Групата на Локомотив Пловдив във фейсбук-нова

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Групата на Локомотив Пловдив във фейсбук-нова

Мнениеот plovdivram » 13 юни 2010 22:26

Абе момчета в "жълто" :mrgreen: ... Стига сте пълнили всички възможни пространства с твърденията си, че сме си "писали" историята, на която "сами сме си вярвали" :mrgreen: !!!... Или престанете да отправяте тези неоправдани засега твърдения или поне покажете какво и къде лъжем, 'щото само да го твърдите не става!!! Искам само да ви отбележа, че за разлика от вашата история нашата /тази, която "пренаписваме" :mrgreen: / поне цитира източниците си... но никой от нас не е седналви убеждава така упорито както вие нас, кое било истина и кое не!!! Помолих преди няколко дена Sky_1 поне да ми каже източника си, които цитира, но той се "изгуби".... помолих ви да ни кажете нещо повече за Румен Минков - вие пак се покрихте, та се наложи аз да пускам линк на визитката му!!! Ако ме разбирате... Наистина това, което правите е много прозрачно, защото смятам, че вече хората не са толкова ограничени, за да си мислите, че само с голи твърдения повтарпни по стотици и дори вече може би хиляди пъти то те ще се превърнат във факти...
Изображение

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 13 юни 2010 22:26

С какви факти говорите бе ... не ме карайте да ви обиждам ... и това не заслужавате !
Какви са ви фактите ! Фактите са цифри а цифрите сочат, че за 3 домакински мача направихме толкова публика, колкото вие не можете да докарате цял сезон! Виждате ли колко сте мизерни ... Няма смисъл да коментираме повече ...

П.С. --> Някой прът просто човек не може да издържи на простотията на хората и избуква ... извинение към съвестните съфорумници !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 13 юни 2010 22:28

Модератор ЛокоПД написа:
BPFC1912 написа:... А и сте забравили да пишите за най голямото гостуване в Ихтиман за купата на България с чорбата където сте 15000 хиляди.Нищо че стадиона събира не повече от 4000 човека.Но все пак щом излиза от вас значи е истина. Айде живи и здрави в очакване на нови рекорди ! Дерзайте.

Явно и на теб са ти предавали историята от "поколение на поколение".. :lol: Бях на този мач и си го спомням много добре.Няма да те занимавам с подробности,ама ако имаш време,поразрови се из архивите на вестниците "Народен спорт","Народна младеж" и единствения тогава цветен спортен вестник "Старт" /там,ако по-възрастните си спомнят,на последната страница имаше винаги снимка на различни отбори,които събирахме в албуми,а тази на Локо ПД с купата, още си я пазя/...Та,в тези вестници ще прочетеш колко са били зрителите,защо съдията Жежов спря мача,след първия гол на Едо,за "лошата организаци на домакините,допуснали нахлуване на терена ;) ",за това,че доста хора останали без места и извън стадиона какво се е случило...И вие живи и здрави.И дерзайте ;) Успех със Сопот и "испанския модел".

Гледах репортажа от мача и затова говоря.Иначе не бих го направил.Какво са писали вестниците за публиката на стадиона не мога да кажа , но с ръка на сърцето можеш ли да ми кажеш колко събира този стадион. А и не забравяй че на него нямаше само пловдивчани.Една трета най малко беше от Ихтиман. Знам и защо спря мача , но това няма нищо общо с бройката.Агитката си е агитка.
И понеже предполагам си ходил и на мача с Осъм , пак с ръка на сърцето би ли ми казал дали бяхте повеч от 4000 души. Не те питам колко хора е имало общо на стадиона.Макар че и общата бройка не беше повече от 30000.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 13 юни 2010 22:29

Lauta-Army написа:КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ ПАК ?!?!? АЗ ЕДИН ПЪТ ИМ ПИСАХ В ТЯХНА ТЕМА И ТЕ ВЕДНАГА МИ ИЗТРИХА ПОСТА. АЙ МАХАЙТЕ ГИ ТИЯ ОТ СОПОТ СЕЛТАЦИТЕ , ОМРЪЗНА МИ В НАШИ ТЕМИ ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРЯКА.

Нека избиват комплекси ве майна. :)
те затова живеят......искаш масови самоубийства на сопотчани. :shock: :lol:

Там е комунизъм в жълтият форум.''Няма хора няма проблеми'' те и затова живеят в измислен свят. ;)
............................................................................................................................................................
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 юни 2010 22:31

Аз също съм на мнение, че нашия модератор е прекалено мек с жълтите, на моменти чак сериозно се замислям.
И аз постнах едно мнение, което не се хареса на тази паплач и жълтия мод на секундата го изтри.Нямаше обида в поста ми, но не им беше удобен и айде веднага гумата, а ние тук ги търпим и оставяме да се подиграват с нас в нашите теми!

Жълтите много да не философстват защото ние на тренировка събираме над 5 000 човека, нещо което жълтите никога не могат да постигнат, щото нямат толкова публика!

Папагалосите тръгнали да си мерят онази работа с на магарето!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 13 юни 2010 22:38

Един град-един отбор написа:С какви факти говорите бе ... не ме карайте да ви обиждам ... и това не заслужавате !
Какви са ви фактите ! Фактите са цифри а цифрите сочат, че за 3 домакински мача направихме толкова публика, колкото вие не можете да докарате цял сезон! Виждате ли колко сте мизерни ... Няма смисъл да коментираме повече ...

П.С. --> Някой прът просто човек не може да издържи на простотията на хората и избуква ... извинение към съвестните съфорумници !

Айдеееееее пак фантастика :lol:
Една жълта мисирка ме банна от тоя сайт който ще цитираш,ако продължим спора фоотбал24.И ме банна защото му разкрих тънките сметки как ви пиши статистиката и как нашата.Интересно,че спора беше в този сайт,после се изтри всичко и получих бан в фоотбал24.Някаква жълта подлога модератор от Гонг си е позволила да ми даде ИП.ей това сте вие ....................
...........................................................................................................................................................
Изображение
Последна промяна от kubik на 13 юни 2010 22:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 юни 2010 22:38

Един град-един отбор написа:С какви факти говорите бе ... не ме карайте да ви обиждам ... и това не заслужавате !

А какви са вашите факти "Един град-един отбор"?! Да позная ли?! Ще ми цитираш също статии от вестници, които обаче в твоя случай ще бъдат достоверни, докато ние с "ръка на сърцето си" :mrgreen: ще трябва да приемем, че за нас вестниците са лъгали!!! :mrgreen: Много "плоско", че чак смешно.... И пак ще обърна внимание това, с което започва поста ти:

Един град-един отбор
Какви са ви фактите?!

Аз бих те попитал, а кое не е факт, поне не и по силата, на "фактите", които са "писали" вашата история?!! Което ми напомня пак да ви попитам:

На какво е представител Румен Минков?
Изображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 13 юни 2010 22:38

До преди да дойде наркомана бяхте по-тихи от тревата ,ама сега много тежки станахте :) че чак и рекорди си измисляте ...те от Гинес ви следят :) не се притеснявайте :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 13 юни 2010 22:43

BultraStyle написа:До преди да дойде наркомана бяхте по-тихи от тревата ,ама сега много тежки станахте :) че чак и рекорди си измисляте ...те от Гинес ви следят :) не се притеснявайте :lol:

хи-хи-хи
Как само вие сопотчани ревете,много странно.да ли не е комплекс за малоценост ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 юни 2010 22:45

BultraStyle
До преди да дойде наркомана бяхте по-тихи от тревата ,ама сега много тежки станахте че чак и рекорди си измисляте ...те от Гинес ви следят не се притеснявайте До преди да дойде наркомана бяхте по-тихи от тревата ,ама сега много тежки станахте :) че чак и рекорди си измисляте ...те от Гинес ви следят :) не се притеснявайте :lol:

Странно, но на 13 декември 2000 година /време, в което "наркомана" не се бе сетил дори и за вас :mrgreen: / Пепи Василев пред цяла България твърди нещо друго за един отбор от "Б" група майна!!! И да ти кажа човек може с очите си да се убеди, в това, което говори той, а ти би трябвало с ръка на сърцето си да признаеш, че е прав!!! :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”