Миньор Перник - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Re: Миньор Перник - Локомотив Пд

Мнениеот pavlov10 » 21 апр 2010 11:00

Успех на пловдивския любимец,задължителни 3 точки трябва да вземем от този мач.Моята е прогноза е победа с два гола разлика.Жалко,че мача е в работен ден.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

celer
Контакти:

Мнениеот celer » 21 апр 2010 11:14

Boksiorcheto написа:
celer написа:Дано Локо да победи аз не виждам тея куци коне от Миньор как изобщо са 8-ми ама спокойно те и Сливен като влезнаха в А група бяха 4-ти 5-ти ся ще изпадат..

С затворена игра ии... напред каквото стане. Ти виж,че повечето от резултатите са им 0-0... 1-0... 1-1 .. кво можеш да очакваш от тоя отбор? Интересно ми е Митко Илиев ако ни вкара гол,как ще реагира.

Честно казано ми е все едно доволен съм, че не е в Локомотив.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 21 апр 2010 11:20

Що пък да се спасят? Виж как хубаво звучи "Източна Пловдиска БФГ" - Локо, Ботев, Спартак, Брестник, може и Марица. Интрига за чудо и приказ. Дербита с Миньор Рд и Любимец.
Няма мое, няма твое. Светът е Берое.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 21 апр 2010 11:59

bogdanov64 написа:Що пък да се спасят? Виж как хубаво звучи "Източна Пловдиска БФГ" - Локо, Ботев, Спартак, Брестник, може и Марица. Интрига за чудо и приказ. Дербита с Миньор Рд и Любимец.
Няма мое, няма твое. Светът е Берое.

отиди да си допушиш тревицата и не се занимавай с нас. В Стара Загора бяхте гости. Нас не ни мисли,имаме си прекрасен президент,отбор и ръкводство. Дори и да изпаднем,ще се качим още по-силни... а вие? Президент да имате случайно? Лепилар ограничен...
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
stoqnov
Контакти:

Мнениеот stoqnov » 21 апр 2010 13:26

Спокойно момчета, тоя мач го ще го вземем. Миньорите не се борят за нищо и едва ли ще вложат всичко от себе си. Най-важното в тоя момент е да има добра атмосфера в отбора, и момчетата да скочат яко от 1-вта минута. Необходимо е отново да сме като юмрук - отбор, фенове, ръководство. Така трябва да е до края на първенството, докато се спасим. А после тоя, който е виновен за сегашната мътилка трябва да напусне Лаута...........

Потребителски аватар
vantm
Контакти:

Мнениеот vantm » 21 апр 2010 14:28

В Перник ще е като в Сливен само дано си вкараме поне половината положения.
Някой знае ли днес от колко часа е тренировката?
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 21 апр 2010 16:02

Айде от мен да мине ще гледаме да бием сливен, че нещо нашите взеха да играят "полегнала е тодора". А това за гостите - чети малко статистика пич.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 апр 2010 16:22

Равенство според мен 1-1.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 21 апр 2010 17:54

Локо ПД стигна дотам, че от представянето на другите отбори - в случая Сливен и Локо МЗ да зависи оставането им в А група. Програмата им е доста тежка и ако Сливен и Локо МЗ се представят добре - проекта на Коко Динев ще тръгне от Б група. Колкото до мача - Миньор не впечатлява особено напоследък, но Локо ПД пък записа и срамни страници в историята си и според мен мачът ще завърши 1:0...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 апр 2010 18:25

Прогноза Х.1-1

Върни се в “Локо Пловдив”