lakito7 написа:Да се надяваме,че Локото ще вземе не една,а три точки.Всъщност кои са тези с които ще играят?![]()
![]()
![]()
Тия,дето играхте шести кръг с тях и се разминахте само с 2 гола,благодарение на Жоро вратарчето

Сега сети ли се?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
lakito7 написа:Да се надяваме,че Локото ще вземе не една,а три точки.Всъщност кои са тези с които ще играят?![]()
![]()
![]()
VraTar4o написа:LSFC 1914 написа:aloha^guy написа:Абе голям започнахте да го вадите![]()
тодоров ще ни бие , котев ще ни размазва - вече има само "Един" отбор за вас -хахахахха продажни смешници
![]()
![]()
Че тов всички от Цска са продажни смешници! хахахахаха
АВЕ ЕЙ ГОВЕДО Я СА СКРИЙ В НЯКОЯ ДУПКА И ЧАКАЙ ДА ТЕ ОТКРИЯТ МЕСАРИТЕ ЧЕ МАЙ НЯМА ДА ДОЧАКАШ МАЧА С БОТЕВ
edmon_dantes написа:VraTar4o написа:АВЕ ЕЙ ГОВЕДО Я СА СКРИЙ В НЯКОЯ ДУПКА И ЧАКАЙ ДА ТЕ ОТКРИЯТ МЕСАРИТЕ ЧЕ МАЙ НЯМА ДА ДОЧАКАШ МАЧА С БОТЕВ
Модераторите, няма ли да вземете мерки срещу този потребител? И това ако не е обида - кое е тогава? Нали искаме да бъде чист форума. Бъдете безкомпромисни срещу такива типове. Докога ще ги търпим. Вършете си работата както трябва!
USF написа:Кой беше ти, че не те помня бе Пловдивски мизерник??? Кой ще биеш с разлика, просто какво си ми дърво, ще те разминават като колче! Знаеш ли как празнувах махането ви на "ВАС" звездите от ЦСКА! За по един хубав мач, ве направиха големи! А на хората от стадото дето се обаждат, така е интересно ви е - все пак играе отбор който е претендент за титлата! Вие опъшкарите се спасихте щот няма да играете с Ботев(не е сигурно мисля) за оцеляване! Спокойно те и тея смърфове ще дойдат да играят с вас - в мач за оставяне на шансовете за спасяване в елита на един от двата отбора!
Kuco_Pile написа:Халал да са ви и Данчо и хранещия семейства!И двамката са тип играчи,които могат да вегитират само и единствено в БГ,толкова са добри,но и вие други цели нямате към момента,освен да спасите кожата...
Иначе благодаря на колегата над мен,че пожелава успех на домакина!Типично теле,не знае кой къде играе,но ЧЕТИРИБУКВИЕТО му се пени на устата..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост