Чухме обещанията, време е за действия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Re: Чухме обещанията, време е за действия!

Мнениеот optimista » 06 дек 2011 15:46

child in time написа:
optimista написа:В първите си мачове за тези два турнира "Локомотив" Пловдив посреща отборите на "Лудогорец" и на "Левски" в дерби за Купата на България.
Това си е заяждане пак, как може, като започнах да че декларацията си казах супер изразяват се като пловдивчани а те пак да се заядат лекинко. Поне за базите не се базикайте!

14 часа е бе пич как можа да се наквасиш още по обяд!?! Къде видя заяждане точно в тази тема? :o

в изречението в първите си мачове за тези два турнира Пловдив посреща Лудогорец и Левски а не Локомотив а на заядливкото с правописните грешки бързо пиша и най вече на латинеца тук ми е по трудно, и няма да обидя никой както някои други направиха

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 дек 2011 15:54

optimista написа:в изречението в първите си мачове за тези два турнира Пловдив посреща Лудогорец и Левски а не Локомотив а на заядливкото с правописните грешки бързо пиша и най вече на латинеца тук ми е по трудно, и няма да обидя никой както някои други направиха

След около четири месеца започва вторият полусезон от футболното първенство на България и се подновяват срещите за футболната купа на България. В първите си мачове за тези два турнира "Локомотив" Пловдив посреща отборите на "Лудогорец" и на "Левски" в дерби за Купата на България.

Купа на страната: Локо ПД - Левски
Първенство - 16 кръг: Локо ПД - Лудогорец.

Все пак текстът съм го писал аз.

Приятен ден!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 06 дек 2011 16:03

Тия папагали такива комплекси ги тресат, че всеки студент по психология би умрял от густо да си ги има като опитни канарчета, хихи. Преди жребия за купата им попрочетох миризливия форум... Уж дербито им било с Левски, а на 75% от тях подписите и мненията свързани с Любимеца на пловдивчани???
По темата. Дано мачовете са през уикенда, защото съм сигурен, че дотогава няма да имаме осветление.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 06 дек 2011 16:04

и пак отнякъде изкача някой от 'забравените' и пак едни и същи болни разсъждения......не знам да се шегувам ли, да съм съпричастен с мъката на разни леваци ли....верно незнам

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 дек 2011 16:07

Какво му обяснявате на тоя неградския, те са толкова комплексирани от големия Локомотив, че ни виждат на всякъде. Ако се спъне на улицата и си обели носа, ще сме го спънали ние пак :mrgreen: "Ама нали ги знаеш глупаците" както казва един техен известен пастир.Вместо да си гледат отборчето, че пак ги пуснаха да пасът стадиони за 20 милиона и строежи, които се забавяли заради мегадербито им с Лудогорец те седнали да мислят за нашето осветление и да ни редактират декларациите. Бездарна работа.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 06 дек 2011 16:24

Irish stout написа:
optimista написа:в изречението в първите си мачове за тези два турнира Пловдив посреща Лудогорец и Левски а не Локомотив а на заядливкото с правописните грешки бързо пиша и най вече на латинеца тук ми е по трудно, и няма да обидя никой както някои други направиха

След около четири месеца започва вторият полусезон от футболното първенство на България и се подновяват срещите за футболната купа на България. В първите си мачове за тези два турнира "Локомотив" Пловдив посреща отборите на "Лудогорец" и на "Левски" в дерби за Купата на България.

Приятен ден!

не ви знам програмта моя грешка сори, ама тва е от "комплекса ми"

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 06 дек 2011 16:25

Не знам защо, но имам усещането, че всеки се старае да си покаже новия стадион (или ремонта) в домакинство срещу Левски. Предвид успехите на миньоро, Берое и Лудогорец защо и вие да нямате късмета? Успех!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 дек 2011 16:32

optimista написа:
Irish stout написа:

Приятен ден!

не ви знам програмта моя грешка сори, ама тва е от "комплекса ми"

Сигурен съм, че е така. Незнанието не оневинява.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 06 дек 2011 16:38

Искаме действия, господа от общината. Иначе ще усетие всенародния гняв :idea:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 дек 2011 16:42

Gonzi_407 написа:Не знам защо, но имам усещането, че всеки се старае да си покаже новия стадион (или ремонта) в домакинство срещу Левски. Предвид успехите на миньоро, Берое и Лудогорец защо и вие да нямате късмета? Успех!

И срещу ЦСКА би било прекрасно представяне. Само да не е домакинство на Калиакра, Светкавица или Видима :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”