Angoff написа:Дойде един убиец,тарикат,мошенник и наркодилар и феновете на локото почнаха да му целуват краката гръмнаха го (че трябваше по-рано) ... сега идва един чалгаджия с вид на вчерашно кюфте казва им 2-3 мили думи и феновете на локото пак свалят гащите ... драги локомотивци разликата от вас до феновете на БОТЕВ ( ПД ) е огромна в полза на ботевистите ... дай боже повече такива фенове като на Ботев !!!
В първия си пост в темата съм споменал няколко факта заради хора като Коко трябва да бъдат хвалени от всички!Казал съм факти заради които сме му благодарни а не за 2-3 думи! Като гледам убийци и мошеници,и по-лоши,агенти на ДС все още оправляват доста от клубовете ни но нас,феновете това не ни интересува!Когато един човек прави само и единствено добри неща за един клуб с хиляди привърженици,не виждам защо тези хора да го мразят и отхвърлят! Това би било идиотско дори от "болни" идеаалисти!Подобни мнения биха дали само хора които са мощно комплексирани от Локомотив Пловдив и които нямат грам реално и правдолюбиво мнение! А за това,кои фенове какви са,само ще ти напомня че тези дето ми ги възхваляваш,за 11 години не направиха абсолютно нищо за да се одтърват от един селяк и това е повече от недостойно поведение от тяхна страна и може да бъде пример за това,как да НЕ се подкрепя един ФК! Локомотивци пък,за 8 години смениха 6 президента,много тежки моменти но феновете им не се слряха пред нищо и постигнаха всичките си цели, а те бяха без турци,без Топалова и само за около 3 години тези неща бяха постигнати и ето,сега черно-белите отново имат,повече от добър и свестен президент! Заради тези факти аз бих възкликнал,да пази господ от такива фенове като тези на Ботев!!!