15 кръг: Локомотив Пловдив- Черноморец
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 15 кръг: Локомотив Пловдив- Черноморец
Отвратително е,4е ма4а е в понеделник! Публиката ще е малко! Ина4е Локото е фаворит поради факта 4е е домакин и за това,4е 4ерноморци са свикнали да играят на изкуствен терен и именно поради тази при4ина изявите им като гости са зна4ително слаби! Моряците ще играят за равен и това ги устройва! Нашия единствен проблем е факта,4е ще играем без основни халфове в лицето на Том,Самир Бенжелюн и Ерош! Все пак шансовете на Локото за победа са по-големи и се надявам да бъдем първия отбор през сезона, победил Бургазлии!Не видам,какво им е доброто като отбор,освен,4е се защитават добре и затова головата разлика им е най-слаба от вси4ки водещи а и не само водещи отбори у нас! Само победа и нищо друго не е важно за нас и мисля,4е ще я постигнем!
fire написа: Ина4е Локото е фаворит поради факта 4е е домакин и за това,4е 4ерноморци са свикнали да играят на изкуствен терен и именно поради тази при4ина изявите им като гости са зна4ително слаби! Моряците ще играят за равен и това ги устрийва!
Черноморец не играе на изкуствен терен и никой не ги нарича моряци. Те са шараните
- Bartolomej
- Контакти:
fire написа:Ина4е Локото е фаворит поради факта 4е е домакин и за това,4е 4ерноморци са свикнали да играят на изкуствен терен и именно поради тази при4ина изявите им като гости са зна4ително слаби
Акакъв изкустевн терен сънуваш бе човек.Нащи не играят на такъв от 1 година дет са вика.Представянето на Черноморец като гост е поради факта ,че не се отбелязват голове . Двете негра Койта и Луис сега навлизат в форма . Дефакто те почнаха да играят с отбора чак от 8-9 кръг.
Лека по лека ще се сработят , а Луис дава бая надежди за нас.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Дано да завършим сезона с една добра победа над Черноморец. Другата събота да победим и за купата и да почваме да празнуваме черно-бялата коледа!

- cska - maina
1:0 за Локо 
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- jorjy1966
- Контакти:
Локо Пловдив не се страхува от никой!Напротив другите трябва да ги е страх.Последните мачове играем като отбор.Притеснява ме отсъствието на някои от състава ,но имаме равностойни футболисти на всеки пост.Не знам ,какво е положението с Валери ,но с него или без него бием-2-0.Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
jorjy1966 написа:Локо Пловдив не се страхува от никой!Напротив другите трябва да ги е страх.Последните мачове играем като отбор.Притеснява ме отсъствието на някои от състава ,но имаме равностойни футболисти на всеки пост.Не знам ,какво е положението с Валери ,но с него или без него бием-2-0.Само ЛОКО!!!
Вальо ще играе,но С.Бенжалюн и Том няма да играят.Мача ще е труден,но все пак - победа за Локо ПД.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Този мач ще го вземем защото на лаута е трудно за гостите.2-1
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- Irish stout
- Контакти:
Надявам се да няма грам подценяване от наша страна, ама грам. С тая защита Черноморец за крив отбор за отбор с резултатно нападение като нашето. От друга страна налице е израстване в нашата защита, съдейки по факта, че в последните мачове чисти положения пред нашата врата почти няма. Локо СФ нямаха нито едно през целия мач. С ЦСКА беше същата работа - нападаха повече, ама положения нямаха.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- ZLATKO2000
- Контакти:
2-0 мисля е нормалния резултат.