Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Мнениеот plovdivram » 05 юли 2012 15:23

M_P_C написа:
plovdivram написа:Добре бе майна! :mrgreen: Взел я е от брошурата ни!!! :mrgreen: Аз те питам: СТАТИСТИКАТА, която е отразена, тази на Славия Пд ли е?! ... отговори ми с ДА или НЕ... и ще продължим нататък!

и като е статистиката на Славия как коментираме фактът, че според снимката от вестник, която се постна вчера /няма да я поствам пак, че е много голяма/ Локомотив Пд и Славия са в различни дивизии бре? не остава ли единственото логично обяснение именно, че са ви "пришили" успехите на Славия/Спортклуб, които дотогава са нямали нищо общо с Локомотив. обединението ви става през 1949-та, а преди това има неоспоримо доказателство, че Локомотив и Славия са различни клубове. мачът, който ми вадиш е от 1948-ма. как да си го обяснявам според теб?

Остави размислите за ПОСЛЕ... Дай да видим сега през всички тези години как са стояли нещата с дн. Локомотив Пловдив и дали хората са смятали, че има някаква връзка със Славия Пд!!! Т.е. досега видяхме, че "брошурата" е "заблудила" светила във футболната ни статистика като Димитър Попдимитров и Николай Райков... Странно, но и такъв като Климент Симеонов прави същата "грешка" далеч преди да излезе въпросната брошура, споменавайки в книгата си "50 години футбол в България" Локомотив Пловдив, а в скоби (Славия - Ченгелов)...

Изображение

Е... Какво ще кажеш... Прав ли съм, че много преди "нас" хората са намирали връзка между дн. Локомотив и Славия Пд... Така ли е?
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 15:35

M_P_C кажи за статистиката нещо. Или си по-голям йезуит от тези, които обвиняваш в това?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 05 юли 2012 15:39

рам,

никой не отрича връзката ви със Славия Пд. след 1949. но и никой все още не може да ме убеди, че преди 1949-та имате нещо общо. видя се, че преди 1949-та сте в различни дивизии. единственото, което ми остава е да считам, че историята на Славия Пд ви се "прикрепя" към Локомотив-а след обединението. взели са се успехите на по-титулувания отбор, но това не ви прави автоматически наследници на Славия/Спортклуб.

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 05 юли 2012 15:39

Добре де, Пловдиврам, защо примерно не сте приемници на "Караджа 1922" или на "Атлетик 1924" или на отбора от 1918-та година от вашето Родословно дърво? Как избрахте точно "Спортклуб"?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 юли 2012 15:45

chepishev73 написа:Добре де, Пловдиврам, защо примерно не сте приемници на "Караджа 1922" или на "Атлетик 1924" или на отбора от 1918-та година от вашето Родословно дърво? Как избрахте точно "Спортклуб"?

А бе, това ли сте се разбрали да повтаряте тъпо и малоумно:
Как избрахте точно "Спортклуб"
?

Всеки средноинтелигентен човек може да чете и да възприема информация. Въпрос, който е получил отговор десетки пъти, и който вие не искате, не можете и няма как да разберете, няма смисъл да бъде задаван отново. Това е слаба точка от вашата пропаганда. :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 юли 2012 15:51

M_P_C написа:рам,

никой не отрича връзката ви със Славия Пд. след 1949. но и никой все още не може да ме убеди, че преди 1949-та имате нещо общо. видя се, че преди 1949-та сте в различни дивизии. единственото, което ми остава е да считам, че историята на Славия Пд ви се "прикрепя" към Локомотив-а след обединението. взели са се успехите на по-титулувания отбор, но това не ви прави автоматически наследници на Славия/Спортклуб.

Т.е. значи се съгласи, че ВИНАГИ СТАТИСТИЧЕСКИ, за този Локомотив, който носи името от 1951г. насам /"насилствено" или не/ е ПРИЗНАВАНА връзка със "Славия" Пд?! Така ли?
Последна промяна от plovdivram на 05 юли 2012 15:58, променено общо 1 път.
Изображение

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 05 юли 2012 15:53

Абе какво им обяснявате? Не виждатели, че са си навряли главите в г..а? Незнам колко малоумен трябва да си за да ти се повтаря едно и също нещо 5 пъти и ти пак да не си разбрал. Поне се посмях малко.

Изобщо не им обръщайте внимание на такива хора, на които каквито и доказателства и факти да им представиш те няма да възприемат истината. С всеки изминал ден се обеждавам колко са закрепостели жълтите мозъци.

chepishev73 написа:Добре де, Пловдиврам, защо примерно не сте приемници на "Караджа 1922" или на "Атлетик 1924" или на отбора от 1918-та година от вашето Родословно дърво? Как избрахте точно "Спортклуб"?

Ти да беше прочел темата и нямаше да има нужда от твоя въпрос.Човек преди да пита, чете.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 15:55

M_P_C написа:рам,

Хахахахаха хем не отрича връзката, хем се чуди как сме наследници на Спортклуб :mrgreen: Пак ще внасяме имотикони да се смеем на жълтото невежество!!!!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 05 юли 2012 15:58

не, бе Айриш, не е така - ето на мен ми се обясни - сключен бил равноправен съюз и нов клуб Спортклуб през 1926. историята на Спортклуб не е предмет на дебат за мен. интресува ме следното:

уж статистиката ви е била на Славия Пд, а се получава така, че преди обединението имаме Славия Пд и Локомотив Пд според снимката от вестника, които са даже в различни дивизии. във въпросния мач от 1948 вие се опитвате да ми кажете, че вместо Локомотив Пд-Черно Море аз трябва да чета Славия Пд-Черно Море. е как да го повярвам като ЖСК Локомотив и Славия се обединяват 1 година по-късно. не ми остава абсолютно нищо друго освен да считам, че след обединението ви са ви "пришили" историята на Славия Пд.

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 05 юли 2012 15:59

Irish stout написа:

А бе, това ли сте се разбрали да повтаряте тъпо и малоумно:
Как избрахте точно "Спортклуб"
?

Всеки средноинтелигентен човек може да чете и да възприема информация. Въпрос, който е получил отговор десетки пъти, и който вие не искате, не можете и няма как да разберете, няма смисъл да бъде задаван отново. Това е слаба точка от вашата пропаганда. :mrgreen:

Мисля, че отговорите, които давате, не биха убедили и по-интелигентен от средноинтелигентния човек. Не съм кон с капаци, не мисля, че съм някакъв тъпанар или зомбиран привърженик на някой си отбор, и ако ме убедите в тези си твърдения за "Локомотив", "Спортклуб", "ЖСК", "Славия", "Левски" и т.н. кой от къде дошъл, произлязъл, кой с кого играл и прочее, ще ви кажа - ДА, ТОВА Е
"ЛОКОМОТИВ' Пловдив. Но за 15 страници не успявате да ме убедите. Значи според вас съм малоумен :)

Върни се в “Локо Пловдив”