Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин - 1:2

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин сряда 16.00ч.

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 апр 2011 21:49

Пловдив1926 написа:
Ванко_Ултраса написа:10 дни преди мача за Купата срещу Пирин ние играем контролка с тях в Благоевград, а на стадиона като първи приятели си бъбрят Коко Динев и Емил Наков!Никой не може да ме убеди, че днешния мач срещу Пирин на Лаута е нормален и истински!
Хептен за балъци нещо взеха да ни взимат от ръководството! Баси предпочитам истински мачове в Б гр. отколкото да се клатушкаме в златната среда, а други да си правят парите на наш гръб. Ходим на стадиона и си оставяме душата от викане, някакви кукловоди се гъбаркат с нас и ни правят за посмешище.

Мача е нормален и истински, а ти си пълен хал пич. Обясни ми Наков и Коко как уреждат удар в гредата и на гол линията топката и след това гол в 93 минута.

Локомотив играе изтински мачове. Другото са плямпаници на промити мозъци.

Чак пък толкова наивен да си - не очаквах, майна!
Ай стига бе...ти сериозно ли вярваш, че не можем на "Лаута" да бием изпадащ отбор в решаващ мач?!
Греди, гол линии и бла...бла.На въпроса ти :"Обясни ми Наков и Коко как уреждат удар в гредата и на гол линията топката и след това гол в 93 минута. ". Ще отговоря така - както Видима накрая трябваше да вкарат гол ,когато нападаха с 10 човека в последните минути , а нашите бягаха от топката, но не можаха да вкарат за да стане мача 3:1! Хората около мен взеха да се смят щото цял мач Видима не излезнаха от тяхната половина , накрая нападаха като хуни, а нашите се правиха на дръж ми шапката.Сега пак говори за хал, промити мозъци и бла-бла.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 апр 2011 22:00

ванко аз ще ти отговоря така:Ако си забелязал на почти всички мачове на Локомотив последните минути му са трудни,нямат физическа подготовка.Изкарай си видеата на мачовете и погледни индетични ситуации.Днес на един приятел който дойде за първи път от няколко години на Лаута,и не е много запознат с отбора,точно това му казах''последните минути ще са на Пирин"' за жалост бях прав :roll: Нямат силички това е,слаба физическа подготовка!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 апр 2011 22:12

kubik написа:ванко аз ще ти отговоря така:Ако си забелязал на почти всички мачове на Локомотив последните минути му са трудни,нямат физическа подготовка.Изкарай си видеата на мачовете и погледни индетични ситуации.Днес на един приятел който дойде за първи път от няколко години на Лаута,и не е много запознат с отбора,точно това му казах''последните минути ще са на Пирин"' за жалост бях прав :roll: Нямат силички това е,слаба физическа подготовка!

Точно това си говорихме днеска! Ако наще отидат на продължения няма да издържат физически!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 апр 2011 22:21

Вижте сега, момчета - всеки си има свое виждане и мнение за нещата.
При мен лично съмнение будят няколко неща:

Кажете нормално ли е да играем с Пирин контролка при условие, че имаме мач с тях за купата само след седмица?!
Най-малкото от морална гледна точка това не е редно!
Футболистите ни и на този мач правиха комични пропуски...особено Карвальо останал сам срещу вратата.
Съдя и по реакциите на собственика ни Коко Динев - ако това беше нормален мач щяха да падат глави!
Вместо това, обаче всички се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 апр 2011 22:41

Ванко_Ултраса написа:Вижте сега, момчета - всеки си има свое виждане и мнение за нещата.
При мен лично съмнение будят няколко неща:

Кажете нормално ли е да играем с Пирин контролка при условие, че имаме мач с тях за купата само след седмица?!
Най-малкото от морална гледна точка това не е редно!
Футболистите ни и на този мач правиха комични пропуски...особено Карвальо останал сам срещу вратата.
Съдя и по реакциите на собственика ни Коко Динев - ако това беше нормален мач щяха да падат глави!
Вместо това, обаче всички се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.

е за тази контрола какво ,генерална репитиция ли са правили според теб?Би било толкова очевадно,че няма накъде.''ако бяхме били''щеше да е в обратния полюс,победили сме защото е имало генрална репетиция-ей така щяха да го талкуват някой.винаги щеше да има недоволни.Иначе да, прав си това си е отвсякъде грешка да играем с пиринци.Абе не си спомня Карвальо да е оставал очи в очи с вратяря ,имаше няколко опита за засичане на топката това е.
Добре де като си визирал карвальо за пропуски,какво ще отговориш за интервюто на Коко с което напада именно Базил.Нещо не се връзва май твоята теория ;)
А за комичните ситуации,какво да ти кажа,толкова си могат:с славия с литекс- все примери
За реакция още е рано,добър ход на Коко.Утрото е по мъдро от вечерта.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 апр 2011 01:14

Boksiorcheto написа:Да. Сиреч ако купата бъде взета от Цска, Левски или Литекс, а ние завършим 4-ти, ще играем в Европа.

Не е така Boksiorcheto.Значи обяснявам ако шампионът на България през сезона спечели и купата тогава финалиста за купата играе в Европейските клубни турнири.Това означава че ако Литекс(който води с 8 точки пред Левски) стане шампион на България и играе финал за купата то тогава един измежду отборите на Пирин/Славия или Черноморец ще играе в турнира Лига Европа и на практика четвъртото място в А група се обезмсиля.За да играе Локо Пд,Локо Сф,Черно Море или Берое купата трябва да спечели вторият или третият в А група.

Давам ти пример сега в Петъка се пада на жребия

Литекс-ЦСКА и Пирин/Славия-Черноморец
Литекс отстранява ЦСКА и на финала ще играе с един от другите три отбора така някой от тях макар и да е загубил финала ще играе в ЕКТ.

Сега ти давам другият пример

Литекс-ЦСКА и Пирин/Славия-Черноморец
ЦСКА отстранява Литекс и бие един от другите три отбора на финала тогава четвъртият в А група ще играе в ЕКТ.Но дори и ЦСКА да се класира на финала ако един от тези три отбори спечели купата той ще играе в Лига Европа за сметка на четвъртият в А група.

Ето ти и третия Вариант

Литекс-Пирин и ЦСКА/Славия-Черноморец
Литекс се класира на финал и ЦСКА също.Тогава който и от двата отбора да спечели купата четвърия ще играе в Лига Европа тъй като ЦСКА е в тройката.Освен ако ЦСКА изпадне от тройката тогава и те взимат мястото на четвъртия в А група.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 апр 2011 02:55

shte vi skasam написа:ще организирам целия беройски форум против вас ,очаквйте включване!!!!!!!!!!!!!!!111

Тц, нали се сещаш, че няма как да стане именно в този форум?! Видях ти и другите никове! Не знам защо не си с тях! За мача ще кажа само едно! Един мой приятел правилно тука писа, как се прави уговорки с няколко греди?!... Така е за купата, понякога и по-добрият губи! Много се ядосах, че нашите "спортни" телевизии не показаха този мач! Следях "Гонг" до 20-та минута мача беше Лазаров-Пирин! Жалко за "Локо", жалко за верните му фенове, но има и такива мачове! Зума беше гениален футболист, но явно с възраста започва да говори глупости! Просто с такъв собственик ( дано се задържи), с добри футболисти, трябва да се трупа и манталитет! "Пирин" колкото и да са в дупка и да нямат пари искат да се продадат тези момчета и ще го направят! Именно с такива победи!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 апр 2011 03:16

Долно уйно написа:Доста интересен двубой се очертава.
Локо играят с една идея по-слабо отколкото есента.
Пирин са непредсказуеми, а опитните Бибишков и Цветков + младите Карачанаков и Башлиев правят добро представяне с всеки изминал ден.

Прогнозата ми е Х2 в редовното време, ако се стигне до продължения там вече не мога да кажа какво ще стане.

Преди три дни си казах мнението за мача, няма какво да добавя.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 07 апр 2011 10:01

Ходя на мачове на Локомотив от малък(има няма 10 години) и през всичките мачове през това време, винаги след края на 90-те минути, независимо от резултата, публиката пееше "Винаги със вас", а играчите идваха да поздравят публиката - ВИНАГИ!
След мача вчера, само Данчо Тодоров дойде, извини се и хвърли фланелката в трибуните. Защо? Защото само той е мъж! Другите са мишки! Не може 90 минути да се подиграваш със хилядите вярни фенове, дошли в това неприятно време, издрали си гърлата да пеят и накрая да не отидеш поне да им се извиниш и да им благодариш за подкрепата! Аз повече на мач на Локомотив този сезон няма да отида! Не ме е яд толкова за мача, колкото за държанието на играчите. Нещастници!!!
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 07 апр 2011 10:12

Със сигурност чувството, което са изпитали момчетата на Лаута е изключително неприятно, но от друга страна случилото се за мен лично е закономерно. Гледайки играта на Локо Пловдив, наистина не можех да разбера, от къде идват тази сигурност за купа, медали и т.н. Лично за мен именно самочувствието ви изигра лоша шега. Изказванията на Бонев, не ми се коментират, но странното е как всички на Лаута са повярвали в думите му, а от високо се пада най-лошо.
Аргументи се показват на терена, а не пред медиите.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо Пловдив”