"silverbg"
ЕДин ден, когато си готов да отвориш тема с нас за твоите си, жълти фамилии, като тези на евреите Фридман и Каталан (даже ще съм ти благодарен да ни осветлиш последния вие Катлан ли го пишете или е Каталан), за Николови-Георгиеви, за Коларови, и за цялата останала червена група БПФК (не е това, което си мислиш), убийци, крадци и други престъпници възпитавани от 20те години на миналия век в жълтия отбор, едва след това ела да си говорим.
Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Туше написа:"silverbg"
ЕДин ден, когато си готов да отвориш тема с нас за твоите си, жълти фамилии, като тези на евреите Фридман и Каталан (даже ще съм ти благодарен да ни осветлиш последния вие Катлан ли го пишете или е Каталан), за Николови-Георгиеви, за Коларови, и за цялата останала червена група БПФК (не е това, което си мислиш), убийци, крадци и други престъпници възпитавани от 20те години на миналия век в жълтия отбор, едва след това ела да си говорим.
Забрави Димитър Благоев.
Прегледах темата по-горе за някви снимки, изрезки и т.н., но няма нищо.
- slavia_forever
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:/сигурен съм,че и от Черно море има какво да покажат/,да го поства в тази тема,но на някои може да не им хареса..
[offtopic]Има.На 03.03.1913 г. се основава "Туристическо дружество Галата", което в последствие не се преименува на "Туристическо дружество Река Тича"! През 1914 "Тича" и "Галата" не се обединяват. Дали в създаденото и преименувано туристическо дружество не споменават за футбол за пръв път при обединяването си със "Спортист" на 24.05.1914, когато се променя формулировката на "Ученическо спортно-туристическо дружество". На дата 21.01.1919 "Ученическото спортно-туристическо дружество Река Тича", най-после се преименува на "Спортен клуб Тича", за пръв път може да се говори за официален футболен отбор, макар и затова да е малко рано. На дата 26.11.1919 "Спортен клуб Тича" се регистрира граждански в съда и добива статут на официален отбор.[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
silverbg написа:Туше написа:"silverbg"
Забрави Димитър Благоев.Е ся вече и убийци и престъпници станахме!
Прегледах темата по-горе за някви снимки, изрезки и т.н., но няма нищо.
Удобно, нали! Не знаеш кой заповяда да се свали самолета 55та и да измрат сума невинни граждани, нито какъв пост заема в клуба ти. Не знаеш кои са жертвите на 4ти състав на народния съд, нито кой е съдия в него, нито какъв е и какво е за жълтия отбор. Не знаеш и кой ръководи и ІІІ ВОЗ на НОВА и какъв се явява в Ботев. Чакаш снимки и документи, щото принципно да търсиш мръсотията при другите ти е по-удобно.
Обаче кого е убил Г.Илиев, кого е украл Филчо Колев и излъгал Гърневски можеш да цитираш по име, ЕГН и адрес. Сигурен съм!
Интересно ква мръсотия съм търсил при другите? Та вие от години се опитвате да очерняте клуба ни - комунисти, ей ся и терористи почнахте, аз съм очернял.
Тия дет съм ги споменал (Гигов, Колев, Гърневски) са примери да ви покажа, че в това отношение разлика между нас и вас няма, колкото и да се заблуждавате и да си мислите, че при вас са били само честни и почтени хора. 
Години не, десетилетия, векове само това правим - черним жълтите щото ни белеят. Иначе мръсотията за нас по вашите сайтове не е болна параноя, а в отговор на заплаха. Ако си мислиш, че изглежда правдиво...
Хайде излезте сега културно от тук да видим ще се сети ли някой за вас.
Разликата в случая е, че на наш гръб и по повод на наш успех някой мъчи жълта анти-пропаганда.
Ако щеш само и в опита ти да оправдаеш тая пошла статия с разни подмятания, един вид "ние на вас-вие на нас". Щото не ти стиска да кажеш, Локомотив днес е голям и донесе заслужена слава на Пловдив. Не, предпочете да замажеш простотията на своите. Представям си какво ще е ако вземем, че бием и ЦСКА.
П.П. Не ми е хоби да се занимавам с глупости по нощите. Аз бях до тук.
Хайде излезте сега културно от тук да видим ще се сети ли някой за вас.
Разликата в случая е, че на наш гръб и по повод на наш успех някой мъчи жълта анти-пропаганда.
Ако щеш само и в опита ти да оправдаеш тая пошла статия с разни подмятания, един вид "ние на вас-вие на нас". Щото не ти стиска да кажеш, Локомотив днес е голям и донесе заслужена слава на Пловдив. Не, предпочете да замажеш простотията на своите. Представям си какво ще е ако вземем, че бием и ЦСКА.
П.П. Не ми е хоби да се занимавам с глупости по нощите. Аз бях до тук.
slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:/сигурен съм,че и от Черно море има какво да покажат/,да го поства в тази тема,но на някои може да не им хареса..
[offtopic]Има.На 03.03.1913 г. се основава "Туристическо дружество Галата", което в последствие не се преименува на "Туристическо дружество Река Тича"! През 1914 "Тича" и "Галата" не се обединяват. Дали в създаденото и преименувано туристическо дружество не споменават за футбол за пръв път при обединяването си със "Спортист" на 24.05.1914, когато се променя формулировката на "Ученическо спортно-туристическо дружество". На дата 21.01.1919 "Ученическото спортно-туристическо дружество Река Тича", най-после се преименува на "Спортен клуб Тича", за пръв път може да се говори за официален футболен отбор, макар и затова да е малко рано. На дата 26.11.1919 "Спортен клуб Тича" се регистрира граждански в съда и добива статут на официален отбор.[/offtopic]
[offtopic]Коце, пак ли тази тема
- Пловдив1926
- Контакти:
Туше написа:На колко години бил Пухтев или Мухтев, кой го интересуват тия глупости бе.
Някакъв кретен решил да срами целия град. Тръгнал да казва "браво" на пловдивския футбол, като плюе по други, които казват същото "браво", но понеже не го броят за жив, той решава да им го върне.
И не ми говорете глупости, това си е чисто ваша - жълта простотия. Щото същите тия софиянци се скъсаха да хвалят Локомотив три дена и си е чиста комплексарщина да се присламчвате сега тука и да замазвате положението с разни измислени форми на минало-незапомнено-отдавна свършило време.
На никой не му пука кой и откъде е автора на тоя пасквил. Да си взима артикулчето под мишничка, да се пази от него под чирпанската градушка и да спирате с тия дивотии, че на всички вече писна. Паролата "Христолов" вече не работи. Извинение за простотията няма!
Ето това е есенцията на темата. Всичко друго, коя година бил създаден Ботев, и тн, никой не го интересува. Не може да се насажда несъществуваща омраза между Пловдив и София заради болното желание да се говори за един отбор от В група. Защото именно това се случва, колкото и да не му е приятно на някой.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
terro написа:Не може да се насажда омраза между пловдивчани само, **************************, че си решил да се правиш на по-католик и от Папата.
Не може да се насажда и създава измислена омраза между Пловдив и софия само щото някой селянин има комплекси. Аз като Пловдивчанин си имам достатъчно самочувствие за да влизам в подобни филми. Нека ние да си направим отбор пък после нека "гадните" шопи да ни пречат. Никой за нищо не ни е виновен, ако си вършим нещата както трябва никой не може да ни попречи да се развиваме в положителна посока и като град и като футбол. Лицемерни призиви за обидинения не ме интерисуват още повече като знам, че идват от хора които нон стоп обиждат отбора ми, мен и всичко свързано с Локомотив кълнат подиграват и се гаврят с паметта на мъртви хора/каквито и да са били/ и повече от сигурно че ще продължат да го правят
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Пловдив1926
- Контакти:
Raoul_Duke написа:Абе вие следите ли темата изобщо??? ->>> http://vbox7.com/play:93290ac8 .
20 милиона за играчи, автобус, разходи и какво ли още не. И то не за една година разходи. Напълно нормална цифра за отбор от А група. Само вие може да извадите от контекста едно подобно изречение и да подскачате от радост около него хах
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]