Пловдив1926 написа:Ванко_Ултраса написа:10 дни преди мача за Купата срещу Пирин ние играем контролка с тях в Благоевград, а на стадиона като първи приятели си бъбрят Коко Динев и Емил Наков!Никой не може да ме убеди, че днешния мач срещу Пирин на Лаута е нормален и истински!
Хептен за балъци нещо взеха да ни взимат от ръководството! Баси предпочитам истински мачове в Б гр. отколкото да се клатушкаме в златната среда, а други да си правят парите на наш гръб. Ходим на стадиона и си оставяме душата от викане, някакви кукловоди се гъбаркат с нас и ни правят за посмешище.
Мача е нормален и истински, а ти си пълен хал пич. Обясни ми Наков и Коко как уреждат удар в гредата и на гол линията топката и след това гол в 93 минута.
Локомотив играе изтински мачове. Другото са плямпаници на промити мозъци.
Чак пък толкова наивен да си - не очаквах, майна!
Ай стига бе...ти сериозно ли вярваш, че не можем на "Лаута" да бием изпадащ отбор в решаващ мач?!
Греди, гол линии и бла...бла.На въпроса ти :"Обясни ми Наков и Коко как уреждат удар в гредата и на гол линията топката и след това гол в 93 минута. ". Ще отговоря така - както Видима накрая трябваше да вкарат гол ,когато нападаха с 10 човека в последните минути , а нашите бягаха от топката, но не можаха да вкарат за да стане мача 3:1! Хората около мен взеха да се смят щото цял мач Видима не излезнаха от тяхната половина , накрая нападаха като хуни, а нашите се правиха на дръж ми шапката.Сега пак говори за хал, промити мозъци и бла-бла.