Петиция!Не живем ли в България?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Петиция!Не живем ли в България?

Мнениеот slavia_forever » 21 дек 2008 00:18

В моменти, като този печелим всички! България си е НАША-НА БЪЛГАРИТЕ - ОТ СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, ВРАЦА, РУСЕ, БУРГАС И ВСЕКИ МИЛИМЕТЪР ОТ МИЛАТА НИ ТАТКОВИНА!

НИЕ ПОЗВОЛИХМЕ ДА ВДИГАТ ПАМЕТНИЦИ, НА ТУРСКИ ТЕРОРИСТИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ УБИЙЦИ, ЗАЩОТО НЕ ВДИГАМЕ ЗАЕДНО ГЛАС! АКО ВИКНЕМ В ЕДНО, ЩЕ БЪДЕМ ЧУТИ ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ!

В НЯКОИ РАЙОНИ НЕ НИ НАЗНАЧАВАТ НА НА РАБОТА, ЗАЩОТО НЕ ГОВОРИМ ТУРСКИ И НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА КОЙТО НИ КАЖАТ!

В НЯКОИ БЪЛГАРСКИ МИНИСТЕРСТВА, СЕ ГОВОРИ НА ТУРСКИ, ПРОДАВАЙКИ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ЦЕННОСТИ, НА ПРИБЛИЖЕНИ ФИРМИ И НА СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ!

Когато се надигне глас, винаги има кой да го чуе, КАКТО СЕ ПОЛАГА! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 00:23

Българските помаци и роми (онези който работят) не трябва да бъдат потурчвани,а да бъдат асимилирани в Българското общество ! Трябва да стане ясно - ние нямаме нищо против Исляма ! Имаме против Ислямизацията и масовото потурчване на Родината ни,и ограбването и от Мутри,Турци и други народи и етноси ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ :!: Пуснал съм тема,вижте я !!!
Изображение

armeeca

Мнениеот armeeca » 21 дек 2008 00:26

Blue_Lion написа:Българските помаци и роми (онези който работят) не трябва да бъдат потурчвани,а да бъдат асимилирани в Българското общество ! Трябва да стане ясно - ние нямаме нищо против Исляма ! Имаме против Ислямизацията и масовото потурчване на Родината ни,и ограбването и от Мутри,Турци и други народи и етноси ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ :!: Пуснал съм тема,вижте я !!!

Ти говори за себе си! Аз имам и против исляма! Тая религия трябва да бъде изкоренена!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 дек 2008 00:31

armeeca написа:
Blue_Lion написа:Българските помаци и роми (онези който работят) не трябва да бъдат потурчвани,а да бъдат асимилирани в Българското общество ! Трябва да стане ясно - ние нямаме нищо против Исляма ! Имаме против Ислямизацията и масовото потурчване на Родината ни,и ограбването и от Мутри,Турци и други народи и етноси ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ :!: Пуснал съм тема,вижте я !!!

Ти говори за себе си! Аз имам и против исляма! Тая религия трябва да бъде изкоренена!!!

Всеки има право да си изповядва, каквото си иска. Това не можеш да го изкорениш. Лошото е, като го натрапваш на другите! Блу е прав. Всяка дума, е казана правилно. Обикновените Българи с турски произход, трябва да осъзнаят, че са на първо място Българи, а не да им се натрапват отгоре, каква религия да изповядват и национални ценности - КЪМ ДРУГА ДЪРЖАВА!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 00:40

slavia_forever написа:
armeeca написа:

Всеки има право да си изповядва, каквото си иска. Това не можеш да го изкорениш. Лошото е, като го натрапваш на другите! Блу е прав. Всяка дума, е казана правилно. Обикновените Българи с турски произход, трябва да осъзнаят, че са на първо място Българи, а не да им се натрапват отгоре, каква религия да изповядват и национални ценности - КЪМ ДРУГА ДЪРЖАВА!

Въпрос : Какво имаш против Исляма ?

Иначе,форевър,мисля,че ако Българския Народ има поне елементарна обща култура и знае в действителност кои са Ботев,Левски,Стамболов,кога е създадена България и от кога има Български народ (много преди Христа),тогава всички ще се гордеем с Родината си ! Малко са хората,който знаят в дълбочина за дейността на въпросните Герои !
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 дек 2008 00:52

Явно в момента от горе, нямат интерес да провокират, Националното самосъзнание, при подрастващото поколение, което както обобщихме, е свързано с набиращата скорост, турцизация и ислямизация в България, която се правим, че не забелязваме, а тя набира скорост и рано или късно ще "катурне колата", ако продължаваме да си мълчим.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 21 дек 2008 00:53

Blue_Lion написа:Въпрос : Какво имаш против Исляма ?

Иначе,форевър,мисля,че ако Българския Народ има поне елементарна обща култура и знае в действителност кои са Ботев,Левски,Стамболов,кога е създадена България и от кога има Български народ (много преди Христа),тогава всички ще се гордеем с Родината си ! Малко са хората,който знаят в дълбочина за дейността на въпросните Герои !

Брато, за общата култура не съм съгласен. По мои лични наблюдения като нация в Европа сме сред челниците. Това за което говориш е познаване и уважаване на историята на народа си. В това отношение сме много назад. Най-тупото е, че има доста чужденци, които знаят много повече от нас самите за гореспоменатите ни герои.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 00:54

То целта е да нямаме такова ! Ако имахме поне малко самосъзнание и гордост и медийте ни да отразяваха безпристрастно нещата,България ще е велика !
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 21 дек 2008 12:40

Прекрасно, обаче в един демократичен строй, това става по два начина: Свободен и демократичен избор на управляващи, които да ръководят процеса на национален растеж и граждански обединения, в които с лична инициатива да се работи за постигането му. Сега има само едно гражданско недоволство, което се нагнетява изкуствено допълнително, с цел единствено да измести фокуса от некадърното управление. Развитието на България може да е дело само на българите, на православието - на православните, на българската култура - на културните българи, на града - на гражданите му и т.н. Преди да се сърдим на мюсюлманите, че си развиват исляма и на турците, че се грижат за себе си, трябва да работим за нас си. Ако държавата ни гине и децата ни се гърчат от липса на просвещение, наша работа е да го оправим. Като пречим на другите, различни от нас да го правят за тях си, ние не си помагаме. Така става по-зле за нас. Тук се наблюдават достатъчно хора, които макар и с малко развиват нещата. Слагайки в подпис лика на Левски, величяейки името му, популяризирайки мислите и грижите му за народа, носи много повече полза на българите, от насъскването им към различните. В развяване високо на своето знаме и хоругва е истината, не в поругаване на чуждите.

Англия не изби индусите. Тя разви английския език и култура и ги постави над индийските. Ако иска индиец да просперира, той учи в английско училище култура, защото носи просперитет на него и народа му. Аз лично така искам да е с българското.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 дек 2008 12:55

Народ, който не познава миналото си, няма бъдеще!!!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Локо Пловдив”