Локо ще си сътрудничи с Порто

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Локо ще си сътрудничи с Порто

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2011 17:28

Това, че вие не сте направили нищо, не значи, че това е поредната "изцепка". Гледай си в собствената купичка, че не си наясно въобще какво се случва в Локомотив и само пляскаш някакви дразнещо некомпетентни мнения.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 17:33

Пловдив1926 написа:Това, че вие не сте направили нищо, не значи, че това е поредната "изцепка". Гледай си в собствената купичка, че не си наясно въобще какво се случва в Локомотив и само пляскаш някакви дразнещо некомпетентни мнения.

Ми то,лятото,ей го де е...Що се отнася до "изцепки",не беше ли един от вашите,дето разправяше,че ще играете в ШЛ?
"...не си наясно въобще какво се случва в Локомотив..."
И какво,чак толкова,се случва?Бранко се захванал с ДЮШ и отишъл да гледа как Ч.море ви спука от бой?А ние ви бихме с 2-0?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2011 17:44

Доста работи се случват ама дървен философ като теб няма как да ги знае. Черно Море могат да ни "спукат от бой" само на джамини.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 17:46

Пловдив1926 написа:Доста работи се случват ама дървен философ като теб няма как да ги знае. Черно Море могат да ни "спукат от бой" само на джамини.

Ч.море ви спука от бой при юношите(с които Бранко "яко" се е захванал) с 5-1.В случай,че си пропуснал,де...

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 апр 2011 17:51

Пловдив1926

ти нали си много навътре в локото. те питам - какво пристигна днес в офиса, от кой и за колко кинти? И колко са общо вече? :?: ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2011 17:55

Не си в позиция да задаваш каквито и да е било въпроси. Гледай си аматьорското отборче, аматьорския национален отбор и аматьорската агитка, за нас не бери грижа.

А на дървения философ мога да му кажа, само, че доста мачове в тези възрастови групи свършват с подобни резултати. А Бранко е 2 дена на работа, няма как да направи щрак и всичко да тръгне по мед и масло.

Толкова сте прозрачни в злобата и завистта си, че няма на къде повече.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 апр 2011 18:18

Пловдив1926 написа:Не си в позиция да задаваш каквито и да е било въпроси. Гледай си аматьорското отборче, аматьорския национален отбор и аматьорската агитка, за нас не бери грижа.

с една дума - или си нямаш идея какво дойде днес, или не искаш другите тук да си имат. Само за да е ясно - аз съм от онез по - стари ботевист дет викахме "нашто Локо"/ тези модерните войни м/у двата отбора са ми чужди. Аз съм Ботевист, но искам Локото да е добре и да е силно. Само че, ако бях локомотивец точно сега, щях да съм мега протеснен от това което става и от отношението на Коко. И познавам доста Локомотивици, които са. Ако не знаеш или не искаш да знаеш, то толкова по - зле. Успех на Локото.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2011 18:30

Hacko1912 написа:
Пловдив1926 написа:Не си в позиция да задаваш каквито и да е било въпроси. Гледай си аматьорското отборче, аматьорския национален отбор и аматьорската агитка, за нас не бери грижа.

с една дума - или си нямаш идея какво дойде днес, или не искаш другите тук да си имат. Само за да е ясно - аз съм от онез по - стари ботевист дет викахме "нашто Локо"/ тези модерните войни м/у двата отбора са ми чужди. Аз съм Ботевист, но искам Локото да е добре и да е силно. Само че, ако бях локомотивец точно сега, щях да съм мега протеснен от това което става и от отношението на Коко. И познавам доста Локомотивици, които са. Ако не знаеш или не искаш да знаеш, то толкова по - зле. Успех на Локото.

Хахах изкренно ме разсмя. Ти си просто поредното интригантче, което си води интернет войничките и живее за да пуска клюки и да говори глупости за големия отбор на Пловдив. Пази Боже, такива като тебе да са загрижени за Локомотив :mrgreen:

Ако хвърляхте толкова усилия за собствения си отбор, колкото да злобеете по пловдивския, нямаше да си затриете отборчето във В група, нямаше и сега да ви буренясва стадиона, че да трябва Кошински да харчи държавна пара да ви го чисти и тн.

Успех на Курдов в националния отбор.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 апр 2011 18:35

К'ви интриги, кви усилия, бе мой човек. хахахах ... Чети Гогол ;)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 апр 2011 18:57

Hacko1912 написа:
отборът на Пловдив написа:Всеки ден чудесни новини за нашия отбор. Само напред и нагоре.
Ние пак ще се върнем на върха, това е нашата съдба :)

"чудесната" новина днес на Лаута дойде от друго място ... :wink:

айде и папагалите изкараха СРС-тата :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”