M_P_C написа:plovdivram написа:Добре бе майна!Взел я е от брошурата ни!!!
Аз те питам: СТАТИСТИКАТА, която е отразена, тази на Славия Пд ли е?! ... отговори ми с ДА или НЕ... и ще продължим нататък!
и като е статистиката на Славия как коментираме фактът, че според снимката от вестник, която се постна вчера /няма да я поствам пак, че е много голяма/ Локомотив Пд и Славия са в различни дивизии бре? не остава ли единственото логично обяснение именно, че са ви "пришили" успехите на Славия/Спортклуб, които дотогава са нямали нищо общо с Локомотив. обединението ви става през 1949-та, а преди това има неоспоримо доказателство, че Локомотив и Славия са различни клубове. мачът, който ми вадиш е от 1948-ма. как да си го обяснявам според теб?
Остави размислите за ПОСЛЕ... Дай да видим сега през всички тези години как са стояли нещата с дн. Локомотив Пловдив и дали хората са смятали, че има някаква връзка със Славия Пд!!! Т.е. досега видяхме, че "брошурата" е "заблудила" светила във футболната ни статистика като Димитър Попдимитров и Николай Райков... Странно, но и такъв като Климент Симеонов прави същата "грешка" далеч преди да излезе въпросната брошура, споменавайки в книгата си "50 години футбол в България" Локомотив Пловдив, а в скоби (Славия - Ченгелов)...

Е... Какво ще кажеш... Прав ли съм, че много преди "нас" хората са намирали връзка между дн. Локомотив и Славия Пд... Така ли е?