Лятна подготовка и контролни срещи - стартът е на 15 юни

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Днес: Локомотив Пловдив - Клуж - 19:00ч. /контрола/

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юли 2012 20:55

demy27 написа:
PFK_Levski написа:
PFK_Levski написа:Нищо лично, но мисля, че ще загубите пак 4:0 , а защо не и повече , тъй като вчера играхте контрола ..... и ще сте изморени .... така мисля ! А и това е шампиона на Румъния и мисля, че ще е по-добър от Стяуа ..... както и да е ще видим ;)

Имам поглед върху играта , а ? ;)

Колко заложи и колко изкара с твоя поглед?

Не го питай,че е 2 лв "назад"... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 юли 2012 21:03

Отново супер слаб Локомотив Пд.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 03 юли 2012 21:06

Мисля, че стояхме много по-добре от предните два мача. Този път резултатът е малко подвеждащ. Гол от дузпа, третият гол - сами си го вкарахме, имахме нелоши положения. Единственото което ни липсваше беше самочувствие а Клуж показаха че са наистина класен отбор който си вкарва положенията.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 юли 2012 21:09

Модераторът е прав, че това не е оптималния ни състав и контролите са много сгъстени, което е така - така е.
Наистина не ми се вижда много удачно да се играят контроли толкова често, и при това играем с Отбори ,а не с Видима Раковски или Банско!
Нашите ми харесаха последните 15 минути, когато понатиснаха ЧФР и се видя, че когато нападаме се създават положения за гол...не било толкова страшно, макар и срещу Отбор, като ЧФР Клуж.
Черния с номер 66 не ми хареса,другия с 26 по-го бива, но не мисля, че това са футболисти, които ще ни вдигнат нивото.
Моето мнение е, че сме много далеч от Европа и ще берем много срам там...сефте.
Чудя се на Коко, който постоянно говореше за тези евро-турнири, за какво му са, след като не може да вземе един футболист, който да се открои?
Нямал пари...като няма пари що се надпреварваха с Бонев да обявяват Европа като цел всяка година...ей тва не мога да разбера.
И като няма пари за къде е тръгнал?!
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 03 юли 2012 21:25

Това момче Тасио вьобще какво прави в Локомотив?аз по слаб нападател в историята на Локомотив не сьм виждал Срамота е това.

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 03 юли 2012 21:48

Много ме кефи на модератора аватара-особено каскета.Този каскет е някакси свързан с всеки един пловдивчани-едно време никой не е носил бомбета,такета и капели.БравоС.еВАЛА каскетски

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 03 юли 2012 21:54

просто контрола...
негрите на проби май няма да останат играха слабо

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юли 2012 21:59

izgrevist написа:Много ме кефи на модератора аватара-особено каскета.Този каскет е някакси свързан с всеки един пловдивчани-едно време никой не е носил бомбета,такета и капели.БравоС.еВАЛА каскетски

:lol: http://prikachi.com/images/294/4970294O.jpg Я пак ! Явно си отскоро в Пловдив. :lol:

ПС.Имам и по-стари снимки.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2012 22:09

Ванко_Ултраса написа:Модераторът е прав, че това не е оптималния ни състав и контролите са много сгъстени, което е така - така е.
Наистина не ми се вижда много удачно да се играят контроли толкова често, и при това играем с Отбори ,а не с Видима Раковски или Банско!
Нашите ми харесаха последните 15 минути, когато понатиснаха ЧФР и се видя, че когато нападаме се създават положения за гол...не било толкова страшно, макар и срещу Отбор, като ЧФР Клуж.
Черния с номер 66 не ми хареса,другия с 26 по-го бива, но не мисля, че това са футболисти, които ще ни вдигнат нивото.
Моето мнение е, че сме много далеч от Европа и ще берем много срам там...сефте.
Чудя се на Коко, който постоянно говореше за тези евро-турнири, за какво му са, след като не може да вземе един футболист, който да се открои?
Нямал пари...като няма пари що се надпреварваха с Бонев да обявяват Европа като цел всяка година...ей тва не мога да разбера.
И като няма пари за къде е тръгнал?!

Ами то на Коко хич не му трябваха евротурнирите,ама ЦСКА взе,че се издъни и изтърва титлата!И то при всички ваши усилия да им я набутате в ръцете!
Локо Пд-Лудогорец 1-0
Локо Пд-ЦСКА 0-3
И опа-а-а-а...Ей го на Локото в Европа.Ми сега?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юли 2012 22:16

blue avalanche написа:И опа-а-а-а...Ей го на Локото в Европа.Ми сега?

[offtopic]На Коко ръка трябва да му целувате - Ботев Вр -Локо ПД 1:1,Локо ПД- Миньор Пк 1:1 и странен финал за КБ в Бургас.Само и само да сте трети и в ЕКТ,щото бяхте гола вода и защото братушките/ВТБ или КТБ и аз не знам вече/ така искат .И опаааа - в Европа.Ми сега ?[/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”