Вместо да се прави стратегия за увеличаване на посещаемостта и привличане на нови членове в редиците на Локомотив Пловдив се прави точно обратното.
П.П. пирова победа за папагалите
Цени на билети и абонаментни карти за сезон 2012/13
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Цени на билети и абонаментни карти за сезон 2012/13
GR190276 написа:Явно някой не иска да ходите на стадиона.....
Ами не искат...от 30 мача 26 са ни в делнични дни.И ръководството ни нищо не прави.Първата тренировка която се прави изцяло заради феновете и ходим обикновено по 2000 я направиха петък от 18:00.
И като казвам делнични дни, не означава както Левски и Цска си ги играят от 21:00 или вечерта, а от 14:00 на обяд?!Какъв е смисъла питам?Хората бягат от работа, пържат се на адските температури...кенефите на Лаута миришат ужасно, никой не чисти стадиона след мач, а пътечката при сектор В е все още с разбити камъни и плочки дето можеш да се прибиеш по тях.И на капак на всичко ей такива игри като тая с Цска последния път, здравото полягане 0:3 пред 10 000 свои.Как да стане някои неутрален човек, фен на футбола иначе да дойде втори път на Лаута?
Най-голямата ми болка е за Бесика, дето е едно жалко подобие на трибуна.Един бетон просто...някой отгоре направи сравнение със стадионите на Левски и Цска...НЯМА НИЩО ОБЩО.А пък да сравняваме с европейските стадиони е просто безумно.Видиш ли на Борусия им вдигнали билетите и на Лаута го направили и това било нормално.
Последна промяна от svobodni на 18 юни 2012 22:30, променено общо 1 път.
svobodni написа:GR190276 написа:Явно някой не иска да ходите на стадиона.....
Най-голямата ми болка е за Бесика, дето е едно жалко подобие на трибуна.Един бетон просто...някой отгоре направи сравнение със стадионите на Левски и Цска...НЯМА НИЩО ОБЩО.А пък да сравняваме с европейските стадиони е просто безумно.
Би ли ми обяснил само каква е разликата от сегашната Бесика и секторите на стадионите на Левски и ЦСКА където стоят техните агитки(освен подобието на седалки в техните сектори)???

- Себастиан Фетел
- Контакти:
drughi написа:svobodni написа:GR190276 написа:Явно някой не иска да ходите на стадиона.....
Най-голямата ми болка е за Бесика, дето е едно жалко подобие на трибуна.Един бетон просто...някой отгоре направи сравнение със стадионите на Левски и Цска...НЯМА НИЩО ОБЩО.А пък да сравняваме с европейските стадиони е просто безумно.
Би ли ми обяснил само каква е разликата от сегашната Бесика и секторите на стадионите на Левски и ЦСКА където стоят техните агитки(освен подобието на седалки в техните сектори)???
По-добре че няма седалки , само да се спъваме в тях . На новата Бесика не трябва да има седалки или поне не такива с облегалка .
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Себастиан Фетел написа:gilento93 написа:Ще можете ли да играете на вашия стадион в Европа или другаде ще домакинствате?
Георги Аспарухов .
Значи може да ходя и да ви гледам.Успех и дано извадите лесен жребий.
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Манталитета, не заплатата. За това, защото вместо да гледаме, как да помогнем на отбора, някой хора пак скачат сато ощипани, че няма да спестят 10 ами 5 лева. За нас винаги е било по важно качеството, а не количеството. За някой ако е малоумен и не може да си разпредедели бюджета, колкото и малък да е той да се самоопредели фен на Локо Пловдив ли е на Холивуд и Джони Деп ли е, на пещерска гроздова ли е. В Германия също има развлечения, ама хората си знаят "тогава и тогава съм на мач, а на другия ден на лунапарка".
Ми като не искаш не си купувай карта, но и не налагай мнението си и не заблуждавай хората, че не е хубаво. Напротив, така се гради фенска маса, качествена а не обезумели селяци и сбирщайн, който не различава мач от концерт на "Славито", ама кота ке го разберем?
Ми като не искаш не си купувай карта, но и не налагай мнението си и не заблуждавай хората, че не е хубаво. Напротив, така се гради фенска маса, качествена а не обезумели селяци и сбирщайн, който не различава мач от концерт на "Славито", ама кота ке го разберем?

Не съм съгласен че парите са причина за празните трибуни. Празните трибуни са защото не сме футболна нация и футбола у нас става все по-непопулярен сред населението. И сред младежите и сред мъжете на средна възраст, да не говорим че жени по стадионите ни просто няма. А цените на билетите са направо смешни. Дори да кажем че взимаш заплата от 400лв. и ти се не дават 5-6лв. за сектор А ще си вземеш за страничните сектори за 2-3лв. и готово. Все пак като сметнеш смешния брой мачове които играят нашите отбори на сезон - 35-36 мача максимум се падат 18 мача домакински. Или по 1,5 мача на месец. Тоест 4лв на месец те оправят. По-малко от 1 кутия цигари и колкото 1 кило домати и 1 кило краставици + малко сирене - тоест 1 шопска салата. Това се равнява на 1% от заплатата ти ако е 400лв. За сравнение в Англия билета е около 30-40 паунда или 50 Евро. Имат поне около 5 домакински мача всеки месец - това прави 250 Евро. При заплата около 2500 Евро(от ниските, защото и в Бг взехме за пример ниска заплата) прави по 10% от заплатата а стадионите са пълни. А чак нашия, Кубик-а , иска за тая 1 шопска салата на месец, където плаща, да му направят и осветления и козирки и тоалетни + скъпоплатени играчи. На това му викам аз наглост и не виждане на реалността.
drughi написа:svobodni написа:GR190276 написа:Явно някой не иска да ходите на стадиона.....
Aми да сравним сектор Б на Герена и Бесика.
1.Зад сектора е изградено осветление което позволява мачове да се играят след 18:00
2.По-голям е като капацитет
3.Оградата е ОГРАДА, а не мрежа или подобие на такава...дето като скочиш при гол и ти се късат дрехите
4.Няма камъни в които да се спъваш или да ти се набиват в г*за когато седнеш на полувремето
5.Разположението е много по-добро
6.Като излизаш от сектора след мач не ти вони на гоВна
7.И естествено седалките...незнам защо го пишеш ''подобието'' на седалки при положение, че левскарите си ги подмениха във фенския сектор и се е получило доста ефектно
8.Отстрани на сектора не е зейнала голяма дупка с 100 на 5 метра ламаринена преграда
Достатъчно ли ти е?
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Герена няма нищо общо с Лаута приятелю. Там отбора излиза на евросцена често и искат или не от ръководството им покриват минималните така наречени изисквания. Осветление, тоалетни и тревна настилка, която им е отвратителна. На сектор "Б" ремонта си го правихиха феновете. Такива като мен и теб. "Повратностите не ни жалят, несгодите не са ни мит", приятелю, но нека дадем нещо от себе си. Имаме фонд с важна задача. Ще си го наравим и ние хубаво. Трябва мобилизация обаче, не само обяснения един на друг по форумите.

Колко мачове имаме сьбота и неделя с грандовете?Уж грандове защото ги биехме без проблем?