Локомотив Пловдив - Левски София А Група 31.10.2013 15 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски София А Група 31.10.2013 15 кръг

Мнениеот stioks » 31 окт 2013 19:44

blue avalanche написа:Чак пък "по-добре"...Кое му е "по-добре"-то?Че НИЕ вкарахме вълка в кошарата???БЕЗ вие да сте направили нещо,кой знае какво?
А,докато бяхте с 11 човека,да не би да играхте "барселонката"?

Така както си тръгнал ще излезе, че Левски сами са играли на терена :mrgreen: Сами си вкарвате голове, сами си играете...

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 31 окт 2013 19:47

За мен дузпа имаше...както и да е пичове.Успех в първенството.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 окт 2013 19:48

blue avalanche написа:?
А,докато бяхте с 11 човека,да не би да играхте "барселонката"?

:lol: А вие ,като бяхте през цялото време 11 ,да не би да играхте нещо /Барселонка,Мадридка и т.н./? Извадихте късмет. По средата на второто полувреме ви изпуснахме,въпреки ,че играхме с 10 човека.Иначе сами се бихме.Равен мач беше най-справедливо,с оглед на показаното от двата отбора.Няма кой знае какво основания да се реве от съдията.Нищо фрапиращо,в сравнение с предишни мачове ,играни между Локо ПД и Левски.
За дузпата - от повторенията не става много ясно,по-скоро има.Друг е въпроса,че Вальо,който играе защитник от години,скача за топката със затворени очи.Да не говорим,че Данчо Тъча го покриваше и можеше да избие тази топка.За третия гол пък нямам думи...Прибавям и "традиционните" смени в края на мача ,особено тази на Здравко,в 92-ра минута,все едно че пазим резултат.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2013 20:10

Успех на Локо Пд в шампионата. Сори, но играхте слабо в този мач. Вината си е у вас. Твърде леко нашите излизаха на позиция-за сравнение в предния мач ЦСКА имаха само едно такова от случаен карамбол. Изводите си правете вие.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 31 окт 2013 20:10

Не ми се спори повече,такава дузпа срещу Левски или ЦСКА едва ли ще видим в сегашния си живот,както и да е.Друго е по-важното , а именно това , че и двата отбора играха друг спорт-верно яд ме е ,че загубихме от по-левашки отбор от нас.Вратарски гол,Вальо не може да избие топка която и 9годишно дете би се справило с лекота,за 3тия направо нямам думи някак си примиренчески признаваме несъществуваща дузпа-май така е трябвало да свърши мача-винаги съм бил против тези които все са мнителни,но сега този мач мирише отвсякъде.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 31 окт 2013 20:18

sin4ec написа:Успех на Локо Пд в шампионата. Сори, но играхте слабо в този мач. Вината си е у вас. Твърде леко нашите излизаха на позиция-за сравнение в предния мач ЦСКА имаха само едно такова от случаен карамбол. Изводите си правете вие.

с човек по-малко бяхме все пак, без двама централни защитници ;) Имайте го предвид това.

Относно дузпата, нещата са следните:
Съдия е в правото си да свири дузпа, но защо въобще дава картон?
Първо, Вальо играе без умисъл и второ зад него има човек, който покрива вратата? В случая даже и жълт картон е пресилено според мен.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 окт 2013 20:24

stioks написа:
sin4ec написа:Успех на Локо Пд в шампионата. Сори, но играхте слабо в този мач. Вината си е у вас. Твърде леко нашите излизаха на позиция-за сравнение в предния мач ЦСКА имаха само едно такова от случаен карамбол. Изводите си правете вие.

с човек по-малко бяхме все пак, без двама централни защитници ;) Имайте го предвид това.

Относно дузпата, нещата са следните:
Съдия е в правото си да свири дузпа, но защо въобще дава картон?
Първо, Вальо играе без умисъл и второ зад него има човек, който покрива вратата? В случая даже и жълт картон е пресилено според мен.

Както си тръгнал,още малко и ще питаш защо е дал дузпа???
Игра с ръка в нак.поле е дузпа и картон и НЯМА НИКАКВО значение дали е до голлинията,дали е в дясното кише на нак.поле и дали има още 10 човека на голлинията. ;)
А за това,че "Вальо" играе без умисъл-да не го видяхте в "кристалната топка"?Или съдията трябва да чете мисли?
Ако положението беше "обратно" пак така ли щеше да мислиш?

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 31 окт 2013 20:29

IvanGit написа:Не ми се спори повече,такава дузпа срещу Левски или ЦСКА едва ли ще видим в сегашния си живот,както и да е.Друго е по-важното , а именно това , че и двата отбора играха друг спорт-верно яд ме е ,че загубихме от по-левашки отбор от нас.Вратарски гол,Вальо не може да избие топка която и 9годишно дете би се справило с лекота,за 3тия направо нямам думи някак си примиренчески признаваме несъществуваща дузпа-май така е трябвало да свърши мача-винаги съм бил против тези които все са мнителни,но сега този мач мирише отвсякъде.

Миришеше защото загубихте. Защо не се осъмнихте във феърплея на първия мач на Герена, който спечелихте. Нали се сещаш, че тогава коефициента за 2-ка е бил доооста по-голям, от този на мача днес. Писна ми след всеки мач в България, феновете на загубилия отбор винаги да се оправдават с тото, съдията , а в най-честите случаи и с тотото и със съдията. Толкова ли не останаха истински мъже в тая забутана държава, бе. Какъв е тоя дефицит на топки (ама не футболни)? Толкова ли е трудно да излезеш с чест поне веднъж, да приемеш с достойнство поне една загуба. Да припомням ли миналата година на Герена как пак оревахте орталъка че гола ни бил от "5 метрова засада", когато имаше проблем с тв правата и мачовете не се предавах по никоя телевизия. И после от нашия клуб трябваше да вадят запис да се види от цяла България как не само нашия футболист беше покрит, но и стартираше преди централната линия на терена, което няма как да е засада, освен по правилата на изкуфелия дъртак Зума. Нещо обаче не си спомням после да имаше извинения от ваша страна. Мълчание и затишие до следващия път, когато при евентуална загуба отново конспирацията ще бъде посочена за виновник.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 31 окт 2013 20:31

Popokatepetal написа:
IvanGit написа:Не ми се спори повече,такава дузпа срещу Левски или ЦСКА едва ли ще видим в сегашния си живот,както и да е.Друго е по-важното , а именно това , че и двата отбора играха друг спорт-верно яд ме е ,че загубихме от по-левашки отбор от нас.Вратарски гол,Вальо не може да избие топка която и 9годишно дете би се справило с лекота,за 3тия направо нямам думи някак си примиренчески признаваме несъществуваща дузпа-май така е трябвало да свърши мача-винаги съм бил против тези които все са мнителни,но сега този мач мирише отвсякъде.

Миришеше защото загубихте. Защо не се осъмнихте във феърплея на първия мач на Герена, който спечелихте. Нали се сещаш, че тогава коефициента за 2-ка е бил доооста по-голям, от този на мача днес. Писна ми след всеки мач в България, феновете на загубилия отбор винаги да се оправдават с тото, съдията , а в най-честите случаи и с тотото и със съдията. Толкова ли не останаха истински мъже в тая забутана държава, бе. Какъв е тоя дефицит на топки (ама не футболни)? Толкова ли е трудно да излезеш с чест поне веднъж, да приемеш с достойнство поне една загуба. Да припомням ли миналата година на Герена как пак оревахте орталъка че гола ни бил от "5 метрова засада", когато имаше проблем с тв правата и мачовете не се предавах по никоя телевизия. И после от нашия клуб трябваше да вадят запис да се види от цяла България как не само нашия футболист беше покрит, но и стартираше преди централната линия на терена, което няма как да е засада, освен по правилата на изкуфелия дъртак Зума. Нещо обаче не си спомням после да имаше извинения от ваша страна. Мълчание и затишие до следващия път, когато при евентуална загуба отново конспирацията ще бъде посочена за виновник.

Абсолютно точно. Но нали все Левски трябва да е крив... Като трън в очите сме за всички :)
CHELSEA

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 31 окт 2013 20:31

Пак хванах двойката в тази пародия.Дуспа с червен картон тази година е класика в подобни мачове.Можете да направите статистика за мачовете до този момент .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Локо Пловдив”