plovdivram написа:nikullasдобре де,а защо не го написахте това,а изсрахме такава декларация.прочети пак точно какво ви пише в декларацийката-политически трупове,закани и всичко това написано в много странен дилектен и уличен стил.и въобще за какво ви беше въобще такава декларация при положение че може да врътнеш един телефон на кмета и да му кажеш лично че се чувстваш дискриминиран
nikullas,
мислиш, че аз КОНКРЕТНО съм писал или мислил декларацията ли?!... Много се лъжеш... Даже и идея нямах, че такава се подготвя... Виж... определено обаче почуствах удовлетворение, когато тя излезе, защото наистина смятам, че действията на местната власт бяха едно НЕУВАЖЕНИЕ към всички тези близо 700 човека - ГРАЖДАНИ НА ПЛОВДИВ, които изпълниха залата до краен предел, че и правостоящи имаше.... Хора, които бяха дошли освен за ЕЖЕГОДНОТО празненство да уважат и повече от ПОЛОВИНГОДИШНИЯ труд на едни хора - СЪЩО ГРАЖДАНИ НА ПЛОВДИВ, които си бяха поставили за цел да направят един ИДЕЕН ПРОЕКТ касаещ ОБЛАГОРОДЯВАНЕТО НА ОБЩИНСКИ ИМОТ и ВЪЗСТАНОВКИ НА ЗАБРАВЕНА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА ГРАДА!!! т.е. ако ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и нещата около клуба са им през оная ра'ота... то поне това беше нещо, С КОЕТО БЯХА ЗАПОЗНАТИ, че ще се случи, но НЕ УВАЖИХА!!! За какъв ТЕЛЕФОН ми говориш... Това нещо НЕ са "МИ" ЛИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ
, че да им звъня по телефона, бе майна?!! ТОВА Е ПЛОВДИВ!!! "лично дискриминиран"?!!
...
съжалявам че пак аз ще трябва да ти го кажа,но този идее проект е повече от смешен.оставам на страна че дори Коко и Зума не ви уважиха.но при положение че първо ще правите осветление а после трибуна това осветление няма
въобще да пастне на новата ви трибуна,променят се ъгли,положение и т.н.при ще са същия тип англисйки трибуни и осветлението ще е по козирките.и това е найелементарното което мога ти кажа дори без да съм ви видял проекта.а това за 700-те човека-не е важно количеството,важно е качеството.при нас е имало едва 200,но почти изцяло от елита на града и дори на държавата