СНИМКИ: Неделчо Матушев с нов началник и помощник в Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: СНИМКИ: Неделчо Матушев с нов началник и помощник в Локо Пд
Отворете официалния сайт на Барселона и вижте колко души има в спортбия щаб
Или на Байерн оримерно. Тия с толкова баби сто процента ще изпаднат в б група!!!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Отворете официалния сайт на Барселона и вижте колко души има в спортбия щабИли на Байерн оримерно. Тия с толкова баби сто процента ще изпаднат в б група!!!
Други по Източноевропейски примери са Локомотив Москва , Динамо Киев , Шахтьор с екип от 10 човека нагоре
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Нека някой, който е бил на днешната тренировка да разкаже за нея, и да сподели мнението си.
Утре от колко часа ще се проведе следобедната тренировка?

Ванко_Ултраса написа:Нека някой, който е бил на днешната тренировка да разкаже за нея, и да сподели мнението си.
Утре трябва да е от 10

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Е как от 10 ч. бе?! Мачът в Събота е от 15:00ч. и би трябвало по принцип и тренировките да започват тогава.
Не знам аз поне, ако съм в ръководството, така бих постъпил.
Много рядко ходя на тренировка и им изпускам дирята.
Бях отишъл на една тренировка с фотоапарата, тогава Иво-мегафона и още едно момче слагаха седалките на централната трибуна.Даже и ги снимах, ама не пазя снимките. Помислиха ме за журналист, ама като се приближих към тях Иво ме позна от раз.Голям физиономист е, майна...хем се бях дегизирал с дълга коса и шапка.
Взех да правя клипчета на тренировката на нашите, като стъпнах дори на тревата.Някои от футболистите взеха да ми
подвикват: " Ейии...не снимай! Тук не се снимаааа"!
Тренировката, обаче свърши много бързо - доста странно ме гледаха както самите футболисти, така и треньорския щаб.
Аз очаквах да направят двустранна игра, а те взеха да бият корнери и фаулове!
Та такива неща, майна...
Не знам аз поне, ако съм в ръководството, така бих постъпил.
Много рядко ходя на тренировка и им изпускам дирята.
Бях отишъл на една тренировка с фотоапарата, тогава Иво-мегафона и още едно момче слагаха седалките на централната трибуна.Даже и ги снимах, ама не пазя снимките. Помислиха ме за журналист, ама като се приближих към тях Иво ме позна от раз.Голям физиономист е, майна...хем се бях дегизирал с дълга коса и шапка.
Взех да правя клипчета на тренировката на нашите, като стъпнах дори на тревата.Някои от футболистите взеха да ми
подвикват: " Ейии...не снимай! Тук не се снимаааа"!
Та такива неща, майна...