Чуи кой говори! Пак Шенсой кой друг?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Re: Чуи кой говори! Пак Шенсой кой друг?

Мнениеот Arto » 19 апр 2010 21:44

...
Последна промяна от Arto на 29 ное 2014 23:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 апр 2010 21:53

Шенсой говори повече,отколкото трябва.Три мача срещу преки конкуренти за оставане в групата - 2 :!: точки.И не е като да нямаме добри футболисти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 19 апр 2010 23:52

Тоя маимуняк колкото по-бързо се махне толкова по хубаво не ни трябват такива който само говорят трябва и ДЕЙСТВИЯ.
Освен да вкарва напрежение в футболистите друго до сега не е направил
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
vantm
Контакти:

Мнениеот vantm » 20 апр 2010 00:08

Винаги трябва да сме зад тренера и играчите , защото ако правим критични коментари , ако сте забелязали даваме храна на злонамерените журналисти и напрежението което днес се усети в отбора го предизвикахме и ние феновете донякъде.
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 20 апр 2010 00:19

vantm написа:Винаги трябва да сме зад тренера и играчите , защото ако правим критични коментари , ако сте забелязали даваме храна на злонамерените журналисти и напрежението което днес се усети в отбора го предизвикахме и ние феновете донякъде.

Бъркаш нещо между фен на един отбор и свободен да изразява мнението си човек има разлика! Аз съм фен на Локомотив ПД но съм и свободен човек! Така виждам нещата така ги коментирам! Зад отбора съм но позволи ми ( а и на другите) да не харесваме някой неща когато има защо! А според мен има! Прекалената публичност на треньора вреди на отбора и твърде много хора не виждат в Шенсой само колоритна ли4ност а поредния шут! Не искам треньор ала Вуцов! Не ми харесва! Само ЛОКО ПД един е на света!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

ziko kanari
Контакти:

Мнениеот ziko kanari » 20 апр 2010 00:51

spoko buferi , sega beroe kato bie sliven i sliven izpada

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 апр 2010 02:00

dodo7271 написа:Гледахте ли Шенсой след мача в Сливен? Жесток. Много му се кефя и му ставам голям фен. Напълно е прав за журналистите.
Ясно е,че е до лятото-дано успее да ви спаси!! Дрънка много и е откровен страхливец,когато работата стане напечена..справка Беласица,а след това и Пирин,и в Сандански се беше омазал добре че Коко го дръпна в Пловдив

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 апр 2010 06:58

Абе, аз не съм му голям фен на Шенсой, ама това, че взима навътре неуспехите на отбора говори по-скоро добре за него. То за него лично е по-голям провал, защото за пръв път има шанс да води голям отбор (поне в България, не му знам иначе биографията, ама като не работи някъде при нас е безработен обикновено). Локото няма да изпадне, това е ясно, ама и да остане, Наджи пак може да изхвърчи с тая игра и в голям отбор едва ли ще има втори шанс да попадне. А имам чувството, че и това, дето не оценяват артистичната му натура, много го дразни.

Все пак човекът не е правил селекцията, нямаше паспорт за да води подготовката, като почна първенството в движение се запознаваше с качествата на играчите си. За тая каша не е виновен той, макар че, колкото повече време е с отбора, толкова по-зле играят. А и нямате чак такива футболисти, освен Гара Дембеле, другите не са нещо особено. Та мисълта ми е, че Шенсой може да не е кой знае какъв треньор, ама не е и такъв шемет, за какъвто ще го помисли човек, ако му гледа интервютата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 20 апр 2010 11:09

защо написа:Абе, аз не съм му голям фен на Шенсой, ама това, че взима навътре неуспехите на отбора говори по-скоро добре за него. То за него лично е по-голям провал, защото за пръв път има шанс да води голям отбор (поне в България, не му знам иначе биографията, ама като не работи някъде при нас е безработен обикновено). Локото няма да изпадне, това е ясно, ама и да остане, Наджи пак може да изхвърчи с тая игра и в голям отбор едва ли ще има втори шанс да попадне. А имам чувството, че и това, дето не оценяват артистичната му натура, много го дразни.

Все пак човекът не е правил селекцията, нямаше паспорт за да води подготовката, като почна първенството в движение се запознаваше с качествата на играчите си. За тая каша не е виновен той, макар че, колкото повече време е с отбора, толкова по-зле играят. А и нямате чак такива футболисти, освен Гара Дембеле, другите не са нещо особено. Та мисълта ми е, че Шенсой може да не е кой знае какъв треньор, ама не е и такъв шемет, за какъвто ще го помисли човек, ако му гледа интервютата.

Как да нямаме ? Гара Дембеле,Данчо Тодоров,Даксон,Дани кики,Здравко,Йошев... всички тези футболисти са много добри.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 20 апр 2010 11:49

На мен ми е писнало от мишки и измислени мъжленца в нашето първенство,затова много ме кефи Шенсой.Всички са като овчици докато са на работа и като им бият шута,изведнъж се оказва,че са мъжаги и започва едно говоренеее....смях.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Локо Пловдив”