ФИФА гледа проект на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: ФИФА гледа проект на Локо Пд

Мнениеот sorcererals » 14 авг 2010 10:37

:)
Ама как очаквах да и цитираш вашето символ-верую, което приемате безрезервно............щото ви изнася. :)
Ние сме създадени 1912 г. Когато е нямало партии, комунисти и т.н. Първата ни титла е 29-та, когато не е имало БКП и всички останали от постоянните ви натяквания. След комунизма всички са към някое ведомство.............а да, освен вие 8-) ...... Обещанията на кметовете ги слушаме всички. Само че на вас ви подариха подлеза и услужливо отказваха да видят, че не си изпълнявате условията, а само смучете кинти. А ние какво получихме от общината? Само не ми излизай с приказките за частните спонсори КЦМ и Гергов(Панаира). За справка, втората ни титла 67-ма е с КЦМ. За създаването на суперотбора има една друга теория, която обаче не ви изнася, защото ние трябва да сме гадните и долните. Тогава има 2 пловдивски отбора, които за 4-5 години печелят всичко на родна сцена, недопускайки в два сезона псевдограндовете до първите места. Я си задай въпроса кой има интерес това да не се случи отново. Определено не сме ние. За комунизма не ми говори, защото от отборите, които през годините са в 6-цата, повечето трябваше да са шанпиони за сметка на левски и цска, но не така мислеше партията. А предвид вашата пропаганда, която ви изкарва едва ли не дисиденти и вечноонеправдани, нашото е като капка в бурно море. И пак не виждате гредата в собственото си око.

Това е цитат от първия ми пост. Ама пак не обичате да четете, а се изказвате по презумция.
Ако можете да участвате в някаква програма на УЕФА за стадион, лошо няма. Но предвид, че сме в ЕС, един вид "на нас помощ ни не требе" , едва ли.

От снимките, които си постнал, като ги прочете човек в хронологичен ред, а не в реда на поставянето им, се вижда следното:
33-та - Футболния същз в тогавашния му формат, решава да отпусне 20000 лв. на Ботев Пловдив. Защо, по каква причина, има ли отпуснати пари и на други клубове? Никъде не се чете, иначе казано, вадите нещо от контекста и това за вас е лошо. А защо, като по това време вие дори не съществувате?
35-та - Помощ с пари получават Ботев и Левски от Пловдив(според т.нар. ви родословно дърво, Левски е част от вас ;) ) и Ботев от Пазарджик, за да си довършат игрищата. Сигурно и другите 2 отбора са мръсни комунисти, нищо че 44-та не е дошла още? 8-) :lol:
37-ма - Отпускат пари, за да се завърши спортния комплекс като цяло, необходим не само за футбола като спорт.
42-ра - Трето министерство ни отпуска пари, за да разширим най-добрия комплекс в южна България с басейн, плюс подобряване на игрището.

Айде сега извади какво се е случвало в останалата част от страната, на кои други отбори е помагано и ги обвини, че и те са пречели на великия локомотив. Нйа-вече се зарови в инфопрмацията за кюстендиолския регион. 8-)
Последна промяна от sorcererals на 14 авг 2010 10:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 авг 2010 10:45

Недей забравя как президента на България ви остави в А група, как ви спаси от изпадане, как ви намери спонсор за следващите години (колко успешен е бил той отделен въпрос). Уж претендираш, че познаваш поне отгоре отгоре историята на собствения си отбор - ми виж как ви е построен стадиона. Виж от къде ви идва паметника в двора, който боядисахте с жълто. За това коя година сте създадени, и дали сте били футболен отбор през нея не ми се говори - и аз и ти знаем истината, но просто не е в тази тема мястото да спорим. Да ти кажа не ме интересува болния ви стремеж да сте най-нещо.

Та, да се върнем на темата, едва ли не трябва да се срамуваме от това, че има шанс УЕФА да ни помогне за стадиона. И това идва от хора, на които властта им дига стадион и им дава всичко от което са имали нужда някога. Май други не виждат гредата в окото си, а гледат треската.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 14 авг 2010 10:55

Нас президента ни остави в А група, вас престъпник ви вкара в А група, без да имате право на това. Всъщност, виж в Държавен вестник какво точно се случи тогава. Да не говорим как останахте миналия сезон, но и това не ви изнася. Стадиона никой не знае как е построен, освен че вадиш някакви изарезки, в които пише, че е помагала и държавата. Ама пропускаш да извадиш инфо за останалите стадиони, да видим по какво се различаваме от тях. За създаване и реално функциопниране на клубовете е ясно. Ние обаче през годините сме признати от редица клубове и това доста преди комунизма. А ние нямаме стремеж да сме нещо, ние сме нещо, въпреки кризата в последните 10 години.

По темата, виж цитата от предния ми пост. Това ще е наистина нещо, от което впоследствие ще могат да се възползват и други клубове, ако стане обаче. Не за друго, ами откак сме в ЕС, не ни броят за страна нуждаеща се от неотложна помощ. Още повече за стадиони. Ако стане ще е добре, аз лично се съмнявам. И тукняма рев да ви пречим. А приказките за срама не ги приписвай на мен.

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 14 авг 2010 12:07

Пропускате факта че ФИФА не дава финансова помощ за изграждането на стадиони , а може да помогне само с проекти и други подобни неща ...
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 авг 2010 13:03

sorcererals написа: А приказките за срама не ги приписвай на мен.

Приказките за срама са мои.След като видях,че не ми изтри първия пост/Както Пловдив 1926 прави постоянно последните два месеца/,си направих труда да му обясня какво имам предвид но понеже не му хареса,той го изтри пак. В кратък вид ще му обясня отново.
Откакто сме в ЕС се предполага ,че не сме бедни и помощи бля, бля, бля...ти му го писа това...Писмо може да пише всеки и до всеки...Това че Коко писъл до ...,много важно.
НО,по този начин излагат както:
1.ФК"Локомотив"Пд - като отбор единствен искал помощи от УЕФА
2.Град Пловдив - като най-стария съществуващ град в Европа
3.България - като член на ЕС
та затова писах три пъти срам.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 авг 2010 13:55

nik_bg1 написа:
sorcererals написа: А приказките за срама не ги приписвай на мен.

Приказките за срама са мои.След като видях,че не ми изтри първия пост/Както Пловдив 1926 прави постоянно последните два месеца/,си направих труда да му обясня какво имам предвид но понеже не му хареса,той го изтри пак. В кратък вид ще му обясня отново.
Откакто сме в ЕС се предполага ,че не сме бедни и помощи бля, бля, бля...ти му го писа това...Писмо може да пише всеки и до всеки...Това че Коко писъл до ...,много важно.
НО,по този начин излагат както:
1.ФК"Локомотив"Пд - като отбор единствен искал помощи от УЕФА
2.Град Пловдив - като най-стария съществуващ град в Европа
3.България - като член на ЕС
та затова писах три пъти срам.

Значи теб освен, че те е срам, че Локомотив е поискал помощи от УЕФА, те е срам още, че Пловдив е най-стария град в Европа и че България е член на ЕС??? То наистина, за да си папагал трябва да си малоумен, ама чак пък толкова...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 авг 2010 13:58

sorcererals написа::)
Ние сме създадени 1912 г.

Абе понеже си знаете историята (легендите си ги предавате от поколение на поколение), кажи ми с кой сте играли и как сте завършили през 1912, 1913, 1914, 1915, 1916 и 1917 година?

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 авг 2010 14:13

staria написа:Значи теб освен, че те е срам, че Локомотив е поискал помощи от УЕФА, те е срам още, че Пловдив е най-стария град в Европа и че България е член на ЕС??? То наистина, за да си папагал трябва да си малоумен, ама чак пък толкова...

Ясно ми е ,че четеш избирателно и оттам си тълкуваш нещата на тебе както ти харесват.
Ти си един щастлив локомотивец.Това,че пак се изложихте и покрай вас и другите не ти пречи...Щасливец,който не вижда по-далич от носът си...
Айде,чао.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 авг 2010 14:18

nik_bg1 написа:
staria написа:Значи теб освен, че те е срам, че Локомотив е поискал помощи от УЕФА, те е срам още, че Пловдив е най-стария град в Европа и че България е член на ЕС??? То наистина, за да си папагал трябва да си малоумен, ама чак пък толкова...

Ясно ми е ,че четеш избирателно и оттам си тълкуваш нещата на тебе както ти харесват.
Ти си един щастлив локомотивец.Това,че пак се изложихте и покрай вас и другите не ти пречи...Щасливец,който не вижда по-далич от носът си...
Айде,чао.

Чета каквото е написано. Ако не можеш да напишеш, това което мислиш, е твой проблем. И да, щастлив съм. Няма по-хубаво нещо на света, от това да си фен на Пловдивския Любимец.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 14 авг 2010 15:26

sorcererals написа:
Irish stout написа:
nik_bg1 написа:Тоя Коко,чак до УЕФА-та стигна,пари да търси...срам,срам,срам... :oops: :oops: :oops:

Га ядохте кифтета (кметска помощ) - не ревахте, а? 8-)
Просто извадихме по-силен коз.

Айде стига с празните приказки.За другите кметчета дето ви подариха един подлез? Или викаш, щом е за вас, няма да го гледаме. А и реално още нищо не е станало. Ако можете да участвате в някаква програма на УЕФА за стадион, лошо няма. Но предвид, че сме в ЕС, един вид "на нас помощ ни не требе" , едва ли.

И кое е празни приказки по-точно? Словесната диария за срама, според мен - направо си е излишно мнение за кофата. Но пък нали целта е да се очерни нещо, което не е ваше.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”