Мнениеот Туше » 21 дек 2008 11:44
В скоро време, като гледам и култ към личността ще му заформите. Той прилича малко на колективизатор, ще му отива. Не си струва да се напъвате толкова, само заради това, че минава за ваш фен.
Припомнете ми, кога БСП е побеждавала на демократични избори в Пловдив, че днес да ни управлява? Какво добро е видял Пловдив от нейното управление? Това е чисто негова заслуга.
Ремонт и строеж на пътна структура е една голяма лапаница. Започна от предходните, продължава и при него. Страшно много пари се изливат, а резултата идва бавно и нетрайно. Пловдив няма оправия с пътната инфраструктура. Един град с тепета в центъра, старинен град, голяма и разлята река по средата с 4 моста (единия в ремонт), централен парк и разкопки през 100 метра, сваля вариантите за развитие на пътната мрежа в центъра до минимум. Затова извеждането на тежко-товарните автомобили в околовръс беше правилно решение. Сега обаче, да затвориш или сложиш тапа на коя да е от 5те основни пътни артерии, обикалящи или пресичащи центъра е престъпление. Още повече, че си затворил за движение малките улички. Сто пъти по-ефикасно, бързо и евтино е да се погрижиш за регулиране на движението в мрежата. Съгласен съм, че ще става все по-трудно, предвид все по-увеличаващия се трафик. Вече няма булка без книжка и кола в тоя град! Обаче аз се сещам за само 5 светофара със секция ляв завой. За сравнение, само в ЖК Дружба, в София са най-малко толкова.
Другия вариант е да намаляш трафика на лични, леки автомобили, като развиваш градски транспорт. Знаете ли каква е ситуацията там и какви дела в буквален и юридически смисъл текат в него? Как може, за да стигнеш от К.Величков до Рокошко шосе, в Кършиака (има-няма 5 км), да ти се налага да сменяш минимум 2-3 рейса! Години наред на никого не хрумна да се пусне една обиколна автобусна линия през 15-20 минути. Вместо това пуснаха обиколен влак, да задръства още повече Мараша... Толкова стари тролейбуси няма и в Албания сигурно.
Мнението ми за управлението, негово и на предходните по тема автомобилно движение в Пловдив изразявам с една дума - ПРОВАЛ!
П.П. Мога да изреждам подобни с часове. Интересно ми е всяко друго мнение, но нямам време за дълги коментари. А от такива има смисъл. За съжаление, един спортен форум не е мястото, а удобно такова няма, няма и кой да ни чуе.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!