Нов кондиционен треньор в Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Нов кондиционен треньор в Локомотив

Мнениеот Deluxx » 28 мар 2011 16:56

Незнам за какво толкова се кефите на някакъв анонимус ? Незнам как президента ви маха Матушев и ще назначи някакаква шматка ,а Матушев държи Локото на 4-5 място...А каква е гаранцията,че този нов тренер ще е добър ?Както стана в Черноморец,идва някакъв сърбин , турчин и почва да уволнява и да се прави на 100 кила

Дано това не се случи,но неможе да се назначават някакви такива чужденци, и да махат Матушев,щял да става помощник....много гадно

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 мар 2011 17:00

Никой не е махнат, не се изказвай неподготвен.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 28 мар 2011 17:08

Deluxx написа:Незнам за какво толкова се кефите на някакъв анонимус ? Незнам как президента ви маха Матушев и ще назначи някакаква шматка ,а Матушев държи Локото на 4-5 място...А каква е гаранцията,че този нов тренер ще е добър ?Както стана в Черноморец,идва някакъв сърбин , турчин и почва да уволнява и да се прави на 100 кила

Дано това не се случи,но неможе да се назначават някакви такива чужденци, и да махат Матушев,щял да става помощник....много гадно

Споко бе майна, никой не се маха! Просто така се раздухаха нещата, че вече и ние се объркахме какво става!
В крайна сметка и Зума и Неделчо си остават в клуба + новия мениджър и конд. треньорче, т'ва е ;)
Довечера и Карвальо се връща и не ми се мисли в събота к'во ще им се случи на Венци и компания.. :P
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Re: Нов кондиционен трениор в Локомотив

Мнениеот Марти Камбуров » 28 мар 2011 17:10

Пловдив1926 написа:Първо ще се направи това игрище (съвсем скоро наистина) малкото до тенис кортовете. След това ще се направи и кошарата. С искуствена трева, защото естествената не е само засаждане ами и поливане и тн и тн. Искустваната трева е хиляда пъти по-добре от сгурията особено ако внесат от германия специално проектирана за такива дейности...

Това, че ще се направи, не ме топли майна. Нека станат 2-те игрища, да вземем 2-3-ма доказани детски треньори, да видим, че нещо наистина се прави и тогава да си говорим!
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 28 мар 2011 17:39

Пловдив1926 написа:Никой не е махнат, не се изказвай неподготвен.

Е какво се изказвам неподготвен,Матушев е помощник тренер...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 мар 2011 17:45

Еми неподготвен си, ама тук не му е мястото да се споделят някои неща. Както и да е, ще довижеем и ще видим. Важно е да бием ЦСКА на Лаута с разлика.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 28 мар 2011 18:32

Пловдив1926 написа:Еми неподготвен си, ама тук не му е мястото да се споделят някои неща. Както и да е, ще довижеем и ще видим. Важно е да бием ЦСКА на Лаута с разлика.

Направо ако ме питаш мен ни биете с 5-0 както и Левски ни биха

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 мар 2011 19:16

Смятам за задължително един професионален отбор да има кондиционен треньор!
Правилната подготавка е много важна!
Следващото нещо, което един професионален отбор трябва да има са медикаментозни средства за възстановяване.
Тези неща вървят ръка за ръка и не могат едно без друго.Всъщност може, но резултатите няма да са добри и ефективни.Не може кондиционния треньор да ги спуква от натоварване, а да нямат средства за възстановяване.Не може да искаме от момчетата всеки мач да бягат като катъри, без да са налице правилната физическа подготовка и качествени средства за възстановяване.Всичко, обаче струва много пари, както добрия кондиционен специалист, така и качествени медикаменти за възстановяване.Без тези неща - Европа е далеч!
Изображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 28 мар 2011 19:29

Локомотив (Пловдив) ще проведе първата си тренировка за новата седмица днес от 15.00 ч. От ръководството на клуба обясниха, че не е планирано официално представяне на новия си кадър Бранко Милованович, който се очаква да се появи на "Лаута" днес следобед. Също днес се очаква Неделчо Матушев да обяви дали ще продължи работа при "черно-белите", които му предложиха пост на помощник-треньор. Милованович обяви още, че към треньорския екип на мъжкия отбор ще бъде добавен и специалист от Сърбия. 
Собственикът Константин

Динев пък все още не е решил кой ще застане начело на отбора, като не е изключено и самият Милованович за поеме кормилото, тъй като притежава необходимият лиценз "Про".

Айде да ви е честито 2в1 кондиционен тренер и тренер в 1 :mrgreen: смятай!Вместо да правят тия циркове трябваше да си държат Неделчо,а не да правят цигании.

И как никой не се застъпва за този човек Неделчо ? Нали сте фенове на Локо ПД ? Мен ще ме боли ако отбора ми върви добре и някой почне да променя отбора и колектива.Вижте Неделчо какво направи за вас ,а ще го правите помощник тренер.Да си взима багажа и да ходи в някой клуб който ще ценят работата му ! Нито съм от Локо ПД нито нищо,но ми писна да идват някакви и даден отбор да пропада,това стана с ЦСКА когато дойде Дочев,после с Черноморец дойде някакъв сърбин и айде падат даже и от Видима,сега оставате и вие ...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 28 мар 2011 19:39

Марти Камбуров написа:
Deluxx написа:-

Стига си писал глупости!

Кое е глупоста ? Копвам статия и давам коментар ... пък ти като не искаш да го четеш

Върни се в “Локо Пловдив”