Цървена звезда идва за 85 годишнината на Локо Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Цървена звезда идва за 85 годишнината на Локо Пловдив
Това за 85те години последно кой го реши.И къде е написано черно на бяло,че закритата Славия Пловдив има нещо с ЖСК Локомотив,който взема нейната футболна квота след реорганизацията на футбола у нас през 1950та година.След като футболните деятели от онова време решават за закрият ,,реакционната и буржоазна ,, Славия Пловдив (наследник на обединението Парчевич и Спортклуб в СП-45) футболната карта на Пловдив става следната -ЖСК Локомотив става -Торпедо и получава служебно право да играе в А група,а също и да привлече определен брой играчи на Славия,Ботев става ДНА и е пратен в Б група заедно със Ударник (Марица ),Спартак Пловдив и Динамо Пловдив.Има книги,статистики,вестници-ама явно летописците в черно-бяло показват каквото им е угодно само
Re: Сръбски гранд идва за 85 годишнината на Локо Пловдив
Пловдив1926 написа:Смени заглавието на Цървена Звезда идва... кво е тва сръбски гранд...
Най-добрата публика в България ще се срещне с най-добрите на балканите - безценно! Ще е незабравимо изживяване!
БАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА
Звезда най-добри на Балканите? Предполагам след тях са Лудогорец Разград може би по твоята логика
То се вижда кой е отборът на Пловдив. Във В група Ботев ходят по 6-7 к, а Локото са 4ти и ходят по 3-4 к максимум, а 10 000ното им стадионче не съм го виждал пълно от години..
- Пловдив1926
- Контакти:
85 ГОДИНИ ПЛОВДИВСКА СЛАВА!!! Мачът със Звезда ще е уникално събитие, но няма да е единственото. Приканвам всички гости на града с неприятно жълти фланелки да се запасят с големи дози валериан и да си запазят час при психоаналитик, за да няма самоубийства от злоба и завист.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Не че нещо ама като неутрален фен мога да ви кажа наблюденията си. Ботев има много повече фенове от Локото, мачовете също го доказват. Представете си ако Ботев се бореше за Европа щяха да им идват по 20 000 всеки мач, а Локото по 5-6 само..
- Пловдив1926
- Контакти:
LS1914LS написа:Не че нещо ама като неутрален фен мога да ви кажа наблюденията си. Ботев има много повече фенове от Локото, мачовете също го доказват. Представете си ако Ботев се бореше за Европа щяха да им идват по 20 000 всеки мач, а Локото по 5-6 само..
Ти си толкова неутрален, колкото аз съм феята на зъбчетата. Ако няма аванта вход, безплатно шаловете от чувалите да се раздават на стадиона са на тва дередже -2-3000 души и не могат една песен от началото до края да извадят. Двайсе хиляди на дербитата не са вадили последните 15 години от както няма комунизъм за кво ми говориш. Колко пъти караме по 10 000 в Бургас, нещо забравяш? По две хиляди в Ст. Загора, две хиляди на армията. Най-масово гостуващата публика сме в момента като изключим може би вас и ЦСКА, защото там има фактор наречен местно население, който от училище го питат ти от Левски ли си или от ЦСКА. Как може да им се връзвате на откровените ЛЪЖИ не мога да разбера.
Айде да си говорим нещата каквито са. Кой отбор може да се похвали с подобна посещаемост на мачове срещу отбори като Академик, Славия, Сливен и тн и тн, които не са дразнител като публика? Вие колко бяхте със Славия, че нещо не се сещам? ЦСКА колко бяха срещу нас? 2500 човека пародия.
По-малко завист, там е истината. Щото от злоба ставате смешни!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Честно казано аз лично не съм ентусиазиран от избора за "Цървена звезда" !
Очаквах на "Лаута" да дойде доста по-именит отбор от "звездашите". "Цървена звезда" по всяко време може да си направим контрола с тях.Никога няма да ни откажат, но да идват на най-грандиозното спортно мероприятие на Пловдив - 85 годишнината от създаването на неговия Любимец - Локомотив, не ми допадна.
Очаквах на "Лаута" да дойде доста по-именит отбор от "звездашите". "Цървена звезда" по всяко време може да си направим контрола с тях.Никога няма да ни откажат, но да идват на най-грандиозното спортно мероприятие на Пловдив - 85 годишнината от създаването на неговия Любимец - Локомотив, не ми допадна.

Зваздашите ще ги отнесем като бръмбар сламка, хихи. Да им припомним за 70те години и гостуването за УЕФА в Пловдив. Някой помни ли, кои вкараха головете тогава?
- Пловдив1926
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Честно казано аз лично не съм ентусиазиран от избора за "Цървена звезда" !
Кой по именит очаквае бе Ванко. Звънни на Реал да идват.
Аман от мрънкачи майна!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Аз пък не мога да разбера, кво толкова се кефиш на "звезда" все едно ще ни гостува "Олимпик" Лион?
Не съм мрънкач - просто си изразих мнението...нали е затова форума?
Теб примерно те кефят сърбите...на мен не ми харесват.Всеки си има мнение!
Тези, които мислят различно не са мрънкачи!
Мрънкачи, подлоги, къртици, троянски коне има при папагалите...при нас в Локомотив има братя по убеждение!
Не може всички да мислим като един...разбери го най-сетне.
Сигурен съм, че можеше да дойде по именит отбор от "Цървена звезда".
Не съм мрънкач - просто си изразих мнението...нали е затова форума?
Теб примерно те кефят сърбите...на мен не ми харесват.Всеки си има мнение!
Тези, които мислят различно не са мрънкачи!
Мрънкачи, подлоги, къртици, троянски коне има при папагалите...при нас в Локомотив има братя по убеждение!
Не може всички да мислим като един...разбери го най-сетне.
Сигурен съм, че можеше да дойде по именит отбор от "Цървена звезда".