Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:BPFC1912 написа:... А и сте забравили да пишите за най голямото гостуване в Ихтиман за купата на България с чорбата където сте 15000 хиляди.Нищо че стадиона събира не повече от 4000 човека.Но все пак щом излиза от вас значи е истина. Айде живи и здрави в очакване на нови рекорди ! Дерзайте.
Явно и на теб са ти предавали историята от "поколение на поколение"..Бях на този мач и си го спомням много добре.Няма да те занимавам с подробности,ама ако имаш време,поразрови се из архивите на вестниците "Народен спорт","Народна младеж" и единствения тогава цветен спортен вестник "Старт" /там,ако по-възрастните си спомнят,на последната страница имаше винаги снимка на различни отбори,които събирахме в албуми,а тази на Локо ПД с купата, още си я пазя/...Та,в тези вестници ще прочетеш колко са били зрителите,защо съдията Жежов спря мача,след първия гол на Едо,за "лошата организаци на домакините,допуснали нахлуване на терена
",за това,че доста хора останали без места и извън стадиона какво се е случило...И вие живи и здрави.И дерзайте
Успех със Сопот и "испанския модел".
Lauta-Army написа:КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ ПАК ?!?!? АЗ ЕДИН ПЪТ ИМ ПИСАХ В ТЯХНА ТЕМА И ТЕ ВЕДНАГА МИ ИЗТРИХА ПОСТА. АЙ МАХАЙТЕ ГИ ТИЯ ОТ СОПОТ СЕЛТАЦИТЕ , ОМРЪЗНА МИ В НАШИ ТЕМИ ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРЯКА.
Един град-един отбор написа:С какви факти говорите бе ... не ме карайте да ви обиждам ... и това не заслужавате !
Какви са ви фактите ! Фактите са цифри а цифрите сочат, че за 3 домакински мача направихме толкова публика, колкото вие не можете да докарате цял сезон! Виждате ли колко сте мизерни ... Няма смисъл да коментираме повече ...
П.С. --> Някой прът просто човек не може да издържи на простотията на хората и избуква ... извинение към съвестните съфорумници !
Един град-един отбор написа:С какви факти говорите бе ... не ме карайте да ви обиждам ... и това не заслужавате !
Какви са ви фактите ! Фактите са цифри а цифрите сочат, че за 3 домакински мача направихме толкова публика, колкото вие не можете да докарате цял сезон! Виждате ли колко сте мизерни ... Няма смисъл да коментираме повече ...
П.С. --> Някой прът просто човек не може да издържи на простотията на хората и избуква ... извинение към съвестните съфорумници !
Какви са ви фактите?!
BultraStyle написа:До преди да дойде наркомана бяхте по-тихи от тревата ,ама сега много тежки станахтече чак и рекорди си измисляте ...те от Гинес ви следят
не се притеснявайте
До преди да дойде наркомана бяхте по-тихи от тревата ,ама сега много тежки станахте че чак и рекорди си измисляте ...те от Гинес ви следят не се притеснявайте До преди да дойде наркомана бяхте по-тихи от тревата ,ама сега много тежки станахтече чак и рекорди си измисляте ...те от Гинес ви следят
не се притеснявайте
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта