Besso е новият символ на черно-белите фенове!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Besso е новият символ на черно-белите фенове!

Мнениеот fire » 20 яну 2012 15:48

Да си призная,и на мен "малкия"не ми допада нещо?!
Знам,че е "детския вариант",но далеч по-сериозно биха изглеждали нещата без такъв!
Война е символ и той трябва да е такъв за всички възрасти! Ако мога да дам мнението си за или против,твърдо бих отхвърлил "малкия"!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 20 яну 2012 15:58

Супер. Страхотно се е получило. Успех на кампанията 8-)
[offtopic]Жълтите мишки да не надничат тук ,а да си коментират мега трансфера на мангала от Лом :lol:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 яну 2012 15:59

Какво общо има един воин с Локомотив Пловдив. Айде с ЦСКА може да има, ама с Локо ПД????
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 20 яну 2012 16:04

favaca8888 написа:Абе кво става със смърфиета ?

Тоест вече не сте смърфове , а кво е тва ?! ВОЙНИ ! ВОЙНИЦИ ! ТАМПЛИЕРИ ! ВИКИНГИ може би ! Хм направо Ви се чудя на акъла??

"Смърфовете" не е измислено от нас, а просто е едно изкуствено наложено наречие на клуба ни от някои журналисти в града ни,а после и извън него!
"Смърфовете" НИКОГА не е имало нищо общо с феновете на черно-белия клуб нито със самия клуб,въпреки,че един бивш ръководител на клуба ни дори направи такава кукла,която излизаше на пистата на 2-3 мача! Няма лошо,но въпросния "БЕСО"е изцяло наше дело и занапред ще е един от символите на черно-бялата общност!
По твойта логика символа на жълтите мисири трябва да е папагал!?
ТУК НЕЩАТА СА ДОСТАТЪЧНО АРГУМЕНТИРАНИ И ВСЕКИ,КОЙТО Е ПРОЧЕЛ МАТЕРИАЛА В "lportala.net"не би стигал до подобни въпроси!
Последна промяна от fire на 20 яну 2012 16:26, променено общо 3 пъти.

sankt pauli
Контакти:

Мнениеот sankt pauli » 20 яну 2012 16:07

Супер е. Не че съм естет, ама щита можеше да е по-малко червен. Както и да е. И така е много готин.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2012 16:26

Пловдив1926 написа:Анимирания войн е дело на големия илюстратор Димитър Попов и е основно предназначен за най-малките ни фенове. За това има и такава анимационна визия. Вече сме в контакти с най-голямата българска фирма за производство на детски играчки, с която се надявам скоро да пуснем серия на война Бесо за най-малките :) Освен това ще направим много артикули за децата, за които за съжаление до този момент нямаме много неща :) Предвиждаме и да направим нов маскот, както и още много уникални неща.

Най-готиното на това анимирано човече е, че е исторически точно и свързано по много естествен начин с древната история на Пловдив!

А девизът НЕПОДВЛАСТНИ НИКОМУ, НИКОГА! сякаш не е мислен преди хиляди години, а вчера!

А, това вече е съвсем друго и още една интересна идея. Още нещо-на мен ми прилича повече на викинг или на римски легионер, мечът би трябвало да е по-солиден, а не като катана, но това са дребни подробности.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 яну 2012 16:35

Меч, шлем, ризница - всичко е автентично, както е било на времето! Не случайно г-н Детев е в екипа ни!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 20 яну 2012 16:39

Хубава идея имаше нужда от повече символика!
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 яну 2012 16:40

Мечът е ТИПИЧНАТА за траките и най-вече бесите РОМФЕЯ!!! Има ПРАВИ и ИЗКРИВЕНИ ромфеи!!! В нашият случай е изкривена!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”