Това не е просто клуб, това наистина е религия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Това не е просто клуб, това наистина е религия

Мнениеот drughi » 26 фев 2010 21:43

napred_trizvezdni_1948 написа:
За какъв страх говориш човече, утре ще си останете само с нахъсването, иначе се надявам да стане добър мач и да имате поне 500 човека на армията. ;)

Спокойно човече, ще бъдем 50 човека :mrgreen: , само няма да се плашиш. :o
Утре падаме на терена, но ние не ходим на мачове винаги да побеждаваме, а да подкрепим великия и единсвен отбор на град Пловдив.По темата за Коко, ще кажа само едно - БАГОДАРИМ ТИ, за всичко което правиш. Казах. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 фев 2010 21:45

Ето и групата за утрешното гостуване на Локомотив на ЦСКА от 16.45 ч. на стадион "Българска армия" в София:

Вратари:
Стоян Ставрев
Кирил Акалски
Защитници:
Георги Мечечиев
Валентин Георгиев
Кирил Котев
Костадин Гаджалов
Петър Кюмюрджиев
Юнес Бенджелюн
Ангел Йошев
Полузащитници и нападатели:
Боян Илиев
Габор Ерош
Даксон да Силва
Йордан Тодоров
Евертон Джилио-Том
Николай Чипев
Здравко Лазаров
Гара Дембеле
Георги Чиликов

В Пловдив е само Локо ей ей!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 фев 2010 21:47

Angoff написа:Дойде един убиец,тарикат,мошенник и наркодилар и феновете на локото почнаха да му целуват краката гръмнаха го (че трябваше по-рано) ... сега идва един чалгаджия с вид на вчерашно кюфте казва им 2-3 мили думи и феновете на локото пак свалят гащите ... драги локомотивци разликата от вас до феновете на БОТЕВ ( ПД ) е огромна в полза на ботевистите ... дай боже повече такива фенове като на Ботев !!!

Мухахахах по-смешно и тъпо изказване скоро не бях чел. Я ми кажи някой честен и почтен президент и после ще призная, че селските фенчета на Ботяф заслужават твоите думи дето си написал. :shock:
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 фев 2010 21:50

za nas e toj religiq написа:
Не съм псувал никой, нито пък обиждам! Според мен господина просто бърка религията с вероизповеданията :lol: :lol: :lol:

Така е, бърка ги, незнае човека че "Изгрев бойс" са фенове на Ботяф. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 фев 2010 22:00

child in time написа:
za nas e toj religiq написа:Тоя се е объркал нещо :) В пловдив има една религия и тя е ЖЪЛТО ЧЕРНА ;)

Хей уважавам Ботев но дай да не се обиждаме! Колкото вие смятате вашия Ботев за религия така и нашия Локомотив е за нас такава с не по - малка сила! Уважение за уважение!

Съгласен съм. Нека няма обиди, нападки и провокации.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 фев 2010 22:02

slavia_forever написа:
child in time написа:
za nas e toj religiq написа:Тоя се е объркал нещо :) В пловдив има една религия и тя е ЖЪЛТО ЧЕРНА ;)

Хей уважавам Ботев но дай да не се обиждаме! Колкото вие смятате вашия Ботев за религия така и нашия Локомотив е за нас такава с не по - малка сила! Уважение за уважение!

Съгласен съм. Нека няма обиди, нападки и провокации.

Съгласен съм и се ИЗВИНЯВАМ

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 26 фев 2010 22:06

Тъкмо се канех да отговоря на фен на Ботев, който питаше кой ни е провъзгласил за отбора на Пловдив (и междувременно беше напсал куп глупости), но постът му изчезна :) /Благодаря, slavia_forever ;) /
И все пак ще отговоря - поне до есента НИЕ сме отборът на Пловдив, защото такова чудо като Ботев вече няма. Дано да не съм лош пророк, но мисля, че още дъъъълги години ние ще сме единственият Отбор на Пловдив...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 фев 2010 22:07

Положението в Пловдив е меко казано траги4но и да се ядем по форумите не помага на никого!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 26 фев 2010 22:10

Angoff написа:Дойде един убиец,тарикат,мошенник и наркодилар и феновете на локото почнаха да му целуват краката гръмнаха го (че трябваше по-рано) ... сега идва един чалгаджия с вид на вчерашно кюфте казва им 2-3 мили думи и феновете на локото пак свалят гащите ... драги локомотивци разликата от вас до феновете на БОТЕВ ( ПД ) е огромна в полза на ботевистите ... дай боже повече такива фенове като на Ботев !!!

В първия си пост в темата съм споменал няколко факта заради хора като Коко трябва да бъдат хвалени от всички!Казал съм факти заради които сме му благодарни а не за 2-3 думи! Като гледам убийци и мошеници,и по-лоши,агенти на ДС все още оправляват доста от клубовете ни но нас,феновете това не ни интересува!Когато един човек прави само и единствено добри неща за един клуб с хиляди привърженици,не виждам защо тези хора да го мразят и отхвърлят! Това би било идиотско дори от "болни" идеаалисти!Подобни мнения биха дали само хора които са мощно комплексирани от Локомотив Пловдив и които нямат грам реално и правдолюбиво мнение! А за това,кои фенове какви са,само ще ти напомня че тези дето ми ги възхваляваш,за 11 години не направиха абсолютно нищо за да се одтърват от един селяк и това е повече от недостойно поведение от тяхна страна и може да бъде пример за това,как да НЕ се подкрепя един ФК! Локомотивци пък,за 8 години смениха 6 президента,много тежки моменти но феновете им не се слряха пред нищо и постигнаха всичките си цели, а те бяха без турци,без Топалова и само за около 3 години тези неща бяха постигнати и ето,сега черно-белите отново имат,повече от добър и свестен президент! Заради тези факти аз бих възкликнал,да пази господ от такива фенове като тези на Ботев!!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 фев 2010 22:14

fire написа:

В първия си пост в темата съм споменал няколко факта заради хора като Коко трябва да бъдат хвалени от всички!Казал съм факти заради които сме му благодарни а не за 2-3 думи! Като гледам убийци и мошеници,и по-лоши,агенти на ДС все още оправляват доста от клубовете ни но нас,феновете това не ни интересува!Когато един човек прави само и единствено добри неща за един клуб с хиляди привърженици,не виждам защо тези хора да го мразят и отхвърлят! Това би било идиотско дори от "болни" идеаалисти!Подобни мнения биха дали само хора които са мощно комплексирани от Локомотив Пловдив и които нямат грам реално и правдолюбиво мнение! А за това,кои фенове какви са,само ще ти напомня че тези дето ми ги възхваляваш,за 11 години не направиха абсолютно нищо за да се одтърват от един селяк и това е повече от недостойно поведение от тяхна страна и може да бъде пример за това,как да НЕ се подкрепя един ФК! Локомотивци пък,за 8 години смениха 6 президента,много тежки моменти но феновете им не се слряха пред нищо и постигнаха всичките си цели, а те бяха без турци,без Топалова и само за около 3 години тези неща бяха постигнати и ето,сега черно-белите отново имат,повече от добър и свестен президент! Заради тези факти аз бих възкликнал,да пази господ от такива фенове като тези на Ботев!!!

Коко не е ангел но пак кой ли е? Не държа всеки да го уважават но да обиждат Локомотив Пловдив няма да позволя!

Върни се в “Локо Пловдив”