Локо (Пд) цака Литекс за национал
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо (Пд) цака Литекс за национал
Момчето само ще се прецака и в двата отбора залагат на чужденци и шансове на младите и талантливи бг футболисти не се дава като ми каже някой фен на Литекс ами Георги Миланов да ама този сезон май все по-рядко го пускат, а за Локото Пламен Крачунов беше твърдва резерва и изведнъж стана титуляр браво за което, но пък изгонихте млади и талантливи футболисти като Йотов, Аргиров, Трифонов и се дава шанс на някви измислени французи. По същия начин е и Литекс където е пълно с бразилци някои наистина са добри, но на други нищо не струват. За мен в БГ отборите трябва да има чужденци, но те да не са повече от 4-ма в стартовия състав. Друг отбор пък Черноморец използва само чужденци и има едва 3 понякога 4 българи в стартовия си състав. А това, че нашите футболисти не струват не е вярно просто не им се дава достатъчно шанс на талантите, а се дава на такива, които са си платили в школите и от там идват големите проблеми.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
paceto написа:PB1936 написа:forzajuve написа:Аз като фен на Ботев Враца и Левски...
[offtopic]Аз,като фен на Локомотив Пловдив, ти предлагам да теглиш чоп и да избереш от Ботев Враца или от Левски София си.Като прочета подобни изказвания и просто се хващам за главата...мога да кажа още много неща по темата, но ще си замълча,а вие ще се сетите...[/offtopic]
[offtopic]Всеки има право на избор и момчето си е от Враца, така че няма нищо лошо да е фен на отбора си от своя град и също да е фен на Левски или ЦСКА да речем.Вече кой повече обича си е друг въпрос, ама да избере един от двата тима е някак си невъзможно на този етап[/offtopic]
[offtopic]Може и аз да съм ненормалния в случая, но ми изглежда ужасно странно да си ЗА два отбора в рамките на една държава. Без значение дали си от Люти дол или от София... (Нищо лично към момчето...някой да не си помисли че е целенасочена атака срещу него.) Виж, ако иде реч за световни грандове - аз също имам втори отбор, на когото симпатизирам, но не може сравняваме онези отбори с нашите "грандове". Както и да е...малко си почесах пръстите, не съм тръгнал да наливам акъл на никого. Всеки с интересите си..[/offtopic]
Боже господи къде попаднах.Големи патриоти има тук.Това,че Локо Пловдив го има на картата последните 20 години ви дава реч и самочуствие.Аз за жалост не мога да кажа същото за моя любим Ботев.Да колкото и тъпо да звучи съм фен и на двата отбора и в живота ми има 3 отбора:Ботев Враца,Левски и Ювентус.Ботев,можеби се досещате защо,Левски,защото съм закърмен със синя кръв и съм част от народа,а Юве е нещо, което неможе да се опише.Включих се в тази тема с голямо удоволствие,защото за разлика от вас съм гледал тези така наречени таланти от Етрополе и се опитах да си изкажа мнението,но вече съжелявам.Явно тук кипи един вид комунизъм или фашизъм,все едно и също.За ваше сведение да ви кажа,че вашия Коко има кръвнина повече във Враца, отколкото във Пловдив,но за жалост той не е като мен да си държи на родното.Аз обичам Ботев Враца и Левски и си го признавам,а не като някои да се крия като мишка.Когато Ботев Враца играе със Левски съм за родния клуб и за футбола като игра.Скоро Враца се връща на хоризонта и пак ще бием Локо Пловдив като брашлям човал,като в миналото.Поздрави

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Че кой е казал пък, че ние го искаме този футболист да го привличаме, че пък чак ни прецакали били 

- paceto
- Контакти:
PB1936 написа:
[offtopic]Може и аз да съм ненормалния в случая, но ми изглежда ужасно странно да си ЗА два отбора в рамките на една държава. Без значение дали си от Люти дол или от София... (Нищо лично към момчето...някой да не си помисли че е целенасочена атака срещу него.) Виж, ако иде реч за световни грандове - аз също имам втори отбор, на когото симпатизирам, но не може сравняваме онези отбори с нашите "грандове". Както и да е...малко си почесах пръстите, не съм тръгнал да наливам акъл на никого. Всеки с интересите си..[/offtopic]
Ами за теб е лесно, защото малко или много си виждал отбора си да е шампион и да има някакви цели да речем класиране в ЕКТ, докато Ботев Враца какви цели има?
И за това има такива хора като момчето да си симпатизира на два отбора, което си е нормално, а не едва ли не да го изкарвате болестно състояние
Момчето даже ти го обяснява малко над мене
Ако вземем да последваме логиката всеки фен да симпатизира единствено на своя градски тим без значение къде играе то феновете на Левски и ЦСКА ще станат само от София т.е. няма да са милиони, а хиляди както е с другите отбори извън столицата
Евала

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- JohnnieWalker
- Контакти:
haha написа:[offtopic]Levskar_90 написа:По-добре в Локо, отколкото при престъпника Ганчев
Викаш,друго си е агент от Държавна Сигурност да ти е собственик?[/offtopic]
[offtopic]Е, не е като собственик да са ти Кралете на боклука от Перник ама пак бива...[/offtopic]
Не спорете момчето ще играе в Сливен ,Лечков го каза.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
nikita33 написа:Не спорете момчето ще играе в Сливен ,Лечков го каза.
Ако някой е искан от Литекс и Локо Пд, дали ще си помисли за Сливен?
forzajuve написа:Не се залъгвайте,че там се прави нещо велико,просто се гради къща без двор,която скоро ще рухне.Традициите са важно нещо.
Доста добре казано.
Гледам, че си запознат с качествата на играчите от Етрополе. Какъв точно му е поста на това момче Вълчанов? В статията пише "плеймейкър", но първо, този пост е вече отживелица и второ, вестниците много често бъркат позициите. А и ние търсим по-скоро опорен халф.
nikita33 написа:Не спорете момчето ще играе в Сливен ,Лечков го каза.
От сливенския затвор ли го каза.