Краси Димитров

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Краси Димитров

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 окт 2011 19:40

Jobs написа:За мен,това че някой е минал през ЦСКА или Левски,не винаги е признак за качество.Мъри и Наско,да си гледат Левски.Ние не сме Левски.На Радуканов,не знам какво толкова му харесвате?Ако бяхме играли в София миналата есен,така както играхме с Левски,едва ли щяха да паднем.Борисов имаше проблеми с Дучето.Трябваше да успокои публиката.Пусна им билети за по 1 лв,а добряка и верен приятел Коко помогна за резултата.Аз поне така видях нещата тогава.После мача в Пловдив потвърди,това което видях.Със Стяуа видях безумни неща.Цял мач топката се центрираше към Делев.Защитата беше пълен хаос.Най-зле беше някакво сърбе,протеже на Милен.Но щом като е толкова добър,дано стане треньор на Локомотив.Аз стигнах до убеждение,че трябва да търсим решение сред нашите хора.

Май темата вече се изчерпа.Модератора ако може да я прати в кошчето за боклук.Май още от самото начало нямаше кой знае каква стойност?

Не мисля,че темата е изчерпана. Освен това,моето мнение съвпада с твоето.Още преди време,бях писал,че в Локомотив ПД трябва да работят локомотивци.Майната му на титли,купи и евротурнири.Искам,като си тръгвам от стадиона/без значение дали сме били или паднали/,да знам,че тези които играят за нас,са дали всичко от себе си.А не....аре да не казвам... :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 23 окт 2011 20:46

Краси Димитров е добър вариант и според мен

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 окт 2011 21:00

Ако Коко не промени политиката която следва,от продажба на играчи до странни мачове,който и да е треньора, нищо няма да направи.Справка:последните 2 години :(
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 23 окт 2011 22:23

Това ,че трябва да работят само локомотивци е много огроничаващо ,трябва да са способни хора с характер и всеотдайност.Същото важи и за собственика ,той ако не е читав ,забравете.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

deladog

Мнениеот deladog » 23 окт 2011 22:59

kubik написа:Ако Коко не промени политиката която следва,от продажба на играчи до странни мачове,който и да е треньора, нищо няма да направи.Справка:последните 2 години :(

Я кажи как по-точно я виждаш промяната на тази Кокова политика на странни мачове? Да се покае, да се пречисти и да стане нов човек?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 24 окт 2011 00:16

Пичове,
не разбрахте ли, че в БГ проблемите на отборите не се решават със смени на треньора бе майна?! Едва ли има друго първеснтво, в което толкова много треньори да се сменят на сезон... Чудно ми е дали някой им води статистика на тези неща, но ако има такава то може би само ще потвърди думите ми... И в крайна сметка - какво?!! Ами - какво?!! Ами - ТОЧНО НИЩО!!! Кажете ми защо беше сменен Неделчо точно след един от най-слините мачове, които изиграхме миналата година, отбора се движеше чудесно в класирането и играеше, така че се харесваше на хората и те ходеха с кеф на стадиона... Айде сега ми кажете не намирате ли нещо сходно и със ситуацията при Радуканов и ЦСКА - отборът им играе футбол, който е ОК за БГ "стандартите", харесва се на феновете им, движи се добре в класирането и изведнъж... Радуканов -OUT... И ако при ЦСКА все ще се оправшт някак... то при нас не ви ли омръзна бе майна?!! Всяка година - отбора върви-не върви, се почват смените и след това слушаме едни и същи оправдания от сорта на - "Този или онзи треньор бе грешка, а пък другият не си бил правил той подготовката, ама другият сезон ще видите какво ще направим"!!! В крайна сметка правим всеки път точно по един /точно - по един/ силен полусезон, който е за сметка на другия и все "за малко" нещо не ни стига...

И нека не се заблуждаваме!!! Това нещо не е само при нас... Това нещо определя жалкото "съществуване" на цялата ни "А" група и първенство... в "Б" група не е по-различно... там има група от отбори, които играят на онази "игра" с мераклиите за "А" група, 'дето ако не им "шариш", ще те "нашарят" и в прекия и преносния смисъл... и ред, ред други...

Така че ... пичове... със смени на треньорите нищо няма да се промени... Искат се ГЕНЕРАЛНИ промени... Искат се ГЕНЕРАЛНИ ПРОМЕНИ В ЦЯЛАТА СИСТЕМА И НАЧИНА ПО КОЙТО Е ОРГАНИЗИРАН СПОРТА НИ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2011 09:09

Владо, т.нар ултраси на ЦСКА са на заплата при ръководството си много преди титан, в момента същото продължава. Правят се някакви нови организациики, защото левскарите им събраха знамената и им разформироваха де що има "ултрас" групи, сайтчета и приказки - иначе си продължават по старому, хората са същите - на хранилка при клуба. И се видя, че някой като надигне сериозен глас идва цимбика и раздава шамари и те пак се навеждат. За това не ще уволнят Радоканов, ами и Наско Сираков и Елин Топузаков като дует може да им сложат за мениджър и треньор и няма кой да ги барне, защото спират паричките. Жълтите бяха така при Христолов и за това седя той 10 години, щото нямаше някой, който да не взима парички от него и да може да си отстоява позицията. Последната година-две му свършиха парите за хранилка на студиото и обитателите му и както виждаш си замина. Същото беше положението преди при Левски, но те поне си промениха чисто фенски доста неща и си дърпат напред без да са обвързани много сериозно с клуба си в момента.

При нас това нещо го няма - знаеш, че никой от групите не е на заплата при Коко, не разпределяме парички за светещи жилетки, не ни се плаща нито процент от билетите, нито пари на ръка за да подкрепяме отбора си. Ние се гордеем с това, защото това е нашата независимост. Никой не се заблуждава, на всички им е пределно ясно, че ако си мислим така 4-5-6 години да я караме 5-8 място и всяка година някаква борба, която да се окаже неуспешна ще сме колкото жълтите в мача им за купата онзи ден всеки мач и лека полека ще се превърнем в подобие на Славия или Локо София. Това обаче няма кой да го допусне, само това искам да ти кажа.

Ако не се беше отказал от един друг форум щеше да прочетеш какво точно ще се пита Коко кога как и от кой. Всички тези неща, които са ни проблем ще му бъдат казани. После вече ще видим каква е реакцията. Ако е адекватна, ако се види сериозна, а не козметична промяна в КЛУБА към по-добро - ОК. Ако няма такова нещо - ще си търсим нов собственик и така. Никой не го е страх, никой няма намерение да се навежда.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 24 окт 2011 09:58

Пловдив1926,
невиждам защо изобщо намесваш ултрасите като страна по това, което се случва със спорта и футбола ни като цяло и изобщо това, което имах предвид?!! Къде изобщо отиде не ми е ясно?!! Говорим за СРЕДАТА, в която се развива спорта ни... или по друг начин казано УСЛОВИЯТА и "ПРАВИЛАТА"!!! Там е проблема, а не "кой-къде бил на заплата"?!!

Иначе... това, което го говориш, за разговора с Коко и доколко той приема нещата сериозно, когато говори с нас... нека аз си има друго мнение /поне - към момента/, защото този разговор вече веднъж е воден и проблемите си му бяха казани директно очи-в-очи... и сега не ми казвай, че на този разговор не са присъствали достатъчно сериозни хора, за да не ти ги изброя поименно и да се убедиш... И забележи... този разговор се проведе още в началото /3-4 кръг/ на миналото първенство!!! Резултата - 0 /нулев/... Е!!! Дано този път Коко е променил отношението си към тези разговори от предния път и сега повече се вслуша в "гласът на феновете" и... дано наистина той и ние феновете сме на една страна както сам твърди и този път нещата са различни... но 'що ли си мисля, че ако няма ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА при СРЕДАТА и УСЛОВИЯТА, в които се разлага спорта ни то този "глас на феновете" ще си остане "глас в пустиня", защото дори и Коко да има желание за положително развитие то... определено така стоят нещата сега в БГ, че това е много трудно... Точно и затова винаги съм казвал, че ако иска да ни радва с положителни неща, то е по-добре да преосмисли приоритетите си!!!
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 окт 2011 10:32

Реалността е такава, че който и да стане собственик на клуба след Коко не може да бърка в меда, без да се изцапа.
Или ще влезне в руслото, в което вървят всички отбори, или няма място в А гр.
Та с вълците трябва да си вълк иначе ще те разкъсат.Среща с Коко трябва да има и да му се казва всичко в очите, щото ако няма такива срещи излиза така, че и на феновете не им пука какво се случва в клуба.Ако ние-феновете не изразяваме гласност по наболелите неща, считайте че положнието още повече ще се стъжни.Загуби ли се респекта на ръководството към феновете удряме дъното.

Промяната няма да дойде със зимния сняг :!:
Има два варианта да се оправи футболът ни - или с национално обединение на феновете и действия като тези в с. Катуница срещу плужеците в БФС или държавата се заема както стана в Италия и Турция.

Други варианти - няма!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2011 10:51

Какво национално обединение те гони пък теб. Кви са тия футболни обединения?! Трябва гражданско общество, не агитки, които да се обявяват за лумпени и да им се умаловажава стореното. Ще чакам аз на някви боклуци в живота като жълтите да ми решават проблемите на държават и футбола, ти луд ли си?

Че те половината им лидери включително и тарторите с мегафоните и водещите с микрофоните прибирани за дрога, последния случей от миналата седмица ти ще се обединявашш с тия хора :idea: :?:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”