Контрола - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Контрола - мнения и прогнози

Мнениеот child in time » 06 окт 2011 15:55

Parmalat написа::lol: 1-5 от срам са изкарали отбора ви,а Ботев направи 1-1 с Любимец.Вярно че не сте с футболистите от първия отбор с изключение на няколко.За новия Сърбин Раич видях че е вкарал за 40 мача 1 гол за предишните си отбори.Да се чуди човек защо ви е този "нападател"?Все пак това е контрола,но резултата е убийствен.Прилича ми на онази контрола на ЦСКА с някакви къпърци от втора дивизия когато паднаха 1-4 в София.:roll:

Успех срещу Звезда.:)

Хахахахаааа аман от комплексари! Малко нещо да кривне Локомотив и "великите" фенове изкачат от дупката! :roll: :roll: :roll:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 06 окт 2011 15:56

Пловдив1926 написа: ... 20 километра, за всички футболисти, взели участие в мача с Любимец.

Това ми хареса. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2011 15:59

goalkeeper написа:
Пловдив1926 написа: ... 20 километра, за всички футболисти, взели участие в мача с Любимец.

Това ми хареса. :lol:

Малко им е. Да ги глоби по 1 заплата. Не може така майна, знаят, че имат мач със Звезда и решиха, че са се качили на Банско за да си почиват и да шляпат в басейна. Верно, хубав е комплекса ама това е лагер, а не спа уикенд за 22ма! Прав е Коко, не може да се отнасят така несериозно, не 20 а 200км трябва да бягат.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2011 16:01

Президентът на Локомотив Пловдив Коко Динев обясни, че той самият е наредил на отбора си да напусне терена в контролата срещу Любимец, която до 65-а минута бе при резултат 5:1 в полза на втородивизионния отбор. Босът на „смърфовете“ обясни, че играта на футболистите го е обидила много и не е допустимо да се играе така с фланелката на Локомотив.

„Извадихме отбора, защото подходиха много несериозно. Това е фланелката на Локомотив и аз съм тук, страшно много ме обиди играта на футболистите, затова извадих отбора и сега ще имаме тежка тренировка“, заяви Динев. „Не мога да си го обясня, не знам защо подходиха несериозно, сигурно си мислеха, че са на тренировка, все пак да играят по този начин е обидно за мен и за Локомотив, все пак тази фланелка има някаква стойност.“

„За мен всеки един мач трябва да се подхожда сериозно и да не си мислят, че са на тренировка. Това е несериозно отношение към всички хора в клуба имат трудови договора, за това им се заплаща. При положение, че се представяш по този начин на работното си място, трябва да има промени.“

Относно възможна треньорска смяна, Динев коментира: „Сега ще мисля тепърва, ще се съберем ръководството да мислим. В момента съм афектиран, не съм мислил за треньорска смяна и затова не мога да ви отговоря в момента. Просто трябва да помисля над нещата.“

„Не знам, какво ще се случи, от това, което видях още съм афектиран. Нито един не тичаше и не се движеше, все едно не бяхме на мач.“

По повод възможните спекулации за уговаряне на мача с цел печалба от букмейкъри, Динев сподели: „Като е прекратен мача, мисля, че няма мач. Поне в това не могат да ни обвинят.“
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 окт 2011 16:03

child in time написа:
Parmalat написа::lol: 1-5 от срам са изкарали отбора ви,а Ботев направи 1-1 с Любимец.Вярно че не сте с футболистите от първия отбор с изключение на няколко.За новия Сърбин Раич видях че е вкарал за 40 мача 1 гол за предишните си отбори.Да се чуди човек защо ви е този "нападател"?Все пак това е контрола,но резултата е убийствен.Прилича ми на онази контрола на ЦСКА с някакви къпърци от втора дивизия когато паднаха 1-4 в София.:roll:

Успех срещу Звезда.:)

Хахахахаааа аман от комплексари! Малко нещо да кривне Локомотив и "великите" фенове изкачат от дупката! :roll: :roll: :roll:

Локомотив са един от симпатичните ми отбори в А група,но си личи че нещо не е както трябва.И преди да се напада трябва да се помисли аджеба защо Локомотив не се развива последно време и тъпче на едно място.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Пловдив Обича Ботев
Контакти:

Мнениеот Пловдив Обича Ботев » 06 окт 2011 16:09

При всички случаи 1:5 до 49-та минута е шамар.Нищо,че е контрола.Тези от Любимец наистина се оказаха добър отбор.
Последна промяна от Пловдив Обича Ботев на 06 окт 2011 16:10, променено общо 2 пъти.
12 март 1912 г.
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 06 окт 2011 16:26

Древен и Вечен написа:О,МАЙН ГОТ!Вас ис дас?!?!

Дас ист Папагайшайсе. Ферстест ду?
Древен и Вечен написа:Уефа трябва да се заеме сериозно с въпроса черно коко.

Само остава да ни покажеш в коя къща се залага на прекратен мач? Лично къщата ще си заложа и ще прекратя някой мач, ставам милионер. Ти сигурно като разбирач вече си, а?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2011 16:29

Изгонените от евротурнирите (единствените в България) за корупция и уреждане на мачове разправят кой го били следили. Толкова комплекси, толкова злоба, чак жал да му стане на човек :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 окт 2011 16:29

Впрочем Любимец са един стойностен отбор.Доказват го с точките които печелят срещу отборите от Б група.Трансферите на Локомотив са страни обаче.Взимат се всякакви анонимници от чужбина и се очакват резултати.Селекция е дълъг процес,който изкисва време и следене на играчи.Някой от Локо гледал ли този Раич последните му мачове или на другите чужденци.Коко Динев е нормално да се ядоса тъй като всички чужденци взимат големи пари за България,а не се раздават докрай.Коко Динев не обира парите си от палмите.Вместо да се дават за чужденци нека се вложат тези пари в нова база на отбора.Пловдив е най-голямата люпилня за таланти заедно с Благоевград и тази инвестиция е наложителна.Дори и Коко Динев да си замине след време базата ще остане,но чужденците не.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2011 16:35

Естествено, че се гледани. Освен това и взимаме един от голмайсторите Илиян Йорданов :) Има вече подписан предварителен договор с него почва от зимата :idea:

Върни се в “Локо Пловдив”