Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!

Мнениеот silverbg » 02 ное 2010 22:53

Колко мачове имат изиграни Славия и Черно Море през този период?! Колкото до учредителните протоколи чувал съм за тях, но не съм запознат кога са се появили. За това и избягвам да ги коментирам. Аз тук не споря кой е най-стария български отбор, ако ти знаеш може да ми кажеш. Но ти казвам, че Ботев е основан 1912г., така са казали съвременниците на това събитие.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

nakito

Мнениеот nakito » 02 ное 2010 22:54

Толкова ли е голям този комплекс "Ботев".Всички фенове на Ботев говорят за някакво си обединение и общо взето положително, докато помията, която се излива от няколко локомотивеца е грозна.Добре, че приятелите ми локомотивци нямат нищо общо със съществото-автор на темата.Боже, пази Пловдив от подобни изчадия!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 ное 2010 22:59

silverbg написа:Колко мачове имат изиграни Славия и Черно Море през този период?! Колкото до учредителните протоколи чувал съм за тях, но не съм запознат кога са се появили. За това и избягвам да ги коментирам. Аз тук не споря кой е най-стария български отбор, ако ти знаеш може да ми кажеш. Но ти казвам, че Ботев е основан 1912г., така са казали съвременниците на това събитие.

Имат си учредителен протокол с печат на клубовете,аз съм запознат ;) Ако вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ... :roll:

ПС.Накито,с какво може да ни "комплексирате" ? :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2010 22:59

Irish stout написа:
silverbg написа:
Irish stout написа:
Кое е истина бе Силвър? Че "надписвате сметката" ли? Да, това е истина. И го правите, за да се докарате по-значими, отколкото сте. Ние за сметка на това си казваме колко сме. 2-3-4 000 - колкото толкова. Ама да казвате всеки мач, че сте 4000 (примерно) но не по-малко от първия мач (цитат на ваши хора) е, как да ти кажа, жалко.

Не знам дали ние сме най-онеправданите и прецакваните. Може и да има по-засегнати от нас. Работата обаче е в това, че вие сте от другата страна на барикадата - вие сте толерираните, държавно подпомаганите, "намазалите", тези, които винаги са с властта. Имаше една песен на НЛО - ах мили мои партии любими, аз ще съм с таз, която е на власт. Подхожда ви за химн.

Истината че и вие си надписвате вашата сметка.

Докажи си долните твърдения. От доста години по форумите те моля да го направиш, но уви до ся само го изговаряш и стигаш до там.

Силвър, ако ние си надписвахме посещаемостта, щяхме да го докараме до вашата посещаемост + 1. Но, уви, не сме така откърмени като вас.

Кои твърдения са долни, Силвър, че сте партиен любимец ли? Че сте винаги с тези, които са на власт ли? Силвъче, ти искаш доказателство, че слънцето изгрява от изток и залязва на запад.

Е много ша тряя добавяте за до го докарате до нашата посещаемост, все пак излизат снимки от мачовете и се вижда горе-долу колко сте. :lol:

Като са толкова лесни тия доказателства ГИ ДАЙ НАЙ-НАКРАЯ.

Абе айриш, помниш ли навремето как разправяше, че нашите взимали "кафенце' преди дербитата? А то кво се оказа, че някой друг го е взимал, хаха. Ей така обичате да си пишете врели - некипели, но истината винаги е една, тя е съвършена и няма две страни. И най-важното - рано или късно излиза наяве!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2010 23:01

Модератор ЛокоПД написа:
silverbg написа:Колко мачове имат изиграни Славия и Черно Море през този период?! Колкото до учредителните протоколи чувал съм за тях, но не съм запознат кога са се появили. За това и избягвам да ги коментирам. Аз тук не споря кой е най-стария български отбор, ако ти знаеш може да ми кажеш. Но ти казвам, че Ботев е основан 1912г., така са казали съвременниците на това събитие.

Имат си учредителен протокол с печат на клубовете,аз съм запознат ;) Ако вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ... :roll:

Да си ме видял да пиша нещо за Спортклуб? И твърдя, че всички в България си надписват сметката поради липса на броячи, а не само вие.
Последна промяна от silverbg на 02 ное 2010 23:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 ное 2010 23:02

Модератор ЛокоПД написа:Ако вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ... :roll:

Хахаха, човече това ме уби направо... Значи казваш "Признайте ни 1926 и ние ще ви признаем 1912" :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 ное 2010 23:03

nakito написа:Толкова ли е голям този комплекс "Ботев".Всички фенове на Ботев говорят за някакво си обединение и общо взето положително, докато помията, която се излива от няколко локомотивеца е грозна.Добре, че приятелите ми локомотивци нямат нищо общо със съществото-автор на темата.Боже, пази Пловдив от подобни изчадия!

Тъпотиите за нЕкви жилищни комплекси''ботев'' си ги пиши и говори в сектата.......във твоето село може и да има в Пловдив няма такива ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 ное 2010 23:05

Raoul_Duke написа:
Модератор ЛокоПД написа:Ако вярваме на съвременниците на създаването на Ботев,защо да не вярваме и на съвременниците на Спортклуб,с които има интервюта и видеозаписи ?! Защо твърдиш,че си "надписваме сметката" ?! Или трябва да вяраме само на вашите "съвременници"?! Нещо май ... :roll:

Хахаха, човече това ме уби направо... Значи казваш "Признайте ни 1926 и ние ще ви признаем 1912" :lol:

Не бе майна,не сме стигнали дотам,че вие да ни признавате.Просто не пишете глупости,или ако го правите,си го правете на определените за това места.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2010 23:11

Модератор ЛокоПД написа:

ПС.Накито,с какво може да ни "комплексирате" ? :lol:

Има ли ги някъде в нета въпросните протоколи на Славия и Черно Море точно от тези години?! От интерес питам. Защото аз съм запознат само с тези устави на Славия и Левски, от една книжка от 1960г, в което се споменава за годините, но уставите са от 1919г.

Изображение

Uploaded with ImageShack.us
Последна промяна от silverbg на 02 ное 2010 23:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 ное 2010 23:12

ReZo написа:
Raoul_Duke написа:

Попитали радио "Ереван" : По какво си приличат феновете на Локомотив Пловдив и македонците?
Отговор: и едните и другите си измислят историята и я публикуват в интернет :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :) :)

Май вие имате повече сходство с македонците,нали сте най-активните във всички форуми и интернет класации :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”