Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikullas

Re: Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Мнениеот nikullas » 22 дек 2011 13:18

plovdivram написа:nikullas
добре де,а защо не го написахте това,а изсрахме такава декларация.прочети пак точно какво ви пише в декларацийката-политически трупове,закани и всичко това написано в много странен дилектен и уличен стил.и въобще за какво ви беше въобще такава декларация при положение че може да врътнеш един телефон на кмета и да му кажеш лично че се чувстваш дискриминиран

:mrgreen: nikullas,
мислиш, че аз КОНКРЕТНО съм писал или мислил декларацията ли?! :mrgreen: ... Много се лъжеш... Даже и идея нямах, че такава се подготвя... Виж... определено обаче почуствах удовлетворение, когато тя излезе, защото наистина смятам, че действията на местната власт бяха едно НЕУВАЖЕНИЕ към всички тези близо 700 човека - ГРАЖДАНИ НА ПЛОВДИВ, които изпълниха залата до краен предел, че и правостоящи имаше.... Хора, които бяха дошли освен за ЕЖЕГОДНОТО празненство да уважат и повече от ПОЛОВИНГОДИШНИЯ труд на едни хора - СЪЩО ГРАЖДАНИ НА ПЛОВДИВ, които си бяха поставили за цел да направят един ИДЕЕН ПРОЕКТ касаещ ОБЛАГОРОДЯВАНЕТО НА ОБЩИНСКИ ИМОТ и ВЪЗСТАНОВКИ НА ЗАБРАВЕНА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА ГРАДА!!! т.е. ако ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и нещата около клуба са им през оная ра'ота... то поне това беше нещо, С КОЕТО БЯХА ЗАПОЗНАТИ, че ще се случи, но НЕ УВАЖИХА!!! За какъв ТЕЛЕФОН ми говориш... Това нещо НЕ са "МИ" ЛИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ :mrgreen: , че да им звъня по телефона, бе майна?!! ТОВА Е ПЛОВДИВ!!! "лично дискриминиран"?!! :mrgreen: ...

съжалявам че пак аз ще трябва да ти го кажа,но този идее проект е повече от смешен.оставам на страна че дори Коко и Зума не ви уважиха.но при положение че първо ще правите осветление а после трибуна това осветление няма
въобще да пастне на новата ви трибуна,променят се ъгли,положение и т.н.при ще са същия тип англисйки трибуни и осветлението ще е по козирките.и това е найелементарното което мога ти кажа дори без да съм ви видял проекта.а това за 700-те човека-не е важно количеството,важно е качеството.при нас е имало едва 200,но почти изцяло от елита на града и дори на държавата
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 22 дек 2011 13:19

Прекалено толерантни сме спрямо хора,които не го заслужават.
Всичката жълта измет трябва да се изрине от форума на истинските майни.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 дек 2011 13:24

nikullas написа:при нас е имало едва 200,но почти изцяло от елита на града и дори на държавата

Веселиш ни. На тоя елит ние казваме "каймакът на помията".
Ако това е елитът на държавата, какво по-убедително доказателство, че сте отбор, който винаги е разчитал на държавна подкрепа.
Вторият извод, който може да се направи, е че с такъв елит не ни чака нищо добро. Като държава имам предвид. Разбираш ли - страшно е.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 22 дек 2011 13:37

nikullas
съжалявам че пак аз ще трябва да ти го кажа,но този идее проект е повече от смешен

Така ли?!! За "пловдивчанин" ... или поне имащ притенции за такъв... да наречеш делото на един П. Детев с етикета "СМЕШЕН"?!!! Незнам какво да кажа?! За какъв "ЕЛИТ" ми говориш тогава незнам?!!! Останалите ти "размисли", които не "лежат" на никакви познания нито по отношение на терена, нито по отношение на самия проект не мисля, че изобщо подлежат на коментар!!!
Изображение

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 22 дек 2011 13:41

с вас диалог не може да се води.жалко че не можете да се видите отстрани как изглеждате.задайте си въпроса защо почти всяка седмица участвате в господари на ефира-я с някой много "грамотно" написан плакат или с някоя циганска изцепка на вълчо и компания :mrgreen: единствено професор вучков все още е пред вас,но бързо ще го минете с тази олигофрения :lol: :lol: :lol: :lol:
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 дек 2011 13:44

Е, хайде кажи нещо по същество де. Лакърдиите знаем, че ги умеете добре.
Пак дезертираш от темата, което не е изненада. Дължи се на липса на аргументи и подкрепления от съмишлениците ти. Нивото ви е прекалено високо и няма как да се включите адекватно.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 22 дек 2011 13:47

nikullas написа:с вас диалог не може да се води.жалко че не можете да се видите отстрани как изглеждате.задайте си въпроса защо почти всяка седмица участвате в господари на ефира-я с някой много "грамотно" написан плакат или с някоя циганска изцепка на вълчо и компания :mrgreen: единствено професор вучков все още е пред вас,но бързо ще го минете с тази олигофрения :lol: :lol: :lol: :lol:

Може, може... Само че аз не бих го нарекъл това диалог, 'щото за да има такъв трябват АРГУМЕНТИ и ЧИСТИ НАМЕРЕНИЯ от двете страни... Такива обаче има само от едната страна... от другата има само "плюнки"... Това не е ДИАЛОГ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 дек 2011 14:11

Какъв диалог очаквате от тоя имбацил. Той си е направил 48 ника за да плюе по отбора на Пловдив, вие диалог ще водите :) Виж му пилешкия мозък колко е:

"Коко и Зума не ви уважиха" - ние не сме жени да ни уважават, вас ви "уважиха" един банкер движещ турски капитали, един политически труп и слугуващи кандидат-политици :) Добре ли ви е да сте уважени :) Отпред, отзад както си му е реда. Ние се кефим, че Коко е в Гърция и ще докара тия дни топ голмайстор, докато други правите с 2 лева селекция.

"че първо ще правите осветление а после трибуна това осветление няма въобще да пастне на новата ви трибуна" - вече към тебе с Архитект Богданов ли да се обръщаме бе :) Как реши, че няма да пастне :) Или вие си мислите, че всички са шматки като вас - да правят проекти без да имат и една скица виза за проектиране дори :) Естесвено, че ще пастне трибуната с осветлението. То е на пилони извън трибуните, какви ъгли се бият в ъгловатата ти глава. На тоя архитект защо му плащаме според теб :)

"найелементарното което мога ти кажа дори без да съм ви видял проекта" - не си видял проекта ама знаеш, че няма да пастне :D И учредителен протокол от 1912г. не си видял ама знаеш, че нещо е станало тогава нали :mrgreen:

Г-да Модератори, много моля да снижим прага на толерантност към подобни имбацили! Губят ценното време на хора като Владо примерно да им се отговаря на словестните диарии!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 дек 2011 15:03

Модератор ЛокоПД написа:
Muscarin написа:Е ок не съм.Знам , че истината боли.Друго си е да си модератор.

:lol: Виж,май не ме разбра.Готов ли си за дебат по темата ? Навит ли си,да седнеш на една маса с Holden Caulfield и да кажеш кое е вярно,кое не е,да донесеш снимки,документи и да се получи наистина нещо по-различно,от анонимното плюене във форума ?

Този дебат няма за какво да се води.Това което бях постнал си е за ваша сметка.Аз наистина се забавлявам, гледайки тези снимки.Сигурен съм, че момчетата от снимките обаче, доста са се чудели какво точно да направят с татусите си.На мен ми е забавно. Както каза един познат, 3-ка трудно става 2-ка, но пък 9-ка лесно става 8-ца.Дерзайте!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 дек 2011 15:11

Muscarin написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Muscarin написа:Е ок не съм.Знам , че истината боли.Друго си е да си модератор.

:lol: Виж,май не ме разбра.Готов ли си за дебат по темата ? Навит ли си,да седнеш на една маса с Holden Caulfield и да кажеш кое е вярно,кое не е,да донесеш снимки,документи и да се получи наистина нещо по-различно,от анонимното плюене във форума ?

Този дебат няма за какво да се води.Това което бях постнал си е за ваша сметка.Аз наистина се забавлявам, гледайки тези снимки.Сигурен съм, че момчетата от снимките обаче, доста са се чудели какво точно да направят с татусите си.На мен ми е забавно. Както каза един познат, 3-ка трудно става 2-ка, но пък 9-ка лесно става 8-ца.Дерзайте!

И аз се забавлявам с тая снимка и се чудя какво празнувате чеда неградски :)

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”