциплината и физ.подготовка,но трябва да наблегне на това-удоволствието от играта и свобода на футболистите да се забавляват на терена,омръзна ми от тактики,мактики-това са хора не роботи. 
- lokomotiv4o
- Контакти:
фифи перото написа:lokomotiv4o написа:Кокала е дисциплиниран и има правилни схващания за играта. Който говори против него значи нищо не разбира от футбол, а най-малко имат право да говорят неблагодарните левскари, тъй като този "неразбиращ нищо треньор" им донесе последната шампионска титла. В Славия нямаше какво да направи при положение, че там няма един качествен футболист от доста дълго време, но въпреки всичко игра финал за Купата.
познаваш ли го?
Не е нужно да го познавам за да преценя качествата му като треньор.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
фифи перото написа:lokomotiv4o написа:Кокала е дисциплиниран и има правилни схващания за играта. Който говори против него значи нищо не разбира от футбол, а най-малко имат право да говорят неблагодарните левскари, тъй като този "неразбиращ нищо треньор" им донесе последната шампионска титла. В Славия нямаше какво да направи при положение, че там няма един качествен футболист от доста дълго време, но въпреки всичко игра финал за Купата.
познаваш ли го?
Аз го познавам.Много пъти съм говорил с него.Две седмици преди мача с Левски Сф /за шампионата/,го питах какво мисли,как ще свърши мача...Ще го цитирам дословно :" Като дойдат,тогава ще мислим...А бе ще ги ушием и тях." Така и стана.
Със сигурност,Велев не е перфектен,но ако не му се месят в работата и с подходящите футболисти,може да постигне много за нашите БГ стандарти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- фифи перото
Модератор ЛокоПД написа:фифи перото написа:lokomotiv4o написа:Кокала е дисциплиниран и има правилни схващания за играта. Който говори против него значи нищо не разбира от футбол, а най-малко имат право да говорят неблагодарните левскари, тъй като този "неразбиращ нищо треньор" им донесе последната шампионска титла. В Славия нямаше какво да направи при положение, че там няма един качествен футболист от доста дълго време, но въпреки всичко игра финал за Купата.
познаваш ли го?
Аз го познавам.Много пъти съм говорил с него.Две седмици преди мача с Левски Сф /за шампионата/,го питах какво мисли,как ще свърши мача...Ще го цитирам дословно :" Като дойдат,тогава ще мислим...А бе ще ги ушием и тях." Така и стана.
Със сигурност,Велев не е перфектен,но ако не му се месят в работата и с подходящите футболисти,може да постигне много за нашите БГ стандарти.
за това говоря.познавам го от началото на 80-те.затова и казах-Емо е пич!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
-
локо до живот
- Контакти:
абе ние нямаме един истински ма4,кво да обсьждаме кокала,тои е една марионетка