Jobs написа:За мен,това че някой е минал през ЦСКА или Левски,не винаги е признак за качество.Мъри и Наско,да си гледат Левски.Ние не сме Левски.На Радуканов,не знам какво толкова му харесвате?Ако бяхме играли в София миналата есен,така както играхме с Левски,едва ли щяха да паднем.Борисов имаше проблеми с Дучето.Трябваше да успокои публиката.Пусна им билети за по 1 лв,а добряка и верен приятел Коко помогна за резултата.Аз поне така видях нещата тогава.После мача в Пловдив потвърди,това което видях.Със Стяуа видях безумни неща.Цял мач топката се центрираше към Делев.Защитата беше пълен хаос.Най-зле беше някакво сърбе,протеже на Милен.Но щом като е толкова добър,дано стане треньор на Локомотив.Аз стигнах до убеждение,че трябва да търсим решение сред нашите хора.
Май темата вече се изчерпа.Модератора ако може да я прати в кошчето за боклук.Май още от самото начало нямаше кой знае каква стойност?
Не мисля,че темата е изчерпана. Освен това,моето мнение съвпада с твоето.Още преди време,бях писал,че в Локомотив ПД трябва да работят локомотивци.Майната му на титли,купи и евротурнири.Искам,като си тръгвам от стадиона/без значение дали сме били или паднали/,да знам,че тези които играят за нас,са дали всичко от себе си.А не....аре да не казвам...