Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

M_P_C
Контакти:

Re: Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Мнениеот M_P_C » 05 юли 2012 16:01

Пловдив1926 написа:
M_P_C написа:рам,

никой не отрича връзката ви със Славия Пд. след 1949. но и никой все още не може да ме убеди, че преди 1949-та имате нещо общо. видя се, че преди 1949-та сте в различни дивизии. единственото, което ми остава е да считам, че историята на Славия Пд ви се "прикрепя" към Локомотив-а след обединението. взели са се успехите на по-титулувания отбор, но това не ви прави автоматически наследници на Славия/Спортклуб.

Хахахахаха хем не отрича връзката, хем се чуди как сме наследници на Спортклуб :mrgreen: Пак ще внасяме имотикони да се смеем на жълтото невежество!!!!

ама ти четеш ли въобще бре.

през 1949 се обединявате със Славия. ама те преди това нямат нищо общо с вас. капиш? или пак да ти пускам оная снимка от вестника :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от M_P_C на 05 юли 2012 16:03, променено общо 1 път.

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 05 юли 2012 16:03

M_P_C написа:не, бе Айриш, не е така - ето на мен ми се обясни - сключен бил равноправен съюз и нов клуб Спортклуб през 1926. историята на Спортклуб не е предмет на дебат за мен. интресува ме следното:

уж статистиката ви е била на Славия Пд, а се получава така, че преди обединението имаме Славия Пд и Локомотив Пд според снимката от вестника, които са даже в различни дивизии. във въпросния мач от 1948 вие се опитвате да ми кажете, че вместо Локомотив Пд-Черно Море аз трябва да чета Славия Пд-Черно Море. е как да го повярвам като ЖСК Локомотив и Славия се обединяват 1 година по-късно. не ми остава абсолютно нищо друго освен да считам, че след обединението ви са ви "пришили" историята на Славия Пд.

Просто нямам думи. На теб на какъв език и по какъв начин трябва да ти се обясни...?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 16:08

M_P_C написа:
Пловдив1926 написа:
M_P_C написа:рам,

никой не отрича връзката ви със Славия Пд. след 1949. но и никой все още не може да ме убеди, че преди 1949-та имате нещо общо. видя се, че преди 1949-та сте в различни дивизии. единственото, което ми остава е да считам, че историята на Славия Пд ви се "прикрепя" към Локомотив-а след обединението. взели са се успехите на по-титулувания отбор, но това не ви прави автоматически наследници на Славия/Спортклуб.

Хахахахаха хем не отрича връзката, хем се чуди как сме наследници на Спортклуб :mrgreen: Пак ще внасяме имотикони да се смеем на жълтото невежество!!!!

ама ти четеш ли въобще бре.

през 1949 се обединявате със Славия. ама те преди това нямат нищо общо с вас. капиш? или пак да ти пускам оная снимка от вестника :mrgreen: :mrgreen:

ХАХАХАХАХАХАХ сцепи мрака тва момче. Ще те уволнят в центъра за преподготовка на форумни терористи майна. Не може да си толкова незапознат и некомпетентен. Върнете ония Бене от архивите, изтупайте му прахта и го давайте да си говорим с него, той поне беше попрочел тук таме нещо го'ркия :)

Тая снимка от вестник какво ми я разнасяш :) Такива имаме десетки. Въобще какво да коментираме по нея ?! Някой отрича ли това, което е в статията?

Показваш ми снимка на която ДВА ОТБОРА СЪЩЕСТВУВАТ ПО ОТДЕЛНО ПРЕДИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ :mrgreen: Няма такова малоумно повтаряне на очевидното Mr. Obvious :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 16:11

chepishev73 написа:. Значи според вас съм малоумен :)

Да. И ти, и M_P_C, и повечето, които без грам познания за пловдивската футболна история 15 страници повтаряте едни и същи тъпотии, лишени от смисъл и историческа обосновка, без да приемат неуспоримите доказателства за това, че не са прави.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 юли 2012 16:11

chepishev73 написа:
Irish stout написа:
chepishev73 написа:Добре де, Пловдиврам, защо примерно не сте приемници на "Караджа 1922" или на "Атлетик 1924" или на отбора от 1918-та година от вашето Родословно дърво? Как избрахте точно "Спортклуб"?

А бе, това ли сте се разбрали да повтаряте тъпо и малоумно:
Как избрахте точно "Спортклуб"
?

Всеки средноинтелигентен човек може да чете и да възприема информация. Въпрос, който е получил отговор десетки пъти, и който вие не искате, не можете и няма как да разберете, няма смисъл да бъде задаван отново. Това е слаба точка от вашата пропаганда. :mrgreen:

Мисля, че отговорите, които давате, не биха убедили и по-интелигентен от средноинтелигентния човек. Не съм кон с капаци, не мисля, че съм някакъв тъпанар или зомбиран привърженик на някой си отбор, и ако ме убедите в тези си твърдения за "Локомотив", "Спортклуб", "ЖСК", "Славия", "Левски" и т.н. кой от къде дошъл, произлязъл, кой с кого играл и прочее, ще ви кажа - ДА, ТОВА Е
"ЛОКОМОТИВ' Пловдив. Но за 15 страници не успявате да ме убедите. Значи според вас съм малоумен :)

Виж, човек ако иска да разбере нещо, ще го разбере. Ако не иска, не 15 страници форумни глупости да прочете, ами енциклопедия "Британика" да прочете - все тая.

Прочети и ще разбереш. Но не форума, където има тенденциозно заглушаване на информация от внуците на партизаните - съвременните пропагандатори.

Пък и честно казано, все ми е тая дали някой, който е недобронамерен, ще разбере. Неразбиращите ги интересуват материални неща - връзката с властта и паричките. И те са горди, че за в задния двор на властта, независимо, че нямат заслуги за това.

Така че, нека дадем на всеки възможността да се радва на това, което цени. За нас е историческата истина. За другите (внуците на партизаните) - да се докопат до връзка с властта.

Жив и здрав!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 юли 2012 16:12

M_P_C написа:не, бе Айриш, не е така - ето на мен ми се обясни - сключен бил равноправен съюз и нов клуб Спортклуб през 1926. историята на Спортклуб не е предмет на дебат за мен. интресува ме следното:

уж статистиката ви е била на Славия Пд, а се получава така, че преди обединението имаме Славия Пд и Локомотив Пд според снимката от вестника, които са даже в различни дивизии. във въпросния мач от 1948 вие се опитвате да ми кажете, че вместо Локомотив Пд-Черно Море аз трябва да чета Славия Пд-Черно Море. е как да го повярвам като ЖСК Локомотив и Славия се обединяват 1 година по-късно. не ми остава абсолютно нищо друго освен да считам, че след обединението ви са ви "пришили" историята на Славия Пд.

Ами добре даваш примера с Черно Море... Ето например при тях ИМЕТО идва през януари 1959 /доколкото си спомням, поправете ме ако се бъркам/ при обединението на "Ботев" Вн с клуб на име Черно Море... Ако ме разбираш... ИМЕТО на клуба идва от един клуб /резултата от обединение на клубове - нещо нормално за всеки един клуб по онова време в БГ/, а ИСТОРИЯТА и СТАТИСТИКАТА си остава на ДРУГИЯ - разбира се ПО-ГОЛЕМИЯ!!! Е... и при нас се получава нещо ПОДОБНО... Казвам ПОДОБНО, защото при обединението на онзи Локомотив /ЖСК/ със Славия Пд, клубът получава името първоначално ДСО "Енергия", а няколко дни по-късно вече ДСО "Торпедо"... Името ДСО "Локомотив", за този клуб, повтарям - за този клуб - бива сложено от януари 1951г... т.е. грешката ти е че приемаш дн. Локомотив Пловдив и онзи до 1949г. като един клуб, а не се осланяш на СТАТИСТИКАТА, която БЕЗ СЪМНЕНИЕ показва КЪДЕ ТРЯБВА ДА ТЪРСИШ ИСТИНАТА!!! Объркването се подсилва от ПРИШИВАНЕТО на една ГОДИНА 1936г., която както се ОБЕДИХМЕ ВСИЧКИ НЕ Е ВЕРНА ЗА НИТО ЕДИН ОТ ДВАТА КЛУБА - ЖСК, СПОРТКЛУБ!!!... По същата логика ако тръгнеш, то ще се окаже, че Черно Море също са играли мачове един срещу друг преди 1959-та година, но затова не са виновни те, а АБСУРДИТЕ на онова време!!! И ако не беше така, то тогава нямаше да го има и това, което ти поствам сега за да го коментираме също:
Изображение
Изображение
Изображение

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 05 юли 2012 16:13

plovdiv1926,

съществуват поотделно преди да се обединят. но единия се казва Локомотив, а вие се отричате от него, а се взимате за наследници на другия Славия. ей тва ми обясни.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 16:16

M_P_C написа:plovdiv1926,

съществуват поотделно преди да се обединят. но единия се казва Локомотив, а вие се отричате от него, а се взимате за наследници на другия Славия. ей тва ми обясни.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ 15 страници ли ти трябваха да си зададеш въпроса нормално :) Ще ти отговоря, но трябва да обещаеш, че ще ПРОЧЕТЕШ отговора преди да си напишеш въпроса пак :)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 юли 2012 16:17

Следя темата от самото начало , понеже ми беше интересно да разбера наистина каква е точно историята на Локо ( пд ) .
Не искам да се заяждам,да взимам страна или нещо подобно, но наистина пичове от толкова вливания и разливания нищо не мога да разбера ( явно съм много тъп ) :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 юли 2012 16:23

favaca8888 написа:Следя темата от самото начало , понеже ми беше интересно да разбера наистина каква е точно историята на Локо ( пд ) .
Не искам да се заяждам,да взимам страна или нещо подобно, но наистина пичове от толкова вливания и разливания нищо не мога да разбера ( явно съм много тъп ) :mrgreen:

Съветвам те да прочетеш историята на собствения си отбор /който и да е той/ и да сравниш по години нещата случвали се с Локомотив Пловдив... Убеден съм, че ще видиш колко много си приличат и "разликата" е в това КАК СА БИЛИ ПРЕДСТАВЯНИ!!! Оттам като навлезеш в ДЕТАЙЛИТЕ много лесно ще можеш да си обясниш собственото объркване по онотшение на неща, който толкова години стояха "объркани"!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”