Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 14:42

M_P_C написа:ха, тая брошура ли ти е източника бре? ами то на нея пише 1936 :) - значи нея я приемаме за достоверна така ли? или я приемаме само в частта, където ви изнася. пусни си интервюто с Бучо и чуй какво говори точно в частта за тая брошура. по всичко личи, че във въпросната брошура не ви признават за приемници на Спортклуб, а ти сега искаш да ме накараш да повярвам в истинността на въпросната брошура.

В тази брошура е поместена просто ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА. Останалото съдържание на брошурата не променя истинността или официалността на брошурата. Голям си ЙЕЗУИТ бе майна :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 юли 2012 14:43

M_P_C
ха, тая брошура ли ти е източника бре? ами то на нея пише 1936 - значи нея я приемаме за достоверна така ли? или я приемаме само в частта, където ви изнася. пусни си интервюто с Бучо и чуй какво говори точно в частта за тая брошура. по всичко личи, че във въпросната брошура не ви признават за приемници на Спортклуб, а ти сега искаш да ме накараш да повярвам в истинността на въпросната брошура.

Ами... да пише 1936-та година!!! Така е!!! Сега се върни, по-назад, там при самата табличка и виж какво съм ти написал... пише ли, че УМИШЛЕНО ти пускам точно нея?!!! Прочети ми сега пак въпроса, който е:

ЛЪЖА или НЕ е твърдението МИ, че за СТАТИСТИКА на дн. Локомотив Пловдив ВИНАГИ е приемана тази на "Славия" Пд?!!

Отговори ми бе майна на ВЪПРОСА и ще стигнем и до БРОШУРАТА и до ДРУГИТЕ АВТОРИ и източници ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!!! Отговори ми на въпроса обаче!
Изображение

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 05 юли 2012 14:48

plovdiv1926

а бе как така хем името ви идва през 1951-ва, хем според Ангелов го налагат насилствено през 1957-ма. тва два различни отбора ли са, кво ли?

и пак те питам, ама отговаряй конкретно - каква е разликата между 1949 и 2001-ва, че въпросния ви критерий не може да се приложи и в двата случая. и в двата случая говорим за едни и същи привърженици, емблемата я оставяме настрана заради конюнктурата, играчите и ръководството тотално различни, даже през 1949-та говорим за 8 души, през 2001-ва за абсолютно цял отбор, барабар с треньорите, директорите и собственика.

относно брошурата - значи статистиката била вярна, но другото грешно - ами аз спокойно мога да ви изляза с тезата, че просто са ви "пришили" статистиката на Славия за по-голяма величественост и толкоз. и пак да се върна към снимката, където Локомотив и Славия са в различни дивизии.

я дайте цялата брошура от игла до конец да я погледнем

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 юли 2012 14:50

M_P_C написа:.... относно брошурата -....

Добре... остави брошурата!!! :mrgreen: ... Ето това е от списание ГОЛ 1991г. /обърни внимание на годината - 1991г./
Виж какво пише тук... и АВТОРА също го пише:

Изображение

Как ще го коментираш?

Ето пускам ти и още по темата:
Изображение
Последна промяна от plovdivram на 05 юли 2012 14:57, променено общо 1 път.
Изображение

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 05 юли 2012 14:57

plovdivram написа:

Добре... остави брошурата!!! :mrgreen: ... Ето това е от списание ГОЛ 1991г. /обърни внимание на годината - 1991г./

Изображение

Как ще го коментираш?

е как да го коментирам бре - като нищо я е взел тая статистика през 1991-ва именно от брошурата ви 1986-та. Николай Райков пък кой е въобще нямам представа. а пък съперник ви е Черно Море - това като Тича ли трябва да го приемам или като Владислав

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 15:03

За брошурата ти се посмяхме доволно, а и Владо ти отговори порядъчно. Същаа СТАТИСТИКА се води и от Руменчо Минков, който в лични разговори НЕКОЛКОКРАТНО потвърждава, че Спортклуб и сегашния Локомотив Пловдив са един и същи отбор, но просто го е страх да си признае това пред сектата ви :)

и пак те питам, ама отговаряй конкретно - каква е разликата между 1949 и 2001-ва, че въпросния ви критерий не може да се приложи и в двата случая. и в двата случая говорим за едни и същи привърженици, емблемата я оставяме настрана заради конюнктурата, играчите и ръководството тотално различни, даже през 1949-та говорим за 8 души, през 2001-ва за абсолютно цял отбор, барабар с треньорите, директорите и собственика.

Отговорих ти конкретно ЧЕТИРИ ПЪТИ. Сега ще ти отговоря конкрето ПЕТИ ПЪТ. Говорим за съвсем други ПЕРИОДИ ОТ ИСТОРИЯТА, друга ПОЛИТИЧЕСКА ОБСТАНОВКА, друга ИКОНОМИЧЕСКА ОБСТАНОВКА, други КРИТЕРИИ. Само абсолютен малоумник може да говори, че Локомотив е наследник на Велбъжд. През 2001г. стана просто една юридическа врътка. Нищо повече. И това ти е пределно ясно.

я дайте цялата брошура от игла до конец да я погледнем

Дай учредителния протокол на Ботев от март 1912 година да го погледнем, пък аз после ще ти пратя брошурката по пощата.

а бе как така хем името ви идва през 1951-ва, хем според Ангелов го налагат насилствено през 1957-ма. тва два различни отбора ли са, кво ли?
Дори и да има неточност, това как подкрепя тезата ти? В конкретния параграф, конкретното изречение, Ангел е избрал 1957г. да на пише. Това не носи никаква смислова промяна в случилите се събития?! 51ва сме ДСО Локомотив, а 1957 ДФС Локомотив. И това се вижда ясно и точно от родословното дърво, което си залепил над спалнята си и изучаваш всеки ден :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 юли 2012 15:04

M_P_C написа:
plovdivram написа:

Изображение

Как ще го коментираш?

е как да го коментирам бре - като нищо я е взел тая статистика през 1991-ва именно от брошурата ви 1986-та. Николай Райков пък кой е въобще нямам представа. а пък съперник ви е Черно Море - това като Тича ли трябва да го приемам или като Владислав

Добре бе майна! :mrgreen: Взел я е от брошурата ни!!! :mrgreen: Аз те питам: СТАТИСТИКАТА, която е отразена, тази на Славия Пд ли е?! ... отговори ми с ДА или НЕ... и ще продължим нататък!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 15:11

M_P_C разбхраме, че си абсолютен ЛАИК, който е тук само и единствено да върти и суче глупости за да докаже някакви угодни на жълтата секта неща, нямащи нищо общо с реалността. Николай Райков не знаеш кой е :mrgreen: Добре, а тази статистика, какво ти говори :)

Изображение

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 05 юли 2012 15:15

plovdivram написа:Добре бе майна! :mrgreen: Взел я е от брошурата ни!!! :mrgreen: Аз те питам: СТАТИСТИКАТА, която е отразена, тази на Славия Пд ли е?! ... отговори ми с ДА или НЕ... и ще продължим нататък!

и като е статистиката на Славия как коментираме фактът, че според снимката от вестник, която се постна вчера /няма да я поствам пак, че е много голяма/ Локомотив Пд и Славия са в различни дивизии бре? не остава ли единственото логично обяснение именно, че са ви "пришили" успехите на Славия/Спортклуб, които дотогава са нямали нищо общо с Локомотив. обединението ви става през 1949-та, а преди това има неоспоримо доказателство, че Локомотив и Славия са различни клубове. мачът, който ми вадиш е от 1948-ма. как да си го обяснявам според теб?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2012 15:18

Свършиха ми иконите, тоя човек ме утрепа от смях днес Изображение

Може ли 10 пъти да му обясняваш едно и също нещо, че няма нищо по-нормално преди да се обединят два отбора да играят по междуси, да са в други дивизии и тн. и то пак да не вдене бе хахаха Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”