chepishev73 написа:Irish stout написа:chepishev73 написа:Добре де, Пловдиврам, защо примерно не сте приемници на "Караджа 1922" или на "Атлетик 1924" или на отбора от 1918-та година от вашето Родословно дърво? Как избрахте точно "Спортклуб"?
А бе, това ли сте се разбрали да повтаряте тъпо и малоумно: 
Как избрахте точно "Спортклуб"
?
Всеки средноинтелигентен човек може да чете и да възприема информация. Въпрос, който е получил отговор десетки пъти, и който вие не искате, не можете и няма как да разберете, няма смисъл да бъде задаван отново. Това е слаба точка от вашата пропаганда.  

Мисля, че отговорите, които давате, не биха убедили и по-интелигентен от средноинтелигентния човек. Не съм кон с капаци, не мисля, че съм някакъв тъпанар или зомбиран привърженик на някой си отбор, и ако ме убедите в тези си твърдения за "Локомотив", "Спортклуб", "ЖСК", "Славия", "Левски" и т.н. кой от къде дошъл, произлязъл, кой с кого играл и прочее, ще ви кажа - ДА, ТОВА Е
 "ЛОКОМОТИВ' Пловдив. Но за 15 страници не успявате да ме убедите. Значи според вас съм малоумен  

Виж, човек ако иска да разбере нещо, ще го разбере. Ако не иска, не 15 страници форумни глупости да прочете, ами енциклопедия "Британика" да прочете - все тая. 
Прочети и ще разбереш. Но не форума, където има тенденциозно заглушаване на информация от внуците на партизаните - съвременните пропагандатори. 
Пък и честно казано, все ми е тая дали някой, който е недобронамерен, ще разбере. Неразбиращите ги интересуват материални неща - връзката с властта и паричките. И те са горди, че за в задния двор на властта, независимо, че нямат заслуги за това. 
Така че, нека дадем на всеки възможността да се радва на това, което цени. За нас е историческата истина. За другите (внуците на партизаните) - да се докопат до връзка с властта. 
Жив и здрав!