Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Re: Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Мнениеот HoldenCaulfield » 22 дек 2011 15:14

Muscarin написа:
Този дебат няма за какво да се води.Това което бях постнал си е за ваша сметка.Аз наистина се забавлявам, гледайки тези снимки.Сигурен съм, че момчетата от снимките обаче, доста са се чудели какво точно да направят с татусите си.На мен ми е забавно. Както каза един познат, 3-ка трудно става 2-ка, но пък 9-ка лесно става 8-ца.Дерзайте!

Вчера от РедБул-а ли беше толкова смел, та ме каниш да ти пиша, па да се видим, а днес вече няма смисъл ?
Този дебат има за какво да се води, и всеки страничен вижда това, вижда се и кой как го води.
Не знам дали се забавляваш, щото повече пяна излиза...
И момчетата с татусите не ги мисли, това са неща през които ще се мине. И така както бяха изкоренени комунистическите постулати и лъжи, така и истината за родния футбол ще изплува. А едно е ясно - вие интерес нямате !
Ние си дерзаем и нещата лъсват, ама що ли на вас нещо ви е заседнало...на гърлото ли, другаде ли... ?
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 22 дек 2011 15:17

Muscarin
Този дебат няма за какво да се води.Това което бях постнал си е за ваша сметка.Аз наистина се забавлявам, гледайки тези снимки.Сигурен съм, че момчетата от снимките обаче, доста са се чудели какво точно да направят с татусите си.На мен ми е забавно. Както каза един познат, 3-ка трудно става 2-ка, но пък 9-ка лесно става 8-ца.Дерзайте!

Muscarin, :mrgreen:
на пръв поглед наистина нещата изглеждат объркано и "смешно", но е ФАКТ, че така бе представяна и ИСТОРИЯТА ни до скоро!!! :mrgreen: ФАКТ!!!
Невиждам обаче какво точно може да бъде забавно това на фен на Ботев, при положение, че ние тази година празнувахме нещо, което колкото и объркано да звучи за незапознатите като теб си е ФАКТ!!! Виж, по-друго звучи да се празнува нещо, което никой незнае дали се е случвало изобщо!!! Наистина нямате никаква полза от такива подигравки... още по-малко пък от вас!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 дек 2011 15:36

Излез от лпортала мишко :) Може да ми разпечаташ мненията и да дойдеш да ти дам автограф :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 22 дек 2011 19:43

Пловдив1926 написа:Излез от лпортала мишко :) Може да ми разпечаташ мненията и да дойдеш да ти дам автограф :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ааааа крайййй :mrgreen: :mrgreen:
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 дек 2011 21:56

Muscarin написа:

Няма за какво да се води дебат ?! Приятел,в този случай сериозно "олекваш".Когато твърдиш нещо,най- нормално е да излезеш с лицето и името си,да кажеш в очите на опонента си "Вие си измислихте историята и лъжете,защото"...така и така,първо,трето,пето.А за татусите и за това как тройката става двойка,за девятките и осмиците...съвсем скоро ще трябва и вашите да си сменят татусите... :arrow: Защото,ако някои от вашите бивши ръководители,изкарат документите,които имат и крият/ за вашето създаване/,ще се наложи двойката да стане на седмица :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 дек 2011 00:24

HoldenCaulfield написа:
Muscarin написа:

Вчера от РедБул-а ли беше толкова смел, та ме каниш да ти пиша, па да се видим, а днес вече няма смисъл ?
Този дебат има за какво да се води, и всеки страничен вижда това, вижда се и кой как го води.
Не знам дали се забавляваш, щото повече пяна излиза...
И момчетата с татусите не ги мисли, това са неща през които ще се мине. И така както бяха изкоренени комунистическите постулати и лъжи, така и истината за родния футбол ще изплува. А едно е ясно - вие интерес нямате !
Ние си дерзаем и нещата лъсват, ама що ли на вас нещо ви е заседнало...на гърлото ли, другаде ли... ?

Я ми изкарай доказателство,че въобще съм комуникирал с теб?!Много обичате да си фантазирате май? Нещо си се объркал....иначе нямам нищо против да подискутираме!

plovdivram написа:
Muscarin, :mrgreen:
на пръв поглед наистина нещата изглеждат объркано и "смешно", но е ФАКТ, че така бе представяна и ИСТОРИЯТА ни до скоро!!! :mrgreen: ФАКТ!!!
Невиждам обаче какво точно може да бъде забавно това на фен на Ботев, при положение, че ние тази година празнувахме нещо, което колкото и объркано да звучи за незапознатите като теб си е ФАКТ!!! Виж, по-друго звучи да се празнува нещо, което никой незнае дали се е случвало изобщо!!! Наистина нямате никаква полза от такива подигравки... още по-малко пък от вас!!!

Съжалявам пич, но не мога да си кривя душата, че ми е забавно! За малко над половин век история не се намери никой да ви подреди къщата, сега изведнъж всичко си дойде на мястото.Не се сещам друг отбор да е изпадал в такова положение. И кои ви е представял до скоро историята така, освен вие самите?

Пловдив1926 написа:Излез от лпортала мишко :) Може да ми разпечаташ мненията и да дойдеш да ти дам автограф :mrgreen:

Ти пък "мъжки" изобщо не заслужаваш никакво внимание, достатъчно е че си нон стоп във форума ни, сам знаеш мнението ни за теб! Автограф ще си взема като ми свърши кенефната хартия, ще ти се обадя!

Модератор ЛокоПД написа:
Muscarin написа:

Няма за какво да се води дебат ?! Приятел,в този случай сериозно "олекваш".Когато твърдиш нещо,най- нормално е да излезеш с лицето и името си,да кажеш в очите на опонента си "Вие си измислихте историята и лъжете,защото"...така и така,първо,трето,пето.А за татусите и за това как тройката става двойка,за девятките и осмиците...съвсем скоро ще трябва и вашите да си сменят татусите... :arrow: Защото,ако някои от вашите бивши ръководители,изкарат документите,които имат и крият/ за вашето създаване/,ще се наложи двойката да стане на седмица :idea:

Нека да олеквам.Аз нищо не твърдя! Аз се забавлявам с едни снимки и с една история! Относно наближаващата ни 100 годишнина ще приемем с удоволствие поздравленията от ръководството ви, както те приеха от нашето! И като се заговори тия дни за пепсите, кебапчета и еди какво си, съм убеден, че ще ги опитат с най-голямо желание!

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 23 дек 2011 00:35

Чедо, виж снимките от 1916 година, на първолаците които нямат екипи.. :mrgreen: та те дори и една топка не са си турили да му се незнае ! :)
Поплачи си, то от поколение на поколение такава лъжа да крепите ... не е лесно.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 дек 2011 09:29

Хаха колко е смешен тоя форумен клоун :) Боли ни фара за вашата годишнина бе, всяко малцинство има право да се самоопределя, да празнува собствени празници, да вярва в каквото искате. Като такова вие си вярвате, че сте сто годишен футболен отбор - еми хубаво. Някои са вярвали и, че земята е плоска, това не значи, че е вярно :)

Иначе как да не ви чете човек форума, като най-голямата тема в него е за нас :) Около 10 пъти по-голяма от тази за уж-100 годишнината ви :mrgreen: Комплекса Локомотив не прощава майна :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 23 дек 2011 10:01

Мускарин, не се напъвай да опитваш да водиш диалог, когато нямаш аргументи в своя полза, освен "забавлявам се".
Разбирам, че те при вас тема с участието на наш човек не може да просъществува в този си вид, щото нискочелата и необразована част на форума ще се активизира незабавно за действия по познатите методи. Тук можеш да видиш как нормални хора могат да водят нормален диалог. Това при вас няма как да стане.
Невежеството е сила и затова то е най-силният ви аргумент. "Фантазирате си, забавлявам се" - подобни похвати са типични за вас, и фактът, че вие ги прилагате, не означава, че и другите правят като вас. Все пак имитацията е ваш, а не наш приоритет.

Когато събереш аргументи за дискусия, различни от "фантазирате си" и "забавлявам се", можеш да заповядаш тук - добре си дошъл. Дотогава всяко различни мнение по темата ще се счита за спам.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 23 дек 2011 10:32

Muscarin написа:Я ми изкарай доказателство,че въобще съм комуникирал с теб?!Много обичате да си фантазирате май? Нещо си се объркал....иначе нямам нищо против да подискутираме!

Страница 11 :

Muscarin написа:
HoldenCaulfield написа:Има един отвратителен елемент във воденето на дебат с привържениците на Ботев Пловдив, който мога без скрупули да го определя като тяхна характерна черта.
А именно : без значение каква е тематиката "спорът" или "разговорът" нарочно се води изключително неконструктивно. Целта е : Пръскат се плюнки нямащи нищо общо с темата само и само да се очерни "противника", в случая ние. И се въртят и усукват като чалгаджийка на пилон до последно. И най-накрая изчезват със носещия накакво благородно послание израз "Няма смисъл да споря"...
Най-гнусното е, че воля и смелост за това низко държание им дава анонимността. Хора без лице, без име, без позиция.
На един от видните тук техни потребители, който си позволи в една друга тема да принизи една наша проява, изтъквайки се като много компетентен по въпроса, както и като виден представител на еди какво си му писах. Писах му да се видим, да поговрим, да каже кое точно не е еди как си, да си изясним позициите като големи хора, и че смисъл от напразни обиди и плюене няма. Отговор не получих. Втора покана да изкаже ако иска писмено (но нагледно) защо ние не сме прави, а той е...пак няма отговор.
Докога бе, другари канари ?
Докога публичното анонимно оплюване и криенето по всякави начини ще ви е основен смисъл в живрукането ?
Смешно е ! Не знам Господ какво вижда :mrgreen: ама всеки човек с глава на раменете вижда и му е смешно !

Ако искаш пиши на мен!

Как така се получава, че имате избирателна памет, бе ? Че и доказателства искате ! Е на ти го !
За всяко нещо сте така...Карате на спомени и на предания...И като ви тропне човек истината и се скривате...
Ми да си подискутираме ! Само ви чакаме тука всички да кажете нещо като аргумент, нещо конструктивно, нещо за да дискутираме, а не да се плюнчим. Нещо по който и да е въпрос, свързан с историята на пловдивския футбол или на Локомотив, с който не сте съгласни !
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Върни се в “Локо Пловдив”