Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Мнениеот plovdivram » 21 дек 2011 11:28

Пловдив1926 написа:Не им е невидим проекта бе, имат цяло 3д от второкурсник :mrgreen: Вземи тоя стадион за 20 милиона с проект за 500лв.

Изображение

Хубава картинка, но дори и на пръв поглед поставя бая въпроси, за решенията, които представя... може би това е една от причините, поради, които не се представя официално това нещо!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 21 дек 2011 12:32

"Вие поне "стадиона от НИШ" да им бяхте показали на хората... странно, но той много прилича на вашия!!!"
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=86031257
http://www.youtube.com/watch?v=Iw-hGD47ySs
Няма нужда да споря с хора,които просто не са запознати.Аз си мълча за история,защото признавам не съм се постарал така както ти си го направил.
Не ми се спори.Всеки си прави изводи.Със здраве.
Весели празници.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 дек 2011 13:16

sky1
"Вие поне "стадиона от НИШ" да им бяхте показали на хората... странно, но той много прилича на вашия!!!"
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=86031257
http://www.youtube.com/watch?v=Iw-hGD47ySs
Няма нужда да споря с хора,които просто не са запознати.Аз си мълча за история,защото признавам не съм се постарал така както ти си го направил.
Не ми се спори.Всеки си прави изводи.Със здраве.
Весели празници.

:mrgreen: Ами ТИ като говориш за неща, за които си запознат и дори твърдиш, че си виждал с очите си защо говориш с недомлъвки, а не кажеш или направо покажеш как стоят нещата?! Ето това ти говоря от началото на нашия "стар" спор, ама ти нещо все по "тъча" бягаш :mrgreen: и се правиш на неразбрал... и не само това, ами на всичко отгоре ме изкарваш някакъв малоумник 'дето незнае какво приказва :mrgreen: ... Нищо!!! Свикнал съм ви на "номерата"!!! :mrgreen:
А колкото до "стадиона в Ниш", не случайно съм го сожил в кавички... това е така, защото ти показваше някакви макети, в които дори си имал лично участие и това и само това е повода да го спомена в предният си пост!!! Сигурен съм, че и това си разбрал, 'ма айде... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 дек 2011 14:12

Най-много съжалявам, че през всичките тези години локомотивците бяхме пасивни срещу заливащата ни жълта пропаганда.
Уж за добро сме го правили - да си гледаме само в нашия двор, НО сега разбираме, колко не сме били прави.
Всеки жълтур има по няколко ника във всеки форум...действат организирано и целта им е една - заливане на обществото с жълта пропаганда.
Организацията им не е от вчера! Тази паплач е нашарила целия град и залива де що има форум с техните идиотизми.
Апелирам за повече активност от страна на локомотивците...без желание и малко усилия от наша страна няма да стане де!
Жълтата помия е толкова много навсякъде, че човек почва да повръща само от миризмата й.
Изображение

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 21 дек 2011 14:17

Има един отвратителен елемент във воденето на дебат с привържениците на Ботев Пловдив, който мога без скрупули да го определя като тяхна характерна черта.
А именно : без значение каква е тематиката "спорът" или "разговорът" нарочно се води изключително неконструктивно. Целта е : Пръскат се плюнки нямащи нищо общо с темата само и само да се очерни "противника", в случая ние. И се въртят и усукват като чалгаджийка на пилон до последно. И най-накрая изчезват със носещия накакво благородно послание израз "Няма смисъл да споря"...
Най-гнусното е, че воля и смелост за това низко държание им дава анонимността. Хора без лице, без име, без позиция.
На един от видните тук техни потребители, който си позволи в една друга тема да принизи една наша проява, изтъквайки се като много компетентен по въпроса, както и като виден представител на еди какво си му писах. Писах му да се видим, да поговрим, да каже кое точно не е еди как си, да си изясним позициите като големи хора, и че смисъл от напразни обиди и плюене няма. Отговор не получих. Втора покана да изкаже ако иска писмено (но нагледно) защо ние не сме прави, а той е...пак няма отговор.
Докога бе, другари канари ?
Докога публичното анонимно оплюване и криенето по всякави начини ще ви е основен смисъл в живрукането ?
Смешно е ! Не знам Господ какво вижда :mrgreen: ама всеки човек с глава на раменете вижда и му е смешно !
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 дек 2011 23:02

Muscarin написа:
HoldenCaulfield написа:Има един отвратителен елемент във воденето на дебат с привържениците на Ботев Пловдив, който мога без скрупули да го определя като тяхна характерна черта.
А именно : без значение каква е тематиката "спорът" или "разговорът" нарочно се води изключително неконструктивно. Целта е : Пръскат се плюнки нямащи нищо общо с темата само и само да се очерни "противника", в случая ние. И се въртят и усукват като чалгаджийка на пилон до последно. И най-накрая изчезват със носещия накакво благородно послание израз "Няма смисъл да споря"...
Най-гнусното е, че воля и смелост за това низко държание им дава анонимността. Хора без лице, без име, без позиция.
На един от видните тук техни потребители, който си позволи в една друга тема да принизи една наша проява, изтъквайки се като много компетентен по въпроса, както и като виден представител на еди какво си му писах. Писах му да се видим, да поговрим, да каже кое точно не е еди как си, да си изясним позициите като големи хора, и че смисъл от напразни обиди и плюене няма. Отговор не получих. Втора покана да изкаже ако иска писмено (но нагледно) защо ние не сме прави, а той е...пак няма отговор.
Докога бе, другари канари ?
Докога публичното анонимно оплюване и криенето по всякави начини ще ви е основен смисъл в живрукането ?
Смешно е ! Не знам Господ какво вижда :mrgreen: ама всеки човек с глава на раменете вижда и му е смешно !

Ако искаш пиши на мен!

:lol: Сигурен ли си,че си подготвен ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 дек 2011 23:04

Е ок, не съм.Знам , че истината боли.Друго си е да си модератор.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 дек 2011 23:11

Muscarin написа:Е ок не съм.Знам , че истината боли.Друго си е да си модератор.

:lol: Виж,май не ме разбра.Готов ли си за дебат по темата ? Навит ли си,да седнеш на една маса с Holden Caulfield и да кажеш кое е вярно,кое не е,да донесеш снимки,документи и да се получи наистина нещо по-различно,от анонимното плюене във форума ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 дек 2011 09:20

Много ясно, че не е готов, както и никой от тях. Капацитетът на възможностите им свършва точно преди това - преди началото на думи и действия по същество. Иначе до онзи момент са много активни, действат на прибежки, като партизани около мандра преди 1944 година.
Всъщност, това не бива да ни изненадва - това просто им е таванът.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 22 дек 2011 09:28

Драги приятели локомотивци дойдоха ви в повече емоциите последните дни.

Декларацията както и да е, вие си знаете какви позиции да заемата и кога!

Не мога да разбера злобата, която се изсипа върху Ботев(също така не разбирам и прекомерната злоба и от нас, към вас).

Простотията е взела връх и двете страни се замервате с лайна само и само да не остане някой по назада, а като чета повечето неща са си откровенни лъжи и измислиции.

Най - ми е смешно, че сме "селяни" и "с властт".Последните 20 години сме на дъното, а преди 89 девета всички са ведомствени отбори и за мен предния строй повече ни е навредил, като се почне от влизането на чорбарите мръсни в "А" група за сметка на нас, които сме се класирали и се стигне до това, че отново гнусните чорбари са фаворизирани и стават 20 -тина пъти шампион, за което време и другите отбори сме имали силни моменти, но не сме били подбутвани.

А това за селяните, как не ви е срам да ги бълвате тези лъжи не знам.За пример на улицата, която живея в Пловдив има 3-ма възрстни локомотивеца.Единият е готин, спираме се говорим си за футбол, за Ботев, за Локото, майтапим се добронамерено и така.Другите двама са селяни по месторождение и по душа, едвам говорят и само мучат насреща.Изглеждат потресаващо и нямат нищо общо с култура, градски навици и прочие.

Но никога няма да ви нарека селяни, защото имам приятели локомотивци и то едни от най-добрите ми такива,защото знам че релано не е така и това че съм виждал и познавам не до там възпитани и образовани хора, които да симпатизират на Локото, не прави цялата ви публика селска.Не слагайте жълтите или черно-белите очила, не давайте на съгражданите си определения, защото това, че Пловдив се напълни със селяни и цигани е общ проблем.

Върни се в “Локо Пловдив”