Локомотив Пловдив - Левски София А Група 31.10.2013 15 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски София А Група 31.10.2013 15 кръг

Мнениеот stioks » 01 ное 2013 10:23

staria написа:Забележи как играха двамата Данчовци!!! Какво да се каже още. Само гърчето не беше разбрало за какво става въпрос, много ми хареса този мач.

И как играха двамата Данчовци? Вратарят с една грешка, заради която загубихме мача, но и отново с няколко добри спасявания. Данчо Тъча на обичайното слабо ниво. Иначе Илиаидис и Белаид са класа.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 01 ное 2013 10:38

Кировец написа:Ташак е щото ляга на Левски без никакви задръжки, но странно що ти не виждаш проблем в този факт. Предния кръг голямо радване падна, а днес вече сте ташак. Пък да не казвам, че след дербито и преди мача м/у Локо и ЦСКА не спряхте да обяснявате, че кой не хване Левски той няма да ги бие, е защо вие ги реанимирате? Затова Пловдив вечно ще е в сянката на грандовете - отново се доказахте като мъже на срама - и вие и канарите.

На победата над цска не съм се радвал, както и много други хора. Самия факт, че не си напълнихме стадиона и не си веехме знамената говори само че не сме слепи.
И двата софийски отбора са много слаби, следващите Мура и Иртиш идват..иначе в България няма грандове...още повече да сме им в сянката. :lol:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 ное 2013 11:13

Аз искам да попитам няколко неща около този мач, който за много може да се стоят странни, но за мен никак не са... Ние нали направихме едно от най-добрите осветления в БГ?!! Така е нали?!!! Нали липсата на тези осветления бяха основаната причина и оправдание, когато се насрочваха мачове през седмицата в неудобни за хората часове?!!! Така беше!!! Нали?!! Е, ако оставим настрана наказанието, което ние феновете си "издействахме", то на мен ми е интересно, следното - ЗАЩО НИКОЙ ОТ НАШЕТО РЪКОВОДСТВО не ПОИСКА ПРОМЯНА НА ЧАСА НА СРЕЩАТА, който бе обавен много преди да се случат нещата, които направиха, така че, така или иначе да няма смисъл оттакива действия?! Нека не се оправдаваме с телевизиите, защото те също са наясно, че ние ИМАМЕ осветление и спокойно могат да направят програмата си според мача... Още повече, че едва ли имаше по-интересен (по принцип ;) ) мач от нашия този кръг!!! Тук идва и следващото, което ми направи впечатление, а то е изказването Йовов в медиите, в което той каза буквално следното - "Нека ТЕ (има предвид нашето ръководство) да кажата, кой настояваше мача да е на закрити врати"...

Нека всеки сам си прави изводите, но за мен е така или иначе очевадно, че специално този мач, нашите ръководители някак си не показаха желание да се играе пред повече публика и това с наказанието май им дойде ОК, като изключим солидната голба, която им се наложи да платят!!! Каква е причината... можем само да гадаем и аз лично си имам някакво предположение, но нямам намерение да се впускам в това... Просто не ми се изпада в излишни спорове, на които конкретен отговор неможем да получим...
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 ное 2013 13:12

Кировец написа:Ташак е щото ляга на Левски без никакви задръжки, но странно що ти не виждаш проблем в този факт. Предния кръг голямо радване падна, а днес вече сте ташак. Пък да не казвам, че след дербито и преди мача м/у Локо и ЦСКА не спряхте да обяснявате, че кой не хване Левски той няма да ги бие, е защо вие ги реанимирате? Затова Пловдив вечно ще е в сянката на грандовете - отново се доказахте като мъже на срама - и вие и канарите.

Ташак е щото ляга на Левски без никакви задръжки

Да,бе...Пък как само ни "легна" в София...Не ти е работа!
А,когато Мъри ви легна миналия сезон,щото си остави титулярите за мача с Локо-то?Тогава ни рива...
Какъв е проблема един отбор да бие ЦСКА,а да падне от Левски?Или,викаш,само в сферата на фантастиката?
То голямата сензация някой да ви изгермечи,щото...Айде по-скромно!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 ное 2013 14:07

крАСАВци написа:

На победата над цска не съм се радвал, както и много други хора. Самия факт, че не си напълнихме стадиона и не си веехме знамената говори само че не сме слепи.
И двата софийски отбора са много слаби, следващите Мура и Иртиш идват..иначе в България няма грандове...още повече да сме им в сянката. :lol:

Нещо за реанимацията няма ли да изпърдиш? Разбрахме за Мура и Иртьиш. Вие за кво се борите?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 ное 2013 14:10

blue avalanche написа:

Ташак е щото ляга на Левски без никакви задръжки

Да,бе...Пък как само ни "легна" в София...Не ти е работа!
А,когато Мъри ви легна миналия сезон,щото си остави титулярите за мача с Локо-то?Тогава ни рива...
Какъв е проблема един отбор да бие ЦСКА,а да падне от Левски?Или,викаш,само в сферата на фантастиката?
То голямата сензация някой да ви изгермечи,щото...Айде по-скромно!

Написах какъв е проблема. Гледай си кефа. И не ми давай акъли, гугутков.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 01 ное 2013 16:12

plovdivram написа:Аз искам да попитам няколко неща около този мач, който за много може да се стоят странни, но за мен никак не са... Ние нали направихме едно от най-добрите осветления в БГ?!! Така е нали?!!! Нали липсата на тези осветления бяха основаната причина и оправдание, когато се насрочваха мачове през седмицата в неудобни за хората часове?!!! Така беше!!! Нали?!! Е, ако оставим настрана наказанието, което ние феновете си "издействахме", то на мен ми е интересно, следното - ЗАЩО НИКОЙ ОТ НАШЕТО РЪКОВОДСТВО не ПОИСКА ПРОМЯНА НА ЧАСА НА СРЕЩАТА, който бе обавен много преди да се случат нещата, които направиха, така че, така или иначе да няма смисъл оттакива действия?! Нека не се оправдаваме с телевизиите, защото те също са наясно, че ние ИМАМЕ осветление и спокойно могат да направят програмата си според мача... Още повече, че едва ли имаше по-интересен (по принцип ;) ) мач от нашия този кръг!!! Тук идва и следващото, което ми направи впечатление, а то е изказването Йовов в медиите, в което той каза буквално следното - "Нека ТЕ (има предвид нашето ръководство) да кажата, кой настояваше мача да е на закрити врати"...

Нека всеки сам си прави изводите, но за мен е така или иначе очевадно, че специално този мач, нашите ръководители някак си не показаха желание да се играе пред повече публика и това с наказанието май им дойде ОК, като изключим солидната голба, която им се наложи да платят!!! Каква е причината... можем само да гадаем и аз лично си имам някакво предположение, но нямам намерение да се впускам в това... Просто не ми се изпада в излишни спорове, на които конкретен отговор неможем да получим...

Аз съм на същото мнение за наказанието. Казах в една друга тема: Станков зорлем си изпроси наказание!!!! Той беше първият, който спомена, че ще бъдем наказани! Помаците за разлика от нас се скатаваха до последно, въпреки, че на Герена за малко щеше да има трупове на ДЕЦА!!! Ние обаче започнахме първото интервю на треньора, в понеделник, та да се сети БФС в сряда, с думите: Ние ще бъдем наказани!!! Не ми се мисли, че Коко е организирал с червените си контакти, провокацията на ЦСКА-рите в събота, знаейки темперамента на тия "две коли", които се върнаха в събота...

За гърка и останалите чужденци. Личи си, че са играли в прилични европейски отбори. Гъркът наистина изора терена! Другият голям беше Асен Георгиев!!! Дано не се е напъвал, за да бъде забелязан от бившия му клуб! 1-2 години на Лаута, ще помогнат много за кариерата му. Футболист в България се става най-лесно на Лаута! Това са фактите. Приятно бях изненадан и от Дани Кики. Не само заради гола, но и заради концентрацията и старанието му. Гади по едно време се забрави и взе да слаумира между Левскарите. Тунезиецът много качествен. Той и Георгиев трябва да са централни. Дано "разтежението" на Тунчев продължи по-дълго!!!!! Тунезиецът има и техника, и ръст, и усет за заемане на позиция. Н'Дайе игра за мен доста добре. Уличката, която направиха с Тъча за третия гол, не може да промени факта, че игра добре.

Неприятно впечатление ми направиха: Скъсаната обувка на Господинов; продажните смени на Станков (Здравко и Якимов, накрая, точно преди гола); това, че в доста моменти Локо се забавляваха и се виждаше колко зле са отбора победител! Извод: Имаме много добри футболисти, Коко може да направи супер селекция за 3 дена! Но е едно гнусно мекотело, което не ни позволява, да се наслаждаваме и нещо толкова обикновено и обичано като ЛОКОТО! Вчера освен, че направи пари от Батков, направи кастинг за зимата и на: Георгиев, тунезиеца, Гади и сигурно и Н'дайе. Ако Левски имат пари разбира се... Ех, ако можеше да и пробута и МК-то!!!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 ное 2013 21:12

plovdivram написа:Аз искам да попитам няколко неща около този мач, който за много може да се стоят странни, но за мен никак не са... Ние нали направихме едно от най-добрите осветления в БГ?!! Така е нали?!!! Нали липсата на тези осветления бяха основаната причина и оправдание, когато се насрочваха мачове през седмицата в неудобни за хората часове?!!! Така беше!!! Нали?!! Е, ако оставим настрана наказанието, което ние феновете си "издействахме", то на мен ми е интересно, следното - ЗАЩО НИКОЙ ОТ НАШЕТО РЪКОВОДСТВО не ПОИСКА ПРОМЯНА НА ЧАСА НА СРЕЩАТА, който бе обавен много преди да се случат нещата, които направиха, така че, така или иначе да няма смисъл оттакива действия?! Нека не се оправдаваме с телевизиите, защото те също са наясно, че ние ИМАМЕ осветление и спокойно могат да направят програмата си според мача... Още повече, че едва ли имаше по-интересен (по принцип ;) ) мач от нашия този кръг!!! Тук идва и следващото, което ми направи впечатление, а то е изказването Йовов в медиите, в което той каза буквално следното - "Нека ТЕ (има предвид нашето ръководство) да кажата, кой настояваше мача да е на закрити врати"...

Кофти ми е,че част от нещата/и много други неща,свързани със "загубата" от Левски/ които си написал днес,ги коментирахме веднага след мача с ЦСКА..."ексцесиите" по трибуните,вероятното наказание за мача с Левски "на закрити врати"...Оказа се,че всичко е точно изчислено -час на мача,наказание,съдии,"грешки" на определени хора,тактическите смени в 92-ра минута....Лошото е,че точно така се получи.А най-лошото,а може би най-хубавото е,че за нас,феновете на Локо ПД,"президентът" ни и т.нар. ни "Ръководство",са толкова предвидими,толкова елементарни,че вече знаем как ще свършат определени мачове :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 01 ное 2013 21:21

Кировец написа:
крАСАВци написа:
demy27 написа:Нека сега те се радват, а когато през лятото дойдат поредните футболни анонимници, ние ще се радваме.

Хаха щял да се радва като им дойдат анонимниците, ти слушаш ли се? Нас, че ни клати Коко и неможем и до тия анонимници да стигнем не е ли смешно? Че чак на чуждите загуби в Европа се радваме, няма по-долно нещо от това. Какво са ни виновни Левски, че отбора ни е жив ташак по една или друга причина?

Ташак е щото ляга на Левски без никакви задръжки, но странно що ти не виждаш проблем в този факт. Предния кръг голямо радване падна, а днес вече сте ташак. Пък да не казвам, че след дербито и преди мача м/у Локо и ЦСКА не спряхте да обяснявате, че кой не хване Левски той няма да ги бие, е защо вие ги реанимирате? Затова Пловдив вечно ще е в сянката на грандовете - отново се доказахте като мъже на срама - и вие и канарите.

Ало съвземи се ,вие с Левски си играете театрото дълги години- разменяте си победи уж с игра.Те хората в столицата за това спряха да ходят на мачове :!:

Върни се в “Локо Пловдив”