Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!
Колко мачове имат изиграни Славия и Черно Море през този период?! Колкото до учредителните протоколи чувал съм за тях, но не съм запознат кога са се появили. За това и избягвам да ги коментирам. Аз тук не споря кой е най-стария български отбор, ако ти знаеш може да ми кажеш. Но ти казвам, че Ботев е основан 1912г., така са казали съвременниците на това събитие.
Толкова ли е голям този комплекс "Ботев".Всички фенове на Ботев говорят за някакво си обединение и общо взето положително, докато помията, която се излива от няколко локомотивеца е грозна.Добре, че приятелите ми локомотивци нямат нищо общо със съществото-автор на темата.Боже, пази Пловдив от подобни изчадия!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
silverbg написа:Колко мачове имат изиграни Славия и Черно Море през този период?! Колкото до учредителните протоколи чувал съм за тях, но не съм запознат кога са се появили. За това и избягвам да ги коментирам. Аз тук не споря кой е най-стария български отбор, ако ти знаеш може да ми кажеш. Но ти казвам, че Ботев е основан 1912г., така са казали съвременниците на това събитие.
Имат си учредителен протокол с печат на клубовете,аз съм запознат
ПС.Накито,с какво може да ни "комплексирате" ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Irish stout написа:silverbg написа:Irish stout написа:
Кое е истина бе Силвър? Че "надписвате сметката" ли? Да, това е истина. И го правите, за да се докарате по-значими, отколкото сте. Ние за сметка на това си казваме колко сме. 2-3-4 000 - колкото толкова. Ама да казвате всеки мач, че сте 4000 (примерно) но не по-малко от първия мач (цитат на ваши хора) е, как да ти кажа, жалко.
Не знам дали ние сме най-онеправданите и прецакваните. Може и да има по-засегнати от нас. Работата обаче е в това, че вие сте от другата страна на барикадата - вие сте толерираните, държавно подпомаганите, "намазалите", тези, които винаги са с властта. Имаше една песен на НЛО - ах мили мои партии любими, аз ще съм с таз, която е на власт. Подхожда ви за химн.
Истината че и вие си надписвате вашата сметка.
Докажи си долните твърдения. От доста години по форумите те моля да го направиш, но уви до ся само го изговаряш и стигаш до там.
Силвър, ако ние си надписвахме посещаемостта, щяхме да го докараме до вашата посещаемост + 1. Но, уви, не сме така откърмени като вас.
Кои твърдения са долни, Силвър, че сте партиен любимец ли? Че сте винаги с тези, които са на власт ли? Силвъче, ти искаш доказателство, че слънцето изгрява от изток и залязва на запад.
Е много ша тряя добавяте за до го докарате до нашата посещаемост, все пак излизат снимки от мачовете и се вижда горе-долу колко сте.
Като са толкова лесни тия доказателства ГИ ДАЙ НАЙ-НАКРАЯ.
Абе айриш, помниш ли навремето как разправяше, че нашите взимали "кафенце' преди дербитата? А то кво се оказа, че някой друг го е взимал, хаха. Ей така обичате да си пишете врели - некипели, но истината винаги е една, тя е съвършена и няма две страни. И най-важното - рано или късно излиза наяве!
Модератор ЛокоПД написа:silverbg написа:Колко мачове имат изиграни Славия и Черно Море през този период?! Колкото до учредителните протоколи чувал съм за тях, но не съм запознат кога са се появили. За това и избягвам да ги коментирам. Аз тук не споря кой е най-стария български отбор, ако ти знаеш може да ми кажеш. Но ти казвам, че Ботев е основан 1912г., така са казали съвременниците на това събитие.
Имат си учредителен протокол с печат на клубовете,аз съм запознатАко вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ...
Да си ме видял да пиша нещо за Спортклуб? И твърдя, че всички в България си надписват сметката поради липса на броячи, а не само вие.
Последна промяна от silverbg на 02 ное 2010 23:03, променено общо 1 път.
- Raoul_Duke
Модератор ЛокоПД написа:Ако вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ...
Хахаха, човече това ме уби направо... Значи казваш "Признайте ни 1926 и ние ще ви признаем 1912"
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]Re: Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!
nakito написа:Толкова ли е голям този комплекс "Ботев".Всички фенове на Ботев говорят за някакво си обединение и общо взето положително, докато помията, която се излива от няколко локомотивеца е грозна.Добре, че приятелите ми локомотивци нямат нищо общо със съществото-автор на темата.Боже, пази Пловдив от подобни изчадия!
Тъпотиите за нЕкви жилищни комплекси''ботев'' си ги пиши и говори в сектата.......във твоето село може и да има в Пловдив няма такива
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Raoul_Duke написа:Модератор ЛокоПД написа:Ако вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ...
Хахаха, човече това ме уби направо... Значи казваш "Признайте ни 1926 и ние ще ви признаем 1912"
Не бе майна,не сме стигнали дотам,че вие да ни признавате.Просто не пишете глупости,или ако го правите,си го правете на определените за това места.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:
Имат си учредителен протокол с печат на клубовете,аз съм запознатАко вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ...
ПС.Накито,с какво може да ни "комплексирате" ?
Има ли ги някъде в нета въпросните протоколи на Славия и Черно Море точно от тези години?! От интерес питам. Защото аз съм запознат само с тези устави на Славия и Левски, от една книжка от 1960г, в което се споменава за годините, но уставите са от 1919г.

Uploaded with ImageShack.us
Последна промяна от silverbg на 02 ное 2010 23:12, променено общо 1 път.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ReZo написа:Raoul_Duke написа:Модератор ЛокоПД написа:Ако вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ...
Попитали радио "Ереван" : По какво си приличат феновете на Локомотив Пловдив и македонците?
Отговор: и едните и другите си измислят историята и я публикуват в интернет![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Май вие имате повече сходство с македонците,нали сте най-активните във всички форуми и интернет класации