Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин - 1:2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин сряда 16.00ч.

Мнениеот Irish stout » 07 апр 2011 10:56

spiker написа:Ходя на мачове на Локомотив от малък(има няма 10 години) и през всичките мачове през това време, винаги след края на 90-те минути, независимо от резултата, публиката пееше "Винаги със вас", а играчите идваха да поздравят публиката - ВИНАГИ!
След мача вчера, само Данчо Тодоров дойде, извини се и хвърли фланелката в трибуните. Защо? Защото само той е мъж! Другите са мишки! Не може 90 минути да се подиграваш със хилядите вярни фенове, дошли в това неприятно време, издрали си гърлата да пеят и накрая да не отидеш поне да им се извиниш и да им благодариш за подкрепата! Аз повече на мач на Локомотив този сезон няма да отида! Не ме е яд толкова за мача, колкото за държанието на играчите. Нещастници!!!

Пич, нормално е да те е яд. И мен ме е яд, ама това за неходенето на мачовете не е локомотивска приказка.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 апр 2011 12:59

Момчета, мачът мина, преспахме...емоциите се пооталожиха, но продължава много да боли!
Не си спомням някога да съм бил толкова разочарован и отчаян, майна...преглъщал съм много горчиви хапове, но
с вчерашната издънка просто отбора премина всякаква граница на търпимост. Боли най-много от отношението на футболистите към емблемата, която носят на гърдите си!Те не чувстват върху себе си тежестта на черно-бялата фланелка.
Те нямат любов към клуба...изключвам Ицо и Здравко!Не може така да се подиграват и с подкрепата от трибуните - гледат всеки мач сме с тях!Къде са отишли някъде сами?

Съжалявам, но аз си тръгвам от "Лаута" и от всякакви форуми до края на първенството!
Нито ще ги слушам, нито ще ги гледам...нито пък ще чета за тях!

С тези безотговорни дребни душици в отбора и с това печелбарство на дребно от ръководството - толкова!
Днес си тръгвам аз - утре ще го направят и други!
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 апр 2011 13:25

Ванко_Ултраса написа:Момчета, мачът мина, преспахме...емоциите се пооталожиха, но продължава много да боли!
Не си спомням някога да съм бил толкова разочарован и отчаян, майна...преглъщал съм много горчиви хапове, но
с вчерашната издънка просто отбора премина всякаква граница на търпимост. Боли най-много от отношението на футболистите към емблемата, която носят на гърдите си!Те не чувстват върху себе си тежестта на черно-бялата фланелка.
Те нямат любов към клуба...изключвам Ицо и Здравко!Не може така да се подиграват и с подкрепата от трибуните - гледат всеки мач сме с тях!Къде са отишли някъде сами?

Съжалявам, но аз си тръгвам от "Лаута" и от всякакви форуми до края на първенството!

С тези безотговорни дребни душици в отбора и с това печелбарство на дребно от ръководството - толкова!

Eто за това и в Бургас интересът спадна. Мехури колко щеш - покрития никакви.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 апр 2011 14:07

Ванко_Ултраса написа:Момчета, мачът мина, преспахме...емоциите се пооталожиха, но продължава много да боли!

Ванко, Ванко, ако нашего брата футболният запалянко бе като теб, стадионите отдавна щяха да бъдат празни.
Ванко, наивна душа си ти, Ванко. Никога не е имало отбор, в който всичките 11 да се раздават, никога. Във всеки неуспех, Ванко, има повеч еи по-малко виновни, повече и по-малко заслужили.

Не вчерашният мач, Ванко, трябва да те откаже да ходиш на мачове. От вчерашния мач може много да те заболи - нормално е. Но да спреш да ходиш на мачове е, как да кажа, наивна, елементарна, дори бих казал, примитивна реакция.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 07 апр 2011 14:47

След мача вчера, само Данчо Тодоров дойде, извини се и хвърли фланелката в трибуните.

Даньо е така с феновете на всички отбори, в които е играл. Специално от него не очаквайте обяснение в любов и вярност (ако мога така да изразя).
Просто вчера ви изостави късмета. В друг мач ще е на ваша страна. Знаете- монетата има две страни.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 07 апр 2011 18:27

Защо няма да ходите повече на мач ? Въпроса ми е към по-горните момчета, които споменаха...
Ние сме Локо Пловдив, ние сме най-вярната публика както всички в България знаят и това го показваме във всеки мач. Вчера още едно доказателство: Нелепа и болезнена загуба в последните минути. Колкото и разочарование да имаше във всички нас, ние отново пеехме ВИНАГИ С ВАС, както го правим всеки мач. Момчета, това трябва да ни мобилизира още повече и да отидем колкото се може повече в Монтана, да подкрепим момчетата, отново да покажем, че сме единни и най-великата публика в България! Стига с тези изказвания " Аз повече няма да стъпя на мач" , не е локомотивско...
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 апр 2011 20:10

Ванко_Ултраса написа:

Браво Ванко,браво "ултрас"...Остана да развееш знаме с надпис "Да живее победата!" и напълно ще заприличаш на едни други "ултраси",известни с това,че ходят на стадиона само когато отборът им /набеден "гранд"/, побеждава...Явно отскоро си "ултрас" и някои неща не са ти ясни.Както и да е.Ще ти изтрия акаунта,щом държиш.

За останалите - който може,да идва в Монтана.Футболистите идват и си отиват,някои стават легенди,други - не. А ЛОКОМОТИВ ПД - Той е ВЕЧЕН.По-възрастните фенове на Локо ПД знаят, помнят и са виждали и по-кофти моменти.Сега ще си проличи кой какъв е . "Винаги с вас" не е клише.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 07 апр 2011 20:59

Имате страхотна публика. Всеотдайни сте.Обаче...
Вашите босове не Ви заслужават. Извинете, че пиша.
Постоянно искате президенти с пари и големи възможности. Изстрадайте си свободата, след като нямате други ходове.
Христо Бонев с цялото ми уважение към него доста преиграва и се превъзнася. Узунов също. Коко иска да си избие парите, не го ли разбирате? миналата година бяхте за Б група. Славия Ви спаси.
Електричката изведнъж стана най-големия локомотивец...
А Вие феновете страдате-Данчо бил мъжкар-колко пъти идва при Вас и Ви напуска?
Извинете ме-голяма публика, но не случихте на президент и ръководство...и вечния Бонев, който повярвайте ми си получава своето и си играе успешно ролята...
Успех Ви желая, но схемата Ви е сбъркана...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 07 апр 2011 22:40

Ultras1926 написа:Защо няма да ходите повече на мач ? Въпроса ми е към по-горните момчета, които споменаха...
Ние сме Локо Пловдив, ние сме най-вярната публика както всички в България знаят и това го показваме във всеки мач. Вчера още едно доказателство: Нелепа и болезнена загуба в последните минути. Колкото и разочарование да имаше във всички нас, ние отново пеехме ВИНАГИ С ВАС, както го правим всеки мач. Момчета, това трябва да ни мобилизира още повече и да отидем колкото се може повече в Монтана, да подкрепим момчетата, отново да покажем, че сме единни и най-великата публика в България! Стига с тези изказвания " Аз повече няма да стъпя на мач" , не е локомотивско...

Пак казах - откакто се помня ходя по мачове на Лаута и дори при 5-0 от ЦСКА, 2-4 от Локо Сф, 2-4 с Монтана и всякакви други резултати феновете идваха - благодаряха за подкрепата и поздравяваха агитката. Вчера не сряхме да викаме в онова време, а само Данчо дойде? Другите къде бяха? Защо не излезнаха. Както казах на всички - не ми пука толкова за мача. Не ме интересува продаден ли е, слабо ли сме играли, кой е редял състава - има и такива мачове, не може само да биеш. Има си традиция - пее се Винаги със вас, а играчите идват и поздравяват феновете. Спомням си какво ми каза Митко Илиев като капитан след 0:5 от ЦСКА насред Лаута, ама айде, че ще ме изядете, че не съм бил локомотивец, не съм обичал отбора и не съм бил верен ;)
1934---1938---1982---2006

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 07 апр 2011 23:09

spiker написа:
Ultras1926 написа:Защо няма да ходите повече на мач ? Въпроса ми е към по-горните момчета, които споменаха...

Пак казах - откакто се помня ходя по мачове на Лаута и дори при 5-0 от ЦСКА, 2-4 от Локо Сф, 2-4 с Монтана и всякакви други резултати феновете идваха - благодаряха за подкрепата и поздравяваха агитката. Вчера не сряхме да викаме в онова време, а само Данчо дойде? Другите къде бяха? Защо не излезнаха. Както казах на всички - не ми пука толкова за мача. Не ме интересува продаден ли е, слабо ли сме играли, кой е редял състава - има и такива мачове, не може само да биеш. Има си традиция - пее се Винаги със вас, а играчите идват и поздравяват феновете. Спомням си какво ми каза Митко Илиев като капитан след 0:5 от ЦСКА насред Лаута, ама айде, че ще ме изядете, че не съм бил локомотивец, не съм обичал отбора и не съм бил верен ;)

Не,че ги защитавам,но и напрежението си е казало думата във футболистите за да не дойдат.Всеки мач да пеем ''Здравко купата ще донесе'' и да драскаме по форумите ''купата е наша'' и накрая нищо.Как ли са се чувствали след мача,след като знаят какви очаквания сме имали и едва ли не са ни подвели.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”