Локо (Пд) цака Литекс за национал

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fero
Контакти:

Re: Локо (Пд) цака Литекс за национал

Мнениеот fero » 29 дек 2010 00:57

Момчето само ще се прецака и в двата отбора залагат на чужденци и шансове на младите и талантливи бг футболисти не се дава като ми каже някой фен на Литекс ами Георги Миланов да ама този сезон май все по-рядко го пускат, а за Локото Пламен Крачунов беше твърдва резерва и изведнъж стана титуляр браво за което, но пък изгонихте млади и талантливи футболисти като Йотов, Аргиров, Трифонов и се дава шанс на някви измислени французи. По същия начин е и Литекс където е пълно с бразилци някои наистина са добри, но на други нищо не струват. За мен в БГ отборите трябва да има чужденци, но те да не са повече от 4-ма в стартовия състав. Друг отбор пък Черноморец използва само чужденци и има едва 3 понякога 4 българи в стартовия си състав. А това, че нашите футболисти не струват не е вярно просто не им се дава достатъчно шанс на талантите, а се дава на такива, които са си платили в школите и от там идват големите проблеми.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 29 дек 2010 01:26

paceto написа:
PB1936 написа:
forzajuve написа:Аз като фен на Ботев Враца и Левски...

[offtopic]Аз,като фен на Локомотив Пловдив, ти предлагам да теглиш чоп и да избереш от Ботев Враца или от Левски София си. :mrgreen: Като прочета подобни изказвания и просто се хващам за главата...мога да кажа още много неща по темата, но ще си замълча,а вие ще се сетите...[/offtopic]

[offtopic]Всеки има право на избор и момчето си е от Враца, така че няма нищо лошо да е фен на отбора си от своя град и също да е фен на Левски или ЦСКА да речем.Вече кой повече обича си е друг въпрос, ама да избере един от двата тима е някак си невъзможно на този етап ;)[/offtopic]

[offtopic]Може и аз да съм ненормалния в случая, но ми изглежда ужасно странно да си ЗА два отбора в рамките на една държава. Без значение дали си от Люти дол или от София... (Нищо лично към момчето...някой да не си помисли че е целенасочена атака срещу него.) Виж, ако иде реч за световни грандове - аз също имам втори отбор, на когото симпатизирам, но не може сравняваме онези отбори с нашите "грандове". Както и да е...малко си почесах пръстите, не съм тръгнал да наливам акъл на никого. Всеки с интересите си..[/offtopic]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 дек 2010 02:47

Боже господи къде попаднах.Големи патриоти има тук.Това,че Локо Пловдив го има на картата последните 20 години ви дава реч и самочуствие.Аз за жалост не мога да кажа същото за моя любим Ботев.Да колкото и тъпо да звучи съм фен и на двата отбора и в живота ми има 3 отбора:Ботев Враца,Левски и Ювентус.Ботев,можеби се досещате защо,Левски,защото съм закърмен със синя кръв и съм част от народа,а Юве е нещо, което неможе да се опише.Включих се в тази тема с голямо удоволствие,защото за разлика от вас съм гледал тези така наречени таланти от Етрополе и се опитах да си изкажа мнението,но вече съжелявам.Явно тук кипи един вид комунизъм или фашизъм,все едно и също.За ваше сведение да ви кажа,че вашия Коко има кръвнина повече във Враца, отколкото във Пловдив,но за жалост той не е като мен да си държи на родното.Аз обичам Ботев Враца и Левски и си го признавам,а не като някои да се крия като мишка.Когато Ботев Враца играе със Левски съм за родния клуб и за футбола като игра.Скоро Враца се връща на хоризонта и пак ще бием Локо Пловдив като брашлям човал,като в миналото.Поздрави
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 дек 2010 03:13

Че кой е казал пък, че ние го искаме този футболист да го привличаме, че пък чак ни прецакали били :roll:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 дек 2010 03:20

PB1936 написа:
[offtopic]Може и аз да съм ненормалния в случая, но ми изглежда ужасно странно да си ЗА два отбора в рамките на една държава. Без значение дали си от Люти дол или от София... (Нищо лично към момчето...някой да не си помисли че е целенасочена атака срещу него.) Виж, ако иде реч за световни грандове - аз също имам втори отбор, на когото симпатизирам, но не може сравняваме онези отбори с нашите "грандове". Както и да е...малко си почесах пръстите, не съм тръгнал да наливам акъл на никого. Всеки с интересите си..[/offtopic]

Ами за теб е лесно, защото малко или много си виждал отбора си да е шампион и да има някакви цели да речем класиране в ЕКТ, докато Ботев Враца какви цели има? :)
И за това има такива хора като момчето да си симпатизира на два отбора, което си е нормално, а не едва ли не да го изкарвате болестно състояние ;)
Момчето даже ти го обяснява малко над мене :)

Ако вземем да последваме логиката всеки фен да симпатизира единствено на своя градски тим без значение къде играе то феновете на Левски и ЦСКА ще станат само от София т.е. няма да са милиони, а хиляди както е с другите отбори извън столицата :)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 дек 2010 03:47

Евала ;) :)
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 29 дек 2010 08:29

haha написа:[offtopic]
Levskar_90 написа:По-добре в Локо, отколкото при престъпника Ганчев ;)

Викаш,друго си е агент от Държавна Сигурност да ти е собственик?[/offtopic]

[offtopic]Е, не е като собственик да са ти Кралете на боклука от Перник ама пак бива...[/offtopic]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 29 дек 2010 08:43

Не спорете момчето ще играе в Сливен ,Лечков го каза.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 29 дек 2010 08:46

nikita33 написа:Не спорете момчето ще играе в Сливен ,Лечков го каза.

Ако някой е искан от Литекс и Локо Пд, дали ще си помисли за Сливен?

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 29 дек 2010 08:50

forzajuve написа:Не се залъгвайте,че там се прави нещо велико,просто се гради къща без двор,която скоро ще рухне.Традициите са важно нещо.

Доста добре казано. :) Успех на Ботев Враца, вие сте си отбор с традиции. Чакаме ви в А група. ;)

Гледам, че си запознат с качествата на играчите от Етрополе. Какъв точно му е поста на това момче Вълчанов? В статията пише "плеймейкър", но първо, този пост е вече отживелица и второ, вестниците много често бъркат позициите. А и ние търсим по-скоро опорен халф. :roll:

nikita33 написа:Не спорете момчето ще играе в Сливен ,Лечков го каза.

От сливенския затвор ли го каза. :shock: Имам някакви спомени, че скоро пак го погнаха прокурорите. :?

Върни се в “Локо Пловдив”