ДАНЧО-НАЙ-ДОБРИЯТ!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: ДАНЧО-НАЙ-ДОБРИЯТ!!!

Мнениеот plovdivram » 17 дек 2008 22:21

slavia_forever, 'дето се вика нов съм във форума... да си го кажа направо - от днес! Ама това, което ми прави впечатление е че ти си май най-активния потребител в частта му за Локо Пловдив. Гледам, че имаш изключително отрицателно отношение към Локо Пловдив и ми стана интересно от какво е породено то! Гледам постоянно наблягаш в постовете си на връзката Локо Пд - Велбъжд с цел да убедиш, че видите ли случило се нещо кой-знае какво лошо и невиждано! За мен е интересно какви са ти мотивите за цялата тази омраза към Локо Пловдив?!! Като гледам общо взето ти не пропускаш тема, в която да се заядеш? Със сигурност не си човек, който дотолкова обича клубния футбол в България, че да се бори и да държи на миналото му, което задължително трябва да бъде "чисто и неопетнено", защото ако поне малко-от-малко познаваше миналото на същия този клубен футбол сега щеше да обикаляш 99,9% от форумите тук и да напомняш на всички там, че видите ли от еди-коя си година нататък техните отбори всъщност не са техните, а трябвало да бъдат считани за някои други! Всъщност незнам какво точно е при теб положението... дали наистина не познаваш историята на футбола у нас... и точно точно това ти дава основание да смяташ, че с Локо Пловдив се е случило нещо толкова уникално и непознато за останалите 99,9% от клубовете у нас... ИЛИ?!!! Или просто имаш някаква лична причина да го правиш всичко това?
Честно, наистина ми е интерсно какви са ти мотивите за всичко което правиш в този форум? Разбирам да си привърженик на Ботев?! Тогава бих си обяснил всичко...
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 17 дек 2008 23:16

Раме,

Щом ни мразят, значи сме специални. Ако всичко написано от враговете ни беше вярно, нас нямаше да ни има. Това всеки нормален човек го разбира и знае. Уж ни хулят, а работят за нас. Написаното в картинката, в подписа ти:"Нека всички до един, стъпили върху пиедестала на истината, на правдата, на джентълменството и спортменството - отърсени от дребнавото и тесногръдото - с висок дух и желязна воля, със стихията на истински борци, вдигнем високо и развеем победоносно копринения плат на нашето знаме." е антипод на техните хули. Това силно противопоставяне прави клуба ни още по-ценен.

И не си струва да се обръща толкова внимание на един или друг от тях. Как се е кръстил и от кой отбор се пише няма никакво значение. Те са всички с образ на един. Нормално е да ни е противно от простотийте им, но пък представи си на тях какво им е... Какво му е в душичката на човечето!

Такива хора не са наш проблем. Те са си проблем сами за себе си. Надяват се ние някак да им помогнем, но няма как да спасиш човек от самия него.
................................................................................
По темата: Каквото и да се случи, винаги успяваме да отгледаме при нас момчета като Данчо Милиев. Той изкласи достатъчно и е време според мен да потърсим сред останалите следващия. Страшно ми се иска това да е Митко Илиев.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 дек 2008 00:00

plovdivram написа:slavia_forever, 'дето се вика нов съм във форума... да си го кажа направо - от днес! Ама това, което ми прави впечатление е че ти си май най-активния потребител в частта му за Локо Пловдив. Гледам, че имаш изключително отрицателно отношение към Локо Пловдив и ми стана интересно от какво е породено то! Гледам постоянно наблягаш в постовете си на връзката Локо Пд - Велбъжд с цел да убедиш, че видите ли случило се нещо кой-знае какво лошо и невиждано! За мен е интересно какви са ти мотивите за цялата тази омраза към Локо Пловдив?!! Като гледам общо взето ти не пропускаш тема, в която да се заядеш? Със сигурност не си човек, който дотолкова обича клубния футбол в България, че да се бори и да държи на миналото му, което задължително трябва да бъде "чисто и неопетнено", защото ако поне малко-от-малко познаваше миналото на същия този клубен футбол сега щеше да обикаляш 99,9% от форумите тук и да напомняш на всички там, че видите ли от еди-коя си година нататък техните отбори всъщност не са техните, а трябвало да бъдат считани за някои други! Всъщност незнам какво точно е при теб положението... дали наистина не познаваш историята на футбола у нас... и точно точно това ти дава основание да смяташ, че с Локо Пловдив се е случило нещо толкова уникално и непознато за останалите 99,9% от клубовете у нас... ИЛИ?!!! Или просто имаш някаква лична причина да го правиш всичко това?
Честно, наистина ми е интерсно какви са ти мотивите за всичко което правиш в този форум? Разбирам да си привърженик на Ботев?! Тогава бих си обяснил всичко...

Че аз не съм виждал, чак толкова активни привърженици на Ботев в "моя" форум. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 дек 2008 00:03

Туше написа:Раме,

Щом ни мразят, значи сме специални. Ако всичко написано от враговете ни беше вярно, нас нямаше да ни има. Това всеки нормален човек го разбира и знае. Уж ни хулят, а работят за нас. Написаното в картинката, в подписа ти:"Нека всички до един, стъпили върху пиедестала на истината, на правдата, на джентълменството и спортменството - отърсени от дребнавото и тесногръдото - с висок дух и желязна воля, със стихията на истински борци, вдигнем високо и развеем победоносно копринения плат на нашето знаме." е антипод на техните хули. Това силно противопоставяне прави клуба ни още по-ценен.

И не си струва да се обръща толкова внимание на един или друг от тях. Как се е кръстил и от кой отбор се пише няма никакво значение. Те са всички с образ на един. Нормално е да ни е противно от простотийте им, но пък представи си на тях какво им е... Какво му е в душичката на човечето!

Такива хора не са наш проблем. Те са си проблем сами за себе си. Надяват се ние някак да им помогнем, но няма как да спасиш човек от самия него.
................................................................................
По темата: Каквото и да се случи, винаги успяваме да отгледаме при нас момчета като Данчо Милиев. Той изкласи достатъчно и е време според мен да потърсим сред останалите следващия. Страшно ми се иска това да е Митко Илиев.

Все мъдри слова! Човек - дори болен и нуждаещ се като мен, може пък и да понаучи нещо в "своя" форум!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 дек 2008 00:35

slavia_forever
Че аз не съм виждал, чак толкова активни привърженици на Ботев в "моя" форум.

Ами вероятно, 'щото ти вършиш тяхната работа изключително по начина по който биха го правили те и е нормално да не виждат смисъл да хабят нерви и енергия! Та ти си "попил" всичко.. И точно затова на мен ми бе много интересно каква ти е чак толкова мотивацията?!... Ще ме извиняваш, но не ти вярвам, че си привърженик на Славия! Не виждам какъв мотив може да има един привърженик на Славия, че да отделя толкова време и нерви от ежедневието си, че да се занимава повече с нас отколкото със собствения си отбор! Няма абсолютно никаква логика! Освен ако нямаш лична причина затова разбира се!
Изображение

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 18 дек 2008 10:16

И аз много пъти съм си мислил, че славия_фревър си е скрит папагал, и вече все повече се убеждавам в това.....просто няма други хора освен тях да изпитват такава омраза и завист към отбора на Пловдив, човек само да влезе в някой от форумите им и ще види повече коментари и злосни материали по наш адрес отколкото за тяхното си отборче.Но това е напълно нормално за комплексирани и болни хора като тях, така, че спокойно можем да причислим славия-форевър към жълтата общтност.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

Мнениеот vinagi~s~vas » 18 дек 2008 14:46

Малко инфо за слвия форевър,за тези,които не познават творчестовто му! :lol: Той е известен с това,че ботев му е вторият симпатичен отбор,след славия-отборът,който той горещо люби и обича! :lol: Но иначе не отрича и своята симатия към "канарите" :lol: (както той ги нарича)или по-вярно казано,папагалите!Между другото,другите фенове на славия в този форум,се разграничават от него,и даже си спомням преди време един от тях беше казал,че го дразни адски много привързаността му към "канарите" :lol: Затова,моля нашите феное,да не говорят конкретно за отбора на славия с обиди,защото освен този,всички други харесват Локомотив Пловдив!Ако искате да дразнете форевъра драснете тема за ботев,ще му е по-гадно,пък и няма нужда заради него да обиждаме и другите СВЯСТНИ привърженици на славия!Спомням си коментара му за мача на ботев и славия тука на Кънчове поляна,и май жълтите курви бяха победили,не си спомням точно,но така им излиза мазничко кракакта на всичките жълти дебили във този форум,чеее....умря да им честити победата,над собственият му "любим" отбор славия!Е какъв фен може да бъде тва,на кой отбор,по-точно това е въпроса????

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 дек 2008 21:51

Тогава умници, ме дразнете на тема "Ботев"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само не засягайте Славия, макар че и двата отбора, не можете да достигнете, по никакви параграфи. :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 дек 2008 22:53

slavia_forever
Тогава умници, ме дразнете на тема "Ботев"!
Само не засягайте Славия, макар че и двата отбора, не можете да достигнете, по никакви параграфи.

slavia_forever, не мисля, че някой има намерение да те дразни на каквато и да е тема! Още по-малко пък да засягаме Славия! Аз продължавам да недоумявам, 'що за привърженик на Славия ще изпитва такава омраза към Локо Пловдив? Нека видим? През годините не си спомням тези два отбора да са били в съперничество! Даже донякъде може да се каже, че поне 'що се отнася до историята ни ние донякъде имаме сходна такава... И двата отбора след идването на комунистическия режим загубват доминиращата си роля в собствените си градове, а да не говорим, че Славия Сф я губи и на национално равнище! В определен период от време даже и двата отбора носят едно и също име - СЛАВИЯ! В годините на комунизма, а и след това не помня да е имало нещо между тези два отбора, което доведе до някаква омраза между феновете на двата отбора... Даже независимо, че Славия е отбора нанесал най-голямата загуба на Локо Пд в историята му и факта, че този отбор е един от най-трудните ни съперници за нас феновете на Локо Пловдив отбора на Славия не е нещо към което изпитваме омраза... В никакъв случай... Единствения по-голям проблем възникнал между фенове на Славия и Локо Пд, за който се сещам е един бой между феновете на двата отбора на Лаута и извън нея през 89-та или 90-та беше... не помня точно! Та!!!
Кажи бе човек?! Ако наистина си привърженик на Славия... откъде идва омразата ти към Локо Пд?!! Неможе да няма някакво обяснение всичко това, което правиш тук... То направо си е безумно!!! Естествено ако разбира се не си наистина привърженик на Ботев представящ се за такъв на Славия... Казвам го това, защото интернет пространството помни много такива случаи, в които привърженици на Ботев са правили точно това, което правиш и ти с цел да провокират омраза към Локо Пловдив от страна на привърженици на други отбори!
Изображение

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 18 дек 2008 22:58

slavia_forever написа:
NUP-1995 написа:заслужено,дано да отиде в някои чужд отбор а не в левски или цска!

Да не мислиш, че ще стои на Лаута до живот, да се развива? Може да го купят от Велбъжд, че току виж, пак да го гледате в "А" група, ако ги преименуват и законно ги регистрират в елита.

НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ИЗПУСНЕШ !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”