Да,прав си,все пак тя (малко или много) ни издържа клуба!

[/quote]
Деми и Боксьорчето,донякъде сте прави.Реална алтернатива засега няма.И наистина,криво ляво,футболистите получават някакви пари,със закъснение.Истината е обаче,че ГТ бъкел не разбира от управление на футболен клуб /иначе за нея твърдят,че е голяма лисица,когато става въпрос за далавери/.Галя прави грешка след грешка.Изпусна футболисти като Милиев,Писарчето,Павле...хора,които щяха да са много полезни на отбора.За треньорските издънки няма коментар.Контактува си с нас чрез декларации в медиите,не идва на стадиона,не си подбира хората,които трябва да движат нещата в клуба.Като прибавим и неадекватните изказвания от типа "Той ,Еросян,с какво може да ни бъде полезен,кондуктор ли да го направя..." и видеоигрите и в леко нетрезво състояние...[/quote]
Наистина тя не разбира от управление на футболен клуб и мисля,че мястото и не е в Локомотив,но за момента трябва да си траем. Аз лично я виждам много често,когато ходя на тренировки и да ви кажа не ми прави впечатление да върши нещо полезно. Гледам хората от клуба търчат по задачи,а тя си седи в кабинета.